Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτήν έχω.1920 χ 1080.
σορρυ αλλά έκοψα τη φώτο για να μικρύνω το μέγεθος και δεν φαίνεται...

Δεν πάει μακριά με την κάρτα γραφικών. Το ίδιο μου έκανε και μένα πριν εγκαταστήσω τους drivers της, αλλά στην οθόνη του PC. Οπότε κάνε σωστή εγκατάσταση των drivers της και στη συνέχεια online update. Μπορεί να διορθωθεί έτσι.

Α φίλε δε μας τα λες καλά!:BXVZCBXZ6: Οδηγίες δε σου έδωσαν με τη TV? Πας menu-εικόνα-επιλογές εικόνας-motion plus και εκεί το αλλάζεις ή το απενεργοποιείς.
Κάτσε στον media player λες? Την ώρα που παίζει η ταινία πας tools-ρυθμίσεις εικόνας.

Οδηγιές έδωσαν αλλά ποιος προλαβαίνει να τις διαβασει. Σε ευχαριστώ πάντως!!!

Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος εναλλαγής μεταξύ ψηφιακών και αναλογικών καναλιών ή ακόμα καλύτερα εάν υπάρχει η δυνατότητα μιας κοινής λίστας με ανακατεμένα τα κανάλια (ψηφιακά και αναλογικά);

Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος εναλλαγής μεταξύ ψηφιακών και αναλογικών καναλιών ή ακόμα καλύτερα εάν υπάρχει η δυνατότητα μιας κοινής λίστας με ανακατεμένα τα κανάλια (ψηφιακά και αναλογικά);

Για δοκίμασε να φτιάξεις λίστα αγαπημένων καναλιών και πέτα μέσα όποια κανάλια θες (αναλογικά-ψηφιακά). Δεν είμαι σίγουρος αν θα πετύχει αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμασεις. Κάντο και πες μας, μέρες τώρα θέλω να το δοκιμάσω και δεν προλαβαίνω!

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν πάει μακριά με την κάρτα γραφικών. Το ίδιο μου έκανε και μένα πριν εγκαταστήσω τους drivers της, αλλά στην οθόνη του PC. Οπότε κάνε σωστή εγκατάσταση των drivers της και στη συνέχεια online update. Μπορεί να διορθωθεί έτσι.
κατέβασα drivers και όλα ρολόι:firstprize:

Παιδιά χτες έκατσα να δω τηλεόραση μαζί με τα παιδιά μου. Το έργο που είδα ήταν ο "καρχαριομάχος" στο star. Παρατήρησα λοιπόν ότι η εικόνα "κουνιόταν" όχι τόσο στα "πρώτα" πλάνα αλλά στο φόντο. Μου έκανε εντύπωση και αλλάζοντας κανάλι προσπάθησα να το δώ αλλά γινόταν μόνο στο star. Να υποθέσω ότι αυτό συμβαίνει λόγω λήψης του συγκεκριμένου καναλιού;

Το πιάνεις αναλογικά ή ψηφιακά?
Εγω που το πιάνω ψηφιακά δεν εχω προσέξει κάτι τέτοιο.

Ψηφιακά;;;; χα,χα ωραίο το ανέκδοτο!!! Εδώ που ζω είναι επαρχία, ας έχει η πόλη 200.000 κατοίκους, ούτε digea ούτε ψηφιακά της ερτ.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ψηφιακά;;;; χα,χα ωραίο το ανέκδοτο!!! Εδώ που ζω είναι επαρχία, ας έχει η πόλη 200.000 κατοίκους, ούτε digea ούτε ψηφιακά της ερτ.

Το ψηφιακό σήμα δεν έχει σχέση με το μέγεθος της πόλης.
Η Έδεσσα έχει περίπου 18.000 κατοίκους και βλέπει ψηφιακά από την αρχή των εκπομπών και της ΕΡΤ και της DIGEA

υπάρχει η πιθανότητα να κατεβάσω ταινία 3d και να καταφέρω να τη δω με γυαλιά ???καμία εεε???:FSGSFGS4:
έχετε διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό σε ξένα site???

υπάρχει η πιθανότητα να κατεβάσω ταινία 3d και να καταφέρω να τη δω με γυαλιά ???καμία εεε???:FSGSFGS4:
έχετε διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό σε ξένα site???

περα απτο οτι η ερωτηση σου ειναι ακυρη σε αυτο το thread, να σου πω αυτα που ξερω γιατι με εχει απασχολησει κατα καιρους.. υπαρχουν 2-3 ειδη 3δ. το παλιο συστημα , κατα το οποιο πρεπει να φορας διχρωμα γυαλακια(κοκκινο-μπλε ή πορτοκαλι-κατι, κιαλλοι συνδιασμοι τεσπα αναλογα την ταινια), ενας αλλος τροπος ειναι με ειδικο projector(DLP νομιζω λεγονται) οι οποιοι παραγουν 144fps(τα κινηματογραφικα 3d δηλαδη ή reald). ο τριτος τροπος ειναι αυτος που δειχνει μια "σπιτικη" τιβι. με λιγα λογια εαν δεν εχεις 3d τιβι μπορεις να δεις 3δ μονο με τον πρωτο τροπο(ο οποιος δε λεει κ πολλα αλλα ειναι 3δ).μπορεις να κατεβασεις απο torrents 3δ ταινιες κ μπορεις να φιαξεις μονος σου τα γυαλια με σελοφαν...

εδω και λιγες μερες εχω την 37'' (για κρεβατοκαμαρα), με καλες γενικα εντυπωσεις.Πολυ καλη κινηση,ικανοποιητικο μαυρο, εξαιρετικο media player που παιζει τα παντα ολα, γενικα αισθηση καλης ποιοτητας (εχω πανελ AAO1 αν και διαβασα οτι δεν εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αυτο).
Δυο πραγματακια ομως με εχουν ψιλοχαλασει κι ηθελα να τα μοιραστω να δω μηπως τα εχουν συναντησει και αλλοι (και αν λυνονται).Το ενα ειναι οτι τα ψηφιακα Prisma,sport+,cine+ και ρικ δεν παιζουν σχεδον καθολου (για πολυ λιγο,αφου τα περασα χειροκινητα,επαιζαν με σπασιματα και πλεον καθολου-να πως οτι πριν με μια lg 32'' επαιζαν αψογα).Το αλλο οτι στα ψηφιακα κυριως,ακουγεται ενα βουητο (που προερχεται απο την πισω πλευρα της tv) που το βραδυ οταν εχει απολυτη ησυχια ακουγεται (βρηκα στο ιντερνετ αναφορες για buzzing σε καποιες 37'', αλλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι δειγμα δυσλειτουργιας ή κατι αναμενομενο).Προσπαθησα να κανω αναβαθμιση (μεσω usb)το νεο firmware μηπως και βελτιωθουν αυτα τα δυο θεματα,αλλα δεν μπορεσα (θα ξαναδοκιμασω και μεσω ιντερνετ,αν και δεν πιστευω να αλλαξει κατι δραματικα)

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εδω και λιγες μερες εχω την 37'' (για κρεβατοκαμαρα), με καλες γενικα εντυπωσεις.Πολυ καλη κινηση,ικανοποιητικο μαυρο, εξαιρετικο media player που παιζει τα παντα ολα, γενικα αισθηση καλης ποιοτητας (εχω πανελ AAO1 αν και διαβασα οτι δεν εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αυτο).
Δυο πραγματακια ομως με εχουν ψιλοχαλασει κι ηθελα να τα μοιραστω να δω μηπως τα εχουν συναντησει και αλλοι (και αν λυνονται).Το ενα ειναι οτι τα ψηφιακα Prisma,sport+,cine+ και ρικ δεν παιζουν σχεδον καθολου (για πολυ λιγο,αφου τα περασα χειροκινητα,επαιζαν με σπασιματα και πλεον καθολου-να πως οτι πριν με μια lg 32'' επαιζαν αψογα).Το αλλο οτι στα ψηφιακα κυριως,ακουγεται ενα βουητο (που προερχεται απο την πισω πλευρα της tv) που το βραδυ οταν εχει απολυτη ησυχια ακουγεται (βρηκα στο ιντερνετ αναφορες για buzzing σε καποιες 37'', αλλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι δειγμα δυσλειτουργιας ή κατι αναμενομενο).Προσπαθησα να κανω αναβαθμιση (μεσω usb)το νεο firmware μηπως και βελτιωθουν αυτα τα δυο θεματα,αλλα δεν μπορεσα (θα ξαναδοκιμασω και μεσω ιντερνετ,αν και δεν πιστευω να αλλαξει κατι δραματικα)

Καλημέρα φίλε. Ότι αφορά τα κανάλια προσπάθησε να ξανακάνεις αυτόματη αποθήκευση και όχι χειροκίνητη. Δε ξέρω πότε πήρες τη TV αλλά όταν της ΕΡΤ άρχισαν να εκπέμπουν ψηφιακά, τα plus χάθηκαν και άλλαξαν συχνότητα(Θεσσαλονίκη είμαι κι εγώ). Τώρα για το buzzing τα πράγματα είναι σκούρα. Και εγώ την 37άρα έχω, είναι κάτι που υπάρχει κυρίως σ'αυτές τις ίντσες το έχει και η δική μου TV δηλαδή. Το θέμα είναι πως εγώ την πήρα μεταχειρισμένη και ήξερα το πρόβλημα. Ακούγεται κυρίως σε ένταση ήχου κάτω από 3 και πιο πολύ στο "φυσική εικόνα". Θα δεις πως μεταβάλλεται ανεβάζοντας το backlight. Αν έχεις εγγύηση, που υποθέτω ναι, πάνε κατευθείαν για αλλαγή. Δε διορθώνεται με update παρά μόνο με επισκευή-αλλαγή κάποιου part που σημαίνει χρήμα.

περα απτο οτι η ερωτηση σου ειναι ακυρη σε αυτο το thread, να σου πω αυτα που ξερω γιατι με εχει απασχολησει κατα καιρους.. υπαρχουν 2-3 ειδη 3δ. το παλιο συστημα , κατα το οποιο πρεπει να φορας διχρωμα γυαλακια(κοκκινο-μπλε ή πορτοκαλι-κατι, κιαλλοι συνδιασμοι τεσπα αναλογα την ταινια), ενας αλλος τροπος ειναι με ειδικο projector(DLP νομιζω λεγονται) οι οποιοι παραγουν 144fps(τα κινηματογραφικα 3d δηλαδη ή reald). ο τριτος τροπος ειναι αυτος που δειχνει μια "σπιτικη" τιβι. με λιγα λογια εαν δεν εχεις 3d τιβι μπορεις να δεις 3δ μονο με τον πρωτο τροπο(ο οποιος δε λεει κ πολλα αλλα ειναι 3δ).μπορεις να κατεβασεις απο torrents 3δ ταινιες κ μπορεις να φιαξεις μονος σου τα γυαλια με σελοφαν...

κατάλαβα.όχι ότι ψήνομαι και ιδιαίτερα απλά επειδή διαπίστωσα ότι τώρα τελευταία παίζουν πολλές 3d στα torrents είπα αν κατέβαζα καμιά και έβαζα απλά γυαλιά μήπως θα έπαιζε.αλλά αν είναι να με πιάσει πονοκέφαλος για 2 μέρες όπως έπαθα την τελευταία φορά στο σιμενά άστο καλύτερα -bye-

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κατάλαβα.όχι ότι ψήνομαι και ιδιαίτερα απλά επειδή διαπίστωσα ότι τώρα τελευταία παίζουν πολλές 3d στα torrents είπα αν κατέβαζα καμιά και έβαζα απλά γυαλιά μήπως θα έπαιζε.αλλά αν είναι να με πιάσει πονοκέφαλος για 2 μέρες όπως έπαθα την τελευταία φορά στο σιμενά άστο καλύτερα -bye-
Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ παραπάνω για να πάρω μια τηλεόραση με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών. Γιατί αυτό που προβάλουν δεν είναι 3D. Οι ακριβής αίσθηση που σου δίνει είναι διάφορες 2D εικόνες που προβάλονται σε διαφορετικά επίπεδα και αυτό για μένα δεν είναι 3D. Αλλά πως θα πουλήσουν νέα μοντέλα οι εταιρίες.....:tdown:

Τον τελευταίο καιρό στον pc share manager όταν επιλέγω στην αριστερή στήλη "Ο Υπολογιστής μου" μου βγάζει το μήνυμα: σφάλμα σύνδεσης του Internet ... βλέπε φωτο.

pc_share_1.jpg

Στη συνέχεια μετά από 2 φορές επιλογή στο [Άκυρο] όλα λειτουργούν κανονικά.

Κάποια βοήθεια;