Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εντάξει παίδες με πείσατε.
Για πέστε μου τώρα καμιά άκρη να
πάρουμε την tv σε καλή τιμή.

σε τι ιντσες θες? κοιτα σιγουρα απο skroutz... επισης θα πετυχεις καλυτερη τιμη μετρητοις. πες τι θες να σου ψαξω κι εγω...

καλημερα,

Μια ερωτησουλα, ειμαι κατοχος μιας 40c630 με SQ03, μπαινοντας σημερα στο support της Samsung ειδα οτι εχει δυο firmware διαθεσιμα με χθεσινη ημερομηνια:
T-MSX6DEUC-1002.1 και
T-VAL6DEUC-1016.0

Ποιο απο τα 2 βαζουμε και ποια η διαφορα τους;

Ευχαριστω πολυ
Νικος

Η έκδοση που έχεις φαίνεται στο service menu της TV. Αλλά για να μη μπλέκεις σε διαδικασίες, καλύτερα κατέβασε και τα 2 αρχεία, εγκατέστησε τα στο φλασάκι και η TV αυτομάτως θα σου αναγνωρίσει το σωστό φάκελο. Λογικά έχεις το 1016.0, τη C630 έχω κι εγώ και έχω αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σε τι ιντσες θες? κοιτα σιγουρα απο skroutz... επισης θα πετυχεις καλυτερη τιμη μετρητοις. πες τι θες να σου ψαξω κι εγω...

την 40"

δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόποs να παίξει ο media player τα ριπαρισμένα bluray, τα οποία είναι m2ts. είναι τα μόνα αρχεία που δεν παίζει. μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;

δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόποs να παίξει ο media player τα ριπαρισμένα bluray, τα οποία είναι m2ts. είναι τα μόνα αρχεία που δεν παίζει. μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;
Δοκίμασε να αλλάξεις κατάληξη από .m2ts σε .ts

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πας Folder Options-View-Ξετσεκάρεις Hide extensions for known file types.
Στη συνέχεια αλλάζεις την επέκταση του αρχείου από m2ts σε ts.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πας Folder Options-View-Ξετσεκάρεις Hide extensions for known file types.
Στη συνέχεια αλλάζεις την επέκταση του αρχείου από m2ts σε ts.

εννοείs τη διαδικασία αυτή στο pc;
έχω win7. μήπωs μπορείs να με καθοδηγήσειs στα ελληνικά; ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

εννοείs τη διαδικασία αυτή στο pc;
έχω win7. μήπωs μπορείs να με καθοδηγήσειs στα ελληνικά; ευχαριστώ.

Ναι αυτήν εννοώ, εγώ έχω αγγλικά Windows 7 οπότε όσο μπορέσω! άνοιξε το ο υπολογιστής μου, πάνω ανοίγεις επιλογές φακέλων-προβολή-μετά ξετσεκάρεις κάτι που γράφει απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστές μορφές αρχείων-πατάς OK. Όταν τώρα θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την επέκταση σε ts θα σου βγάλει μια προειδοποίηση όπου θα πατήσεις ναι, και είσαι εντάξει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ

Ναι αυτήν εννοώ, εγώ έχω αγγλικά Windows 7 οπότε όσο μπορέσω! άνοιξε το ο υπολογιστής μου, πάνω ανοίγεις επιλογές φακέλων-προβολή-μετά ξετσεκάρεις κάτι που γράφει απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστές μορφές αρχείων-πατάς OK. Όταν τώρα θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την επέκταση σε ts θα σου βγάλει μια προειδοποίηση όπου θα πατήσεις ναι, και είσαι εντάξει.

όλα εντάξει. και πάλι ευχαριστώ.

