Εχει καπιοις home cinema samsung? Εγω περα το c453 αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι βγαζει dts απο εξωτερικο σκλιρο ,το εχω με optical απο τv out κ in στο home cinema νομιζω οτι ειναι d prologic II ...ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ?...[/QUOT
η TV Β Γ Α Ζ Ε Ι DTS K DOLBY DIGITAL απο την οπτικη της!!!!! διαλεξε ενα εργο, ξεκινησε το και πατα pause αμεσως, πηγαινε στα tools, αλλαξε αυτο που λεω πιο πανω στον ηχο και η tv στελνει dts ή dolby digital αναλογα τις προδιαγραφες της ταινιας. στον ενισχυτη πατα το straight(δηλαδη να παιζει ακριβως αυτο που δεχεται). Δεν ξερω πως αλλιως μπορει να το λεει στο συγκεκριμενο ενισχυτη που εχεις αλλα λογικα ετσι θαναι. το prologic ειναι αλγορυθμικη καλυτερευση της ακουστικης κ βαζε το μονο σε στερεοφωνικες παραγωγες εαν βεβαια σαρεσει. παιζει με τις συχνοτητες των ηχειων κ πετυχαινει με τρικ "καλυτερο ηχο". μαιμου δηλαδη. για να ακουσεις dts θα τοχεις στο straight ή sur.decode(δεν ξερω το control του απαυτου σου). στο δικο μου (yamaha rx-v365) μολις αλλαζω στα tools τον ηχο σε dts, αμεσως μου το γραφει στην οθονη του ενισχυτη. παντα σε straight!!!!!! για δοκιμασε κ πες... :violent-smiley-030: