Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια, εχω παραγγείλει την C630 απο Public εδω και 10 μερες και ακομα δεν μου εχουν απαντησει, ειναι υπο επεξεργασια, Ειναι λογικη η αναμονη? Ξερει κανεις κατι για τις εν λογω παραγγελειες? Sorry αν ειμαι off topic

Δες παρακάτω

http://www.public.gr/companyinfo/faq.jsp

http://www.public.gr/diathesimotita-kai-hronos-paradosis-paraggelion/

γι´αυτά που ισχύουν

εχω την c650 37". οταν την ανοιγεται, με πληρη υσηχια (volume στο 0), ακουγεται ενα συνεχομενος ηχος? βεβαια το παρατηρισα κ σε μια b650.

Και η δική μου βγάζει ένα buzzer που οφείλεται σε ελαττωματικό inverter, μάλιστα είναι πιο έντονος όταν η ρύθμιση είναι σε φυσική εικόνα και αυξάνεται με το backlight. Απλά και σε ξένα forums που διάβασα νόμισα πως συναντάται μόνο στα 37άρια panel.

Φίλε εγώ την έχω πάρει μεταχειρισμένη και το είχα διαπιστώσει πριν την αγοράσω. Δε τρέχει τίποτα όμως, στην αρχή με ενοχλούσε, τώρα τον έχω συνηθίσει. Ούτως ή άλλως ακούγεται μόνο σε απόλυτη ησυχία.

Τώρα σου λέω αυτά που διάβασα και από ξένα forums, από χρήστες που είχαν το ίδιο θέμα. Είναι βλάβη εννοείται, αλλά δεν επηρεάζει τη λειτουργία και απόδοση της TV. Εσύ αν έχεις εγγύηση ρώτα για να το φτιάξεις, εμένα δε με παίρνει, θα πρέπει να πληρώσω!

Κλασική πλέον περίπτωση. Ανεβάζουν τώρα τη τιμή για να την κατεβάσουν μετά τις γιορτές στα επίπεδα που την είχαν πριν και να πούνε πως κάνουν εκπτώσεις! Σ'όλα τα πολυκαταστήματα αυτό γίνεται. Γι'αυτό πάρτην από μικρό.

To πρόβλημα είναι ότι τα φθηνά μαγαζιά που βγάζει το skroutz είναι εντελώς άγνωστα και δεν ρισκάρω να τους δώσω τόσα λεφτα... Αν έχει πρόβλημα η τηλεόραση (καμένα pixel κλπ), η συννενονήση γίνεται με την αντιπροσωπία της Samsung ή μιλας με το κατάστημα;

To πρόβλημα είναι ότι τα φθηνά μαγαζιά που βγάζει το skroutz είναι εντελώς άγνωστα και δεν ρισκάρω να τους δώσω τόσα λεφτα... Αν έχει πρόβλημα η τηλεόραση (καμένα pixel κλπ), η συννενονήση γίνεται με την αντιπροσωπία της Samsung ή μιλας με το κατάστημα;

Εμένα μου έτυχε μια περίπτωση παλαιότερα που πήγα απευθείας στο επίσημο service της Samsung στη Θεσσαλονίκη, όπου και τους έδειξα την απόδειξη αγοράς. Δεν ξέρω αν είναι κανόνας αυτός. Σίγουρα καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις σου για τα μικρά μαγαζιά, αλλά απ´τη στιγμή που θα πληρώσεις με αντικαταβολή και παρέχεται εγγύηση είναι μικρό το ρίσκο. Διάβασε και τις αξιολογήσεις τους αν υπάρχουν.

ξέρει κάποιοs να μου πει πωs αποθηκεύουμε τα κανάλια σε usb stick; έκανα αναβάθμιση στη 55c650 και χάθηκαν. προσπάθησα να βρω άκρη από το μενού αλλά δεν τα κατάφερα.

Στην δική σου λογική βασίζεται και η πλειονότητα των καταναλωτών γι' αυτό έχουν πλουτίσει τα γνωστά καταστήματα παρόλο που μας τα πουλάνε πανάκριβα. Εγώ φέτος που άλλαξα όλες τις ηλεκτρικές μου συσκευές απέφυγα να δώσω έστω και 1 σ' αυτούς τους γδάρτες. Είμαι της γνώμης οτι εφόσον υπάρχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας δεν υπάρχει κανένα θέμα να φοβηθείς.

Παιδες απ' οτι βλέπω πλέον βγαίνουν με το σταγονόμετρο νέες εφαρμογές. Πολύ νωρίς σταμάτησε την υποστήριξη η samsung δυστυχώς. Μόνο αναβαθμίσεις firmware με το κιλό που όμως δεν προσθέτουν κάτι επιπλέον να περνάει η ώρα μας...

πρόσθεσε και το γεγονός ότι καραδοκεί από στιγμή σε στιγμή να γίνει και κανένα μπαμ από την google tv και να μείνουν οι δικές μας απ έξω στο βωμό του μαρκετινγκ (παρόλο που στα specs μπορούν να το υποστηρίξουν χαλαρά)...

προσωπικά σκέφτομαι να πουλήσω την 46C650 όσο είναι καιρός... Την προτίμησα απο την αντίστοιχη 46Β650 λόγω media player αλλά πάλι λόγω έλειψης zoom to height δεν έχω απεξαρτηθεί απο το htpc, ενώ όπως αναφέρεις τα apps της samsung έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να αυξάνονται.

έπρεπε να είχα πάει για 50άρα πλάσμα τελικά...

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πρόσθεσε και το γεγονός ότι καραδοκεί από στιγμή σε στιγμή να γίνει και κανένα μπαμ από την google tv και να μείνουν οι δικές μας απ έξω στο βωμό του μαρκετινγκ (παρόλο που στα specs μπορούν να το υποστηρίξουν χαλαρά)... .

Αυτό το google tv θα προσφέρει browsing ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό το google tv θα προσφέρει browsing ?
...TV: http://www.google.com/tv/
Είναι αρκετά ρευστό το θέμα ακόμα ως προς τα specs και τις υπηρεσίες και σίγουρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί άλλος αντίπαλος, το θέμα μας είναι αν οι κατασκευαστές θα υποστηρίξουν εμάς που έχουμε συσκευές που έχουν τις δυνατότητες, ή θα μας γυρίσουν την πλάτη αναγκάζοντας μας να τα ακουμπήσουμε για μια καινούργια συσκευή.

Έχω απηυδήσει πια με την κατάσταση στο χώρο της τεχνολογίας, συνέχεια πρέπει να ακουμπάς λεφτά για ψίλου πήδημα. Άσε που δεν ξέρεις πια τι να κάνεις, έβλεπα χτες στα apps το Yahoo που έχει εμφανιστεί ότι απαιτεί τελευταία έκδοση firmware για να τρέξει (3003.0) και το κοιτάζω με μισό μάτι. Κάθε φορά σκαρφίζονται καινούργια κλειδώματα και η γενική παρότρυνση από το SamyGo είναι να μην βάζουν αβίαστα κάθε τελευταίο firmware που κυκλοφορεί (αν ψάχνονται για tweaking, αλλιώς ας κατεβάσουν και ας βάλουν ότι θέλουν). Αναρωτιέμαι άλλωστε δεν σας εκνευρίζει το γεγονός ότι με παλιότερο Firmware η C650 μπορούσε να γυρίσει σε C6800 και να αποκτά pvr για πλάκα;