καλησπέρα σε όλους,εδω και λίγες ημέρες είμαι και εγω κάτοχος της 40c650,μετα από πολύ ψάξιμο έκανα την αγορά απο επαρχιακό κατάστημα στα 830(καλή τιμή νομίζω)
μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει να μου: στα αρχεία .ts μπορούμε να προχωρήσουμε την ταινία?γιατί δοκίμασα μια τέτοια ταινία(inception) και δεν τα κατάφερα...κατα τα άλλα η ταινία παιζει κανονικα

καλησπέρα σε όλους,εδω και λίγες ημέρες είμαι και εγω κάτοχος της 40c650,μετα από πολύ ψάξιμο έκανα την αγορά απο επαρχιακό κατάστημα στα 830(καλή τιμή νομίζω)
μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει να μου: στα αρχεία .ts μπορούμε να προχωρήσουμε την ταινία?γιατί δοκίμασα μια τέτοια ταινία(inception) και δεν τα κατάφερα...κατα τα άλλα η ταινία παιζει κανονικα

Όντως έχεις δίκιο δε γίνεται, κολλάει. Έχω ελάχιστα ts και δεν το είχα παρατηρήσει. Καλορίζικη κιόλας.

Last edited:
fits79 για άλλη μια φορά είχες δίκιο επειδή έχω mac είδα το αρχείο που ήταν exe και λέω θα το τρέξει η tv κανονικά αλλά τελικά έπρεπε να τρέξεις το exe να δημιουργήσει ένα φάκελο με τα αρχεία και μετά να κάνεις την διαδικασία για αναθάθμιση. Προσοχή όσοι το κάνουν να έχουν κρατήσει μια λίστα με τα κανάλια τους, για να μην τα ξαναπερνάνε. Επίσης χάνει όλες τις ρυθμίσεις που είχατε μέχρι τώρα και όσοι είχανε κάνει την διαδικασία για το pvr enable πρέπει να την ξανακάνετε.

fits79 για άλλη μια φορά είχες δίκιο επειδή έχω mac είδα το αρχείο που ήταν exe και λέω θα το τρέξει η tv κανονικά αλλά τελικά έπρεπε να τρέξεις το exe να δημιουργήσει ένα φάκελο με τα αρχεία και μετά να κάνεις την διαδικασία για αναθάθμιση. Προσοχή όσοι το κάνουν να έχουν κρατήσει μια λίστα με τα κανάλια τους, για να μην τα ξαναπερνάνε. Επίσης χάνει όλες τις ρυθμίσεις που είχατε μέχρι τώρα και όσοι είχανε κάνει την διαδικασία για το pvr enable πρέπει να την ξανακάνετε.

Φίλε με την αναβάθμιση δε χάνονται τα κανάλια απ'τη μνήμη, ούτε οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει στο menu. Εχτές την έκανα. Για το pvr ναι πρέπει να ξαναρυθμιστεί. Τα κανάλια χάνονται μόνο με factory reset, ενώ οι ρυθμίσεις μπαίνοντας στο service menu.

Βασικά kostas5579 να σου πώ την αλήθεια μου έβγαλε μενού για να επιλέξω γλώσσα,ώρα και κάτι άλλα και για αναζήτηση καναλιών αλλά δεν έκανα γιατί τα είχα αποθηκευμένα στο usb. Και υπέθεσα ότι τα έχασε. Αλλά σίγουρα έχασε τις ρυθμίσεις για τα χρώματα, τις οποίες ξαναέβαλα δεν πρόσεξα αν τις είχε χάσει πρίν κάνω την διαδικασία για το pvr ή μετά.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε μερικούς ναι εμένα πάλι ΟΠΟΤΕ και να εχω κάνει αναβαθμίσει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ούτε τις ρυθμίσεις ούτε τι λίστα καναλιών μου.

Βασικά kostas5579 να σου πώ την αλήθεια μου έβγαλε μενού για να επιλέξω γλώσσα,ώρα και κάτι άλλα και για αναζήτηση καναλιών αλλά δεν έκανα γιατί τα είχα αποθηκευμένα στο usb. Και υπέθεσα ότι τα έχασε. Αλλά σίγουρα έχασε τις ρυθμίσεις για τα χρώματα, τις οποίες ξαναέβαλα δεν πρόσεξα αν τις είχε χάσει πρίν κάνω την διαδικασία για το pvr ή μετά.

Μου κάνει εντύπωση επειδή όλα αυτά που περιγράφεις τα βγάζει μετά από Factory reset συνήθως, εγώ έχω την C630 βέβαια μήπως διαφέρει στην C650.

Παντος εγω απο οταν εβαλα το τελευτεο update παρατηρω πολλα σπασιματα ... κ οταν περνανε