Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπήκα στο site της Samsung Ολλανδίας για να βρω την C653 και προς εκπληξή μου είδα ότι τα μοντέλα C650 και C653 τα δίνουν 200Hz;;; Τελικά τι ίσχύει;;; Γιατι εχθές που έιχα πάει στην Ηλεκτρονική στο Demo που έπαιζε C650 την έδινε 200Hz και όταν ρώτησα τον πωλητή μου είπε 200 έχει. Του λέω "αποκλείεται αφού στο ίδιο το site η Samsung την δίνει 100Hz!!!! Ξέρουμε διαφορές της 650 με την 653;;;

Last edited:
Για τον πολύ απλό λόγο ότι το εν λόγο μοντέλο στην ουσία είναι μια c650 απλά με άλλο περίβλημα κοινώς εμφάνιση και την φέρνουν ΜΟΝΟ τα saturn στην Ελλαδα αφού είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτού του μοντέλου.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για τον πολύ απλό λόγο ότι το εν λόγο μοντέλο στην ουσία είναι μια c650 απλά με άλλο περίβλημα κοινώς εμφάνιση και την φέρνουν ΜΟΝΟ τα saturn στην Ελλαδα αφού είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτού του μοντέλου.

Πριν από λίγο μίλησα με Saturn. Δεν την έχουν διαθέσιμη και μου είπαν να καλέσω από εβδομάδα. Όταν τον ρώτησα ποιες είναι οι διαφορές μου είπε ότι φοράνε διαφορετικό πάνελ...οπότε έτσι δικαιολογήται η διαφορά στην τιμή. Μου είπε ότι έχουν καμιά 300 ευρώ διαφορά. Δεν γίνεται με τέτοια τιμή να έιναι και το αποτέλεσμα ίδιο. Δεν έχει λογική, αλλίως όλοι θα αγόραζαν την 653.

Απλά όπως σου είπα karlos αλλάζει μόνο ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ τίποτα άλλο δεν αλλάζει εσωτερικά σε σχέση με μια c650 αφού στην ουσία είναι μια c650 με άλλο περίβλημα.

Ναι οκ αν είναι να δώσω 50 ευρώ για το νταβατσιλικη της samsung για ένα απλό usb wifi τότε προτιμώ να τη συνδέσω ενσύρματα και όχι ασύρματα.

Και με αυτό που λέει ο sttelios αφήνει να εννοηθεί ότι έχει από μόνη της ασύρματη κάρτα δικτύου και ΟΧΙ ότι πρέπει να αγοράσεις άλλο εξάρτημα για να συνδεθείς ασύρματα στο δίκτυο με την συγκεκριμένη tv.

Αδυναμίες για εμένα έχει δύο:
α) : Δεν παίζει αντίγραφα dvd μέσω usb ή εξωτερικού σκληρού ( για την ακρίβεια δεν μπορείς να βάλεις υπότιτλους) και,
β) : Δεν είναι καλή η wireless σύνδεση.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή τηλεόραση και μία τίμια αγορά.

Απλά όπως σου είπα karlos αλλάζει μόνο ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ τίποτα άλλο δεν αλλάζει εσωτερικά σε σχέση με μια c650 αφού στην ουσία είναι μια c650 με άλλο περίβλημα.

Δηλαδή μου λέτε ότι επειδή αλλάζει το περίβλημα την πουλάνε 350 ευρώ φθηνότερα; Εσλας σας φαίνεται λογικό; Εντύπωσεις από κανέναν κάτοχο;;
Σορρύ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μην την πατήσω. Δεν θέλω την τηλεόραση να την βάλω σε καμιά καφετέρια να παίζει fashion tv. Τι σόι 46αρα είναι αυτή με 600 ευρώ...;;;

Ρε δεν καταλαβαίνεις τι παιζει?
Από τι στιγμή που το συγκεκρημενο μοντέλο το φέρνει στην Ελλάδα ΜΟΝΟ το Saturn μπορεί να φέρει όσα κομμάτια θέλει και να πετύχει ότι τιμή θέλει.
Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις αυτό?

Ναι οκ αν είναι να δώσω 50 ευρώ για το νταβατσιλικη της samsung για ένα απλό usb wifi τότε προτιμώ να τη συνδέσω ενσύρματα και όχι ασύρματα.

Και με αυτό που λέει ο sttelios αφήνει να εννοηθεί ότι έχει από μόνη της ασύρματη κάρτα δικτύου και ΟΧΙ ότι πρέπει να αγοράσεις άλλο εξάρτημα για να συνδεθείς ασύρματα στο δίκτυο με την συγκεκριμένη tv.
Αυτή είναι η δική σου άποψη, για κάποιον όμως που είναι δύσκολη ή αδύνατη η ενσύρματη σύνδεση μπορεί, έστω και έτσι, η δυνατότητα αυτή να του λύνει τα χέρια.

Ναι όντως απόψεις είναι αυτές.
Αν κι εγώ θα δοκίμαζα πρώτα αν δέχεται ένα οποιοδήποτε φτηνό usb wifi και αν όχι τότε θα αγόραζα το δικό της.

Ρε δεν καταλαβαίνεις τι παιζει?
Από τι στιγμή που το συγκεκρημενο μοντέλο το φέρνει στην Ελλάδα ΜΟΝΟ το Saturn μπορεί να φέρει όσα κομμάτια θέλει και να πετύχει ότι τιμή θέλει.
Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις αυτό?

Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Αλλά εάν μιλάμε για την ίδια TV και 350 ευρώ φθηνότερα, στην ουσία γ#$%^% τον ανταγωνισμό (δεν θα αντιδρούσαν οι άλλοι προς την Samsung;; π.χ. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κ.τ.λ.;;;) και δεν συμφέρει και την ίδια την Samsung διότι χάνει σημαντικές πωλήσεις τις C650.
Έχεις καμιά φώτο από την 653 να την δω ή κανα link;;;...

Όχι δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί είναι ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ δεν είναι το ίδιο που πουλάνε και αυτές επομένως μπορεί απλά να τους πει δεν πουλάω το ίδιο μοντέλο με εσάς κ.τ.λ.

Η samsung ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.

Όχι δεν εχω φώτο και αν σου βγάλω φώτο με το κινητό μου θα είναι χάλια η φώτο οπότε δεν λέει.

Όχι δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί είναι ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ δεν είναι το ίδιο που πουλάνε και αυτές επομένως μπορεί απλά να τους πει δεν πουλάω το ίδιο μοντέλο με εσάς κ.τ.λ.

Η samsung ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.

Όχι δεν εχω φώτο και αν σου βγάλω φώτο με το κινητό μου θα είναι χάλια η φώτο οπότε δεν λέει.

Εννοείς ότι την έχεις αγοράσει; Εάν ναι είσαι ευχαριστημένος; Όταν λέω φώτο εννοώ ότι θέλω να δω το πλαίσιο που λες ότι είναι διαφορετικό; Όχι την εικόνα που από κινητό δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Εγω επειδη είμαι λίγο γκαντέμης και είχα στη πρώτη που αγόρασα καμένα πιξελς μου την αντικατέστησαν με μια ΧΩΡΙΣ καμένα πιξελς και τώρα μου εμφάνισε πάλι καμένα πιξελς ίσως δεν είμαι και ο καλύτερος για να σου πω.

Ρώτα καλύτερα άλλους από εδώ που την έχουν πάρει και είναι ποιο τυχεροί από εμένα.

Εγω επειδη είμαι λίγο γκαντέμης και είχα στη πρώτη που αγόρασα καμένα πιξελς μου την αντικατέστησαν με μια ΧΩΡΙΣ καμένα πιξελς και τώρα μου εμφάνισε πάλι καμένα πιξελς ίσως δεν είμαι και ο καλύτερος για να σου πω.

Ρώτα καλύτερα άλλους από εδώ που την έχουν πάρει και είναι ποιο τυχεροί από εμένα.

Όποιος διαβάσει τα ποστς και γνωριζει ας απαντησει. Τωρα που μου λες για καμμενα pixel ξερεις που παει το μυαλο μου;;; Μοντελα C650 που ειναι ελατωμματικα, τα φτιαχνουμε τα στελνουμε Ελλαδα με κωδικο C653 και τα πουλαμε πολυ φθηνοτερα μεσω Saturn που κανουν και καλα αποκλειστικη εισαγωγη...Λακκο έχει η φαβα...

Παίδες επειδή με ενδιαφέρει η αγορά μιας C650 θέλω να κάνω 3 ερωτήσεις προς τους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου.
1. Στο τηλεοπτικό σήμα στα κανάλια της DIGEA είστε ευχαριστημένοι;
2. Ο media player τι είδους αρχεία παίζει (avi, mkv κτλ). Έχετα κάποια προβλήματα.
3. Ποια θα λέγατε ότι είναι η πιο χτυπητή αδυναμία της;;
Ευχαρίστώ...

Για το τηλεοπτικό σήμα της DIGEA υπάρχει κανείς κάτοχος να μου πει εαν είναι ευχαριστημένος;;;

Επειδή έχω και εγώ την c650 και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το PIP (το βγάζει με αχνά γράμματα στο μενού) μπορεί κάποιος να με βοηθήσει-ίσως με κάποιο παράδειγμα;

Επίσης παίζοντας ταινίες σε mkv με εξωτερικούς υπότιτλους δεν αναγνωρίζεται η ελληνική γραμματοσειρά, κάποια βοήθεια;

(Παρότι έψαξα μέσα στις 128+ σελίδες του post δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις)

ευχαριστώ

Για το τηλεοπτικό σήμα της DIGEA υπάρχει κανείς κάτοχος να μου πει εαν είναι ευχαριστημένος;;;

Στην Έδεσσα έχουμε σήμα από την αρχή των εκπομπών της DIGEA. Μέχρι τώρα το έβλεπα σε μια παλαιού τύπου (CRT) TV - καλής ποιότητας και ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα που το βλέπω με την C650 μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο.

Όποιος διαβάσει τα ποστς και γνωριζει ας απαντησει. Τωρα που μου λες για καμμενα pixel ξερεις που παει το μυαλο μου;;; Μοντελα C650 που ειναι ελατωμματικα, τα φτιαχνουμε τα στελνουμε Ελλαδα με κωδικο C653 και τα πουλαμε πολυ φθηνοτερα μεσω Saturn που κανουν και καλα αποκλειστικη εισαγωγη...Λακκο έχει η φαβα...

Το C653 δεν είναι κωδικός αλλά μοντέλο. Είναι η C650 στα χαρακτηριστικά με διαφορετικό πλαίσιο εξωτερικά, καμία άλλη διαφορά. Όπως ήταν οι B553, B551 σε σχέση με την B550. Την B551 την είχα πριν λίγο καιρό. Το ότι την έχει μόνο το Saturn (C653) δε σημαίνει κάτι ύποπτο απαραίτητα.