Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν τελικα θελετε σωνει και καλα να βλεπετε αλλο καναλι κ να γραφετε αλλο...
http://www.skroutz.gr/s/270276/Hyundai-HDT3025PVR.html
παρτε αυτο(το πιο οικονομικο στο skroutz), και χρησιμοποιηστε το για εγγραφες μονο(απο οτι λεει μπορει να παιζει κ να γραφει διαφορετικα καναλια, αλλα φανταζομαι το scart.. δε θαχει την εικονα της samsung.οποτε βλεπετε απο tuner samsung κ εγγραφετε σαυτο. μαλακια ομως μεγαλη που δεν το κανει η tv αυτο. δε χρειαζεται διπλο tuner για να γραφεις αλλο και να βλεπεις αλλο... ετσι δεν ειναι ρε παιδια ?αφου το κανει κ αυτη η βλακεια με 32,50 ευρω.. τι να πουμε κατι αλλα με 2πλο tuner που γραφουν ταυτοχρονα 6 καναλια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(παρτε ματι... http://www.multielectrostore.gr/products/?id=17456 )

Last edited:
avsinger thanks για το upload

τα νέα είναι μάλλον δυσάρεστα όμως γιατί άνοιξα το srf αρχείο σε πρόγραμματα για drm removal και κρασάρει... (και με δοκιμή μετονομασίας σε ts/mpeg)

για το φλασάκι δεν έχω βρει ακόμα άκρη.

Μάλλον πρέπει να πάω για αγορά καινούργιου, κάποιο σε 8G για προσωρινές εγγραφές και timeshift να να είναι μόνιμα πάνω στην τηλεόραση, αφού εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα για export είναι κρίμα να έχω partition σε σκληρό, απλά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό που θα πάρω θα δουλέψει και δεν θα τρέχω για αλλαγές. Επίσης θα ήταν πολύ ωραίο feature να μπορεί να γράψει στον dlna server κατευθείαν μέσω δικτύου αλλά δυστυχώς η samsung δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μας καλομάθει τόσο (ακόμα). Ίσως εξάλλου προσπαθήσουν να το πουλήσουν σαν μια νέα ιδέα στην νέα σειρά "D".

ps: η 46C650 σου τι firmware φοράει;

νομίζω ότι βρήκα αρκετούς γνώστες να με κατατοπίσουν.

πρόκειται να αγοράσω tv και ακόμη δεν έχω καταλάβει τη διαφορά
ανάμεσα στην SAMSUNG LED UE32C6000 32' και στην Samsung LE32C650 - 32"

Αν έχετε την ευχαρίστηση ας μου απαντήσει κάποιος
ποια είναι καλύτερη εκτός από την εμφάνιση που δε με ενδιαφέρει.

Έσκασε και καινούργιο Firmware σήμερα 3005.1

Κάτι μου λέει όμως ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι μαζί τους μέχρι τουλάχιστον να κάνουν κάποια αλλαγή της προκοπής. Για μια ακόμα φορά το ελληνικό site δεν έχει changelog, βρήκα το παρακάτω με αναζήτηση στο internet δεν γνωρίζω αν ισχύει.

1. Title: 2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model: LE**C6, 7, 8 Series
3. Description: * T-VALDEUC-3005.1

. Power On error when CAM is inserted (especially, Samsung CAM, T-REX CAM, Orecrypt CAM, Boxer CAM)
. Audio is cut off when playing recorded TV with specific stream in Poland
. Add ''Nordic'' region in PnP step with T2 Tuner
. Add Yahoo widget(Internet @TV)
. ''Digital text'' menu is not showed when selecting ''Estonia'' as country. (Estonia)
. Latch up sometimes when entering ''3D Optimisation'' with 3D ''on''
. [PDP TV] Judder with 3D ''smooth'' mode (24Hz => 60Hz)
. Recorded TV is stopped if TF1 widget is played on TF1 channel.
. When watching and turning off/on several times, network setting is failed. (Mac address error)

Last edited:

Φίλε μου το μόνο που ξέρω εγώ να σου πω σίγουρα είναι οτι η πρώτη είναι lcd με φωτισμό led ενώ η δεύτερη είναι Lcd με φωτισμό ccfl (δηλαδή ο κλασικός φωτισμός). Δηλαδή θεωρούνται δύο τηλεοράσεις "διαφορετικής" κατηγορίας με κοινό χαρακτηριστικό την διάμετρο, και το ότι είναι και οι 2 στα 100Hz. Δεν ξέρω τι λέει η UE32C6000 από ποιότητα εικόνας, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα έσκαγα τα παραπάνω φράγκα που ζητάει μόνο και μόνο επειδή είνα φωτισμού Led. Περίμενε να σε διαφωτίσουν περαιτέρω οι υπόλοιποι, αν και πιστεύω οτι η ερώτηση σου είναι λίγο εκτός θέματος!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν τελικα θελετε σωνει και καλα να βλεπετε αλλο καναλι κ να γραφετε αλλο...
http://www.skroutz.gr/s/270276/Hyundai-HDT3025PVR.html
παρτε αυτο(το πιο οικονομικο στο skroutz), και χρησιμοποιηστε το για εγγραφες μονο(απο οτι λεει μπορει να παιζει κ να γραφει διαφορετικα καναλια, αλλα φανταζομαι το scart.. δε θαχει την εικονα της samsung.οποτε βλεπετε απο tuner samsung κ εγγραφετε σαυτο. μαλακια ομως μεγαλη που δεν το κανει η tv αυτο. δε χρειαζεται διπλο tuner για να γραφεις αλλο και να βλεπεις αλλο... ετσι δεν ειναι ρε παιδια ?αφου το κανει κ αυτη η βλακεια με 32,50 ευρω.. τι να πουμε κατι αλλα με 2πλο tuner που γραφουν ταυτοχρονα 6 καναλια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(παρτε ματι... http://www.multielectrostore.gr/products/?id=17456 )

Τελικά είναι στην φύση του ανρώπου ! Ότι και να έχει τελικά ζητάει πάντα το κάτι παραπάνω !
Πριν αν μας λέγαν οτι θα μπορούσατε να γράφουμε κιόλας θα λέγαμε "Ωραία!". Τώρα που βρήκαμε κόλπο να γράφει θέλουμε να μπορούμε ταυτόχρονα να βλέπουμε άλλο κανάλι, και να μπορούμε να δούμε τα γραμμένα και στο pc!
Το ωραίο στην όλη υπόθεση είναι οτι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει !

Ρε παιδιά το ξέρω ότι έχει είδη αναφερθεί αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου θύμηση τι πρέπει να κάνω για να αναγνωρίζει ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους?

Έχω 2 παραδείγματα.
1.
test.mkv
test.srt

2.
test2.m2ts
test2.greek.srt

Και στο αρχειο m2ts δεν το αναγνωριζει καν.

Ρε παιδιά το ξέρω ότι έχει είδη αναφερθεί αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου θύμηση τι πρέπει να κάνω για να αναγνωρίζει ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους?

Έχω 2 παραδείγματα.
1.
test.mkv
test.srt

2.
test2.m2ts
test2.greek.srt

To "test2.greek.srt" πρέπει να γίνει "test2.srt"

Φίλε καλώς ήρθες κι από εμένα. Αν είσαι οπωσδήποτε μεταξύ των 2, προτίμησε την C650. η C6000 είναι LED βέβαια αλλά δε προσφέρει τίποτα παραπάνω παρά γύρω στα 10 Ευρώ το χρόνο οικονομία στο ρεύμα σου. Συν τοις άλλοις είναι και ακριβώτερη. Αν θέλεις γενικότερη βοήθεια καλό είναι να ανοίξεις νέο thread για αγορά TV.

Γεια σας παιδια. Πρωτο μου ποστ εδω μεσα και δηλωνω κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης (samsung LE40C652) αγορασμενη σημερα και μου ειπαν οτι την Παρασκευη το μεσημερι θα την εχω σπιτι μου. Εψαχνα καιρο για μια plasma τηλεοραση αλλα βλεπετε ο Κοτσοβολος δεν ειχε καμια απο αυτες που θα ηθελα ή σε "σωστες" τιμες για να τις προτιμησω. Ε οχι και 970 ευρω η Panasonic P42U20 τη στιγμη που τη βρισκεις 400 ευρω ποιο κατω καπου αλλου.

Κατα τα αλλα την αγορασα στα 950 ευρω με το total support (συνολο 1260 ευρω) και αν και ειναι τσουχτερη η τιμη θα την αποπληρωσω σε 16 ατοκες δοσεις με το συστημα του Κοτσοβολου (χωρις καρτες και βλακειες) με 80 ευρω το μηνα. Διαβαζοντας τα review απο τους αλλους κατοχους και φυσικα του internet νοιωθω οτι ΔΕΝ πιαστηκα κοροιδο αγοραζοντας μια τηλεοραση που δεν αξιζει τα λεφτα της. Απο Παρασκευη με το καλο που θα την εχω στα χερια μου θα σας πω εντυπωσεις.

Έχει βάλει κανείς την καινούργια έκδοση του firmware update ? Θα πρέπει να ξανακάνουμε από την αρχή την διαδικασία για το pvr enable αν το κάνουμε εγκατάσταση ?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω 2 παραδείγματα.
1.
test.mkv
test.srt

2.
test2.m2ts
test2.greek.srt

Για να σου αναγνωρίσει το αρχείο test2.m2ts δοκίμασε να του αλλάξεις την κατάληξη π.χ. σε mkv.

Φίλε καλώς ήρθες κι από εμένα. Αν είσαι οπωσδήποτε μεταξύ των 2, προτίμησε την C650. η C6000 είναι LED βέβαια αλλά δε προσφέρει τίποτα παραπάνω παρά γύρω στα 10 Ευρώ το χρόνο οικονομία στο ρεύμα σου. Συν τοις άλλοις είναι και ακριβώτερη. Αν θέλεις γενικότερη βοήθεια καλό είναι να ανοίξεις νέο thread για αγορά TV.

Συμφωνώ απόλυτα. Όχι επειδή έχω ccfl lcd αλλά επειδή πριν την αγοράσω το έψαξα πάρα πολύ. Φτηνή led = πέταμα των παραπάνω χρημάτων που ζητάει. 1000 φορές καλύτερα μια ccfl lcd (εννοώ μια καλή ομως) παρά μια μέτρια led lcd.

Έχει βάλει κανείς την καινούργια έκδοση του firmware update ? Θα πρέπει να ξανακάνουμε από την αρχή την διαδικασία για το pvr enable αν το κάνουμε εγκατάσταση ?

Μα για ποιό λόγο να βάζει κάποιος κάθε φορά το πιο πρόσφατο firmware. Δεν υπάρχει λόγος να πειραματιζόμαστε, εκτός κι αν πρόκειται να μας λύσει κάποιο κολληματάκι. Για να παίξει δηλαδή το yahoo widget? Δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω. Άσε που κάπου βρωμάει το όλο θέμα με το yahoo widget, σαν το καροτάκι φαίνεται. Εγώ προσωπικά έχω την έκδοση 1005 της 9/3/2010 και δεν έχω κανένα πρόβλημα !

Ευχαριστώ fits79 για την διευκρίνηση, αλλά για άλλη μια φορά δεν μου κάνει εγκατάσταση του firmware, και το προηγούμενο είχα κατεβάσει από το site της samsung, το αντέγραψα στο usb αλλά όπως και τότε μου λέει ότι δεν υπάρχει αρχείο για αναβάθμιση. Τι να πώ περίεργα πράματα.

Μα δεν θέλει αντιγραφή αλλά πατώντας διπλό κλικ πάνω στο αρχείο διαλέγεις το φλασακι ωστε να αποσυμπιέσει το φάκελο και να το βάλεις στην τηλεόραση και να το δει.

Έτσι όπως το κάνεις δηλαδη σκέτη αντιγραφή λογικό είναι να ΜΗΝ σου κάνει αναβάθμιση λογισμικού.

Μα καλά ΔΕΝ διάβασες τις οδηγίες για την σωστή εγκατάσταση του?
Τις λέει εκεί που κατέβασες το firmware.

Last edited:
Συμφωνώ απόλυτα. Όχι επειδή έχω ccfl lcd αλλά επειδή πριν την αγοράσω το έψαξα πάρα πολύ. Φτηνή led = πέταμα των παραπάνω χρημάτων που ζητάει. 1000 φορές καλύτερα μια ccfl lcd (εννοώ μια καλή ομως) παρά μια μέτρια led lcd.

+2000!:violent-smiley-030:

εντάξει παίδες με πείσατε.
Για πέστε μου τώρα καμιά άκρη να
πάρουμε την tv σε καλή τιμή.

καλημερα,

Μια ερωτησουλα, ειμαι κατοχος μιας 40c630 με SQ03, μπαινοντας σημερα στο support της Samsung ειδα οτι εχει δυο firmware διαθεσιμα με χθεσινη ημερομηνια:
T-MSX6DEUC-1002.1 και
T-VAL6DEUC-1016.0

Ποιο απο τα 2 βαζουμε και ποια η διαφορα τους;

Ευχαριστω πολυ
Νικος