Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ε , ναι λοιπόν , δεν κρατήθηκα... εφιαξα βιντεο για το pvr το οποιο μου λειτουργησε απροβληματιστα και αμεσως με ενα στικακι kingston4GB. δειτε το ! καντε το ! ......

Φίλε avsinger 1000 points για το βιντεάκι. Άξιζε τον κόπο. Κατατοπιστικότατο.

οριστε και το βιντεο που σας ειχα υποσχεθει για το game mode και το lag...
Καλά μιλάμε το έχεις φιλοσοφήσει το θέμα ! Ευχαριστούμε γιατον κόπο σου ! Σχετικά με την επίδειξη του lag, ο δεύτερος τρόπος σύγκρισης που παραθέτεις (αλλαγή πλάνου σε ταινία) είναι πιό καλός από τον πρώτο. Δείχνει ξεκάθαρα την καθυστέρηση. Μια ερώτηση που ίσως φανεί ανοησία, το Lag αυτό υπάρχει μόνο στην είσοδο hdmi έτσι? Θέλω να πω ότι εγώ το λάπτοπ μου που το έχω συνδεδελμενο με vga (ήταν του Κολοκοτρώνη αυτό το λάπτοπ) λογικά δεν θα έχω lag, τι λές ?
Καλάμιλάμε φαινόιταν ξεκάθαρα ο αίσχος του pc/dvi, χαλάει πολύ.
Υ.Γ.
Έπρεπε να κάνεις ένα κλικ zoom περισσότερο στο βιντεάκι !

Τέλειος ο παίχτης.

gianniskriti να υποθέσω ότι έχει γράψει κάτι με το κουμπί rec. Μετά πατάς το κουμπί content, επιλέγεις τον media player με τα βελάκια δεξιά ή αριστερά, πατάς enter στο νέο εικονίδιο που θα σου έχει βγάλει αν έχει κάνει σωστά την διαδικασία για την ενεργοποίηση pvr και αφού επιλέξεις ένα από τα videakia (αν έχεις γράψει περισσότερα από ένα) με τα βελάκια πάνω κάτω, απλά πατάς enter και παίζει.

Εμένα δουλεύει μια χαρά σε le40c653 η ενεργοποίηση του pvr menu αλλά εχω να προσάψω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον το ότι μετά το δίσκο που θα φορμάρουμε και έχουμε γράψει από την τηλεόραση ΔΕΝ μπορούμε να τον δούμε σε pc γιατί τον βλέπει σαν αφορμάριστο δίσκο οπότε δώρον άδωρον η όλη υπόθεση.

Τώρα αν αφήσω την τηλεόραση ως έχει(Με ενεργοποιημένο το pvr menu) θα εχω κανένα πρόβλημα αν χρειαστεί ποτέ να τη δουν τεχνικοί τις samsung?

παιδακια δεν ειμαι πολυ χαρουμενος.. εχουμε μελλον για να μπορουμε να παιξουμε τα PVR-εγγεγραμμενα βιντεο μας σε οποιδηποτε αλλη συσκευη εκτος της τιβι μας. το SRF που δημιουργει η τιβι ειναι φορμα της sony για ψηφιακες καμερες και οσο κιαν εψαξα ολο το βραδυ στο νετ, μονο σε photos αναφερόταν το συγκεκριμενο φορμα.μεχρι κ ρωσικα σαιτ διαβασα σε μεταφραση μηπως ηξεραν κατι... πουθενα η λυση...και πολλα ατομα να την ψαχνουν.. αυτο που καταφερα εγω οπως κ αλλος χρηστης νομιζω απο εδω, ηταν,χρησιμοποιωντας umbuntu(λειτουργικο συστημα βασισμενο σε linux οπως κ η τιβι μας) να δω τα αρχεια, να τα μεταφερω στο pc, αλλα με τιποτα δεν ειδα βιντεο. μονο ο vlc τα αναγνωριζει αλλα κανει την παπια και απο ηχο και απο εικονα. το αρχειο που δημιουργει η τιβι ειναι σε ακατεργαστη μορφη(raw) κ ισως κωδικοποιημενο .. δοκιμασα να εγκαταστησω τους sony srf codecs... τιποτα, κατεβασα 2-3 προγραμματακια που υποσχονταν μετατροπη srf σε avi κλπ... τιποτα... εν τω μεταξυ παντου διαβαζα πως το srf ειναι φορμα φωτογραφιων κ οχι βιντεο... τον εχει καλα κρυμενο τον ασσο στο μανικι η samsung αλλα θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος. οχι τιποτ αλλο.. αυτοι που αγορασαν μοντελα με PVR απτη μαμα τους, το ιδιο προβλημα εχουν, ενω στις διαφημισεις της η samsung τονιζε πως παιρνεις τις ταινιες σου παντου κ τις βλεπεις οπως κ οπου θελεις... μετα απο λιγο καιρο εγινε λιγο πιο ασαφης η διαφημιση........ αχ αχ αχ... καλα κανουμε ρε κ ψαχνομαστε με "hacks".. δε νομιζω πως κοροιδευουμε κανενα... απλα καταφερνουμε να μας κοροιδευουν λιγοτερο...
Υ.Γ : διαβαστε εδω να παρετε μια ιδεα http://forums.whirlpool.net.au/archive/1460676

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά μιλάμε το έχεις φιλοσοφήσει το θέμα ! Ευχαριστούμε γιατον κόπο σου ! Σχετικά με την επίδειξη του lag, ο δεύτερος τρόπος σύγκρισης που παραθέτεις (αλλαγή πλάνου σε ταινία) είναι πιό καλός από τον πρώτο. Δείχνει ξεκάθαρα την καθυστέρηση. Μια ερώτηση που ίσως φανεί ανοησία, το Lag αυτό υπάρχει μόνο στην είσοδο hdmi έτσι? Θέλω να πω ότι εγώ το λάπτοπ μου που το έχω συνδεδελμενο με vga (ήταν του Κολοκοτρώνη αυτό το λάπτοπ) λογικά δεν θα έχω lag, τι λές ?
Καλάμιλάμε φαινόιταν ξεκάθαρα ο αίσχος του pc/dvi, χαλάει πολύ.
Υ.Γ.
Έπρεπε να κάνεις ένα κλικ zoom περισσότερο στο βιντεάκι !

Τέλειος ο παίχτης.

:music-smiley-005::music-smiley-005:

Λοιπόν κατάφερα μέσω μιας LiveCD έκδοσης Linux ubuntu να δω και να μεταφέρω τα αρχεία που εγγράφηκαν με το PVR της TV από το partition που δεν διαβάζουν τα windows σε άλλο δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS. Μετά μέσα απο τα windows βλέπω τα αρχεία εγγραφής αλλά δεν έχω βρει ακόμα τρόπο για αναπαραγωγή, επεξεργασία, μετατροπή τους στο PC. Είδωμεν...

εγω φοβαμαι μηπως το ολο θεμα ειναι αποκλειστικη συνεργασια samsung sony οποτε δεν υπαρχει περιπτωση κανενα προγραμμα κ κανενας κονβερτερ να τα επεξεργαστει.. μονο αν καποιος προγραμματιστης εκ των εσω........ (ακου που το εφτασα το θεμα)

Καλημέρα, πάντως και έτσι να μείνουν τα πράματα εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί πλέον μπορώ να επιλέξω να γράψω μια εκπομπή ότι ώρα και να παίζει και να την δώ ότι ώρα θέλω, και μάλιστα με κλειστή την tv. Επίσης μπορώ να επιλέξω και διαφορετικά κανάλια για εγγραφή στην σειρά πχ 3 με 4 το πρόγραμμα του mega, 4 με 5 του αντ1. Εντάξει το flashaki αν θέλουμε να το δουλέψουμε σε υπολογιστή θέλει διαμόρφωση πάλι αλλά σιγά 1-2 λεπτά υπόθεση είναι.

εγω φοβαμαι μηπως το ολο θεμα ειναι αποκλειστικη συνεργασια samsung sony οποτε δεν υπαρχει περιπτωση κανενα προγραμμα κ κανενας κονβερτερ να τα επεξεργαστει.. μονο αν καποιος προγραμματιστης εκ των εσω........ (ακου που το εφτασα το θεμα)
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι το srf αρχείο αλλά η προστασία DRM που διαθέτει και αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως κάπου στα κρυφά menu της TV υπάρχει κάποια επιλογή που απενεργοποιεί αυτή τη προστασία στα αρχεία που εγγράφονται μέσω του PVR. Τι λέτε τόσες και τόσες κρυφές επιλογές εμφανίζονται στην TV, μήπως κάπου εκεί υπάρχει η λύση; :chinscratch:

Ρε παιδιά τι μου κάνετε; Τα έχω παρατήσει τόσα χρόνια και ξαφνικά άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να ξαναρχίσω τα ξενύχτια!!!

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα δουλεύει μια χαρά σε le40c653 η ενεργοποίηση του pvr menu αλλά εχω να προσάψω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον το ότι μετά το δίσκο που θα φορμάρουμε και έχουμε γράψει από την τηλεόραση ΔΕΝ μπορούμε να τον δούμε σε pc γιατί τον βλέπει σαν αφορμάριστο δίσκο οπότε δώρον άδωρον η όλη υπόθεση.

Τώρα αν αφήσω την τηλεόραση ως έχει(Με ενεργοποιημένο το pvr menu) θα εχω κανένα πρόβλημα αν χρειαστεί ποτέ να τη δουν τεχνικοί τις samsung?

Φίλτατε σίγουρα είναι μείον αλλά νομίζω οτι οι περισσότερες τιβι γράφουν μόνο για αναπαραγωγή στην τιβι και όχι για pc διότι το υλικό που γράφουν πολλές φορές υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα.

video link :

Μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραίο το βίντεο, έτσι για να μη λέμε μόνο αλλά για να κάνουμε κι όλας, το δε θέμα του θηλασμού με προβλημάτισε και θα το ψάξω εκτεταμένα κάποια στιγμή.

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να χρησιμοποιήσω επιτυχώς flash και μου κάνει εντύπωση γιατί ειδικά το Kingston DataTravele HyperX 4G που έχω είναι πάρα πολύ γρήγορο.

Αν είναι εύκολο κάποια στιγμή ας ανεβάσει κάποιος κάπου ένα μικρό κλιπάκι srf να ψάχτούμε για το drm.

ανεβασα τα περιεχομενα του στικ μηπως καποιος βρει ακρη.. αυτοι οι δυο φακελοι βρίσκονταν στο root του στικ οπως τους βλεπετε. εχω γραψει 2 κλιπακια των 10 δευτερολεπτων περιπου(το ελαχιστο που σου επιβαλλει η τιβι να γραψεις). φαινεται πως καθε αρχειο συνοδευεται απο αλλα 4 μικρα αρχειακια... το ανεβασα εδω http://uploading.com/files/8a2b5da6/pvr.rar/
επιση ποσταρω μια φωτο να δειτε ποιο στικ μου δουλευει και μια οθονη benchmark μεσω ubuntu(ενα απλο στικ ειναι...)

Attachments

• DSCN3669.jpg
    DSCN3669.jpg
    37.4 KB · Views: 16
  • DSCN3667.jpg
    DSCN3667.jpg
    60.1 KB · Views: 22

Μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραίο το βίντεο, έτσι για να μη λέμε μόνο αλλά για να κάνουμε κι όλας, το δε θέμα του θηλασμού με προβλημάτισε και θα το ψάξω εκτεταμένα κάποια στιγμή.

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να χρησιμοποιήσω επιτυχώς flash και μου κάνει εντύπωση γιατί ειδικά το Kingston DataTravele HyperX 4G που έχω είναι πάρα πολύ γρήγορο.

Αν είναι εύκολο κάποια στιγμή ας ανεβάσει κάποιος κάπου ένα μικρό κλιπάκι srf να ψάχτούμε για το drm.

νασαι καλα για τα καλα σου λογια και χαιρομαι που καταφερα να προβληματισω εστω κι εναν για το θεμα αυτο του θηλασμου. ο βασικοτερος στοχος μου αυτος ηταν ... και τωρα για να περασει η ωρα κ να σε χαλασει λιγακι, οπως κ να βαλω το στικακι μου, παντα λειτουργει, ειτε χωρις καν partition, ειτε με fat32, ειτε με ntfs και σε οποιαδηποτε θυρα usb της tv :) η ταχυτητα μαλλον δεν παιζει τρελο ρολο .. :violent-smiley-030:

οσο για τα 4 αρχειακια που συνοδευουν το αρχειο βιντεο ειναι ...
1: CKF - δε βρηκα τι ειναι εκτος απο ενα αρχειο μουσικης της casio(ασχετο)
2: inf - περιέχει κυρίως κείμενο ASCII
3: mdb - είναι μια βάση δεδομένων JET
4: MTA - είναι ένα έγγραφο XML
5 : SRF - είναι μια Sony SRF ακατέργαστη εικόνα
..... δε νομιζω να βρεθει player.... αρχιστε να το ξεχνατε κ να ψαχνετε καποια εξωτερικη συσκευη αν θελετε να πηγαινετε διακοπες με εγγεγραμμενες εκπομπες ή ταινες απο tv(εγω θα ζησω πολυ ανετα παντως κ χωρις αυτο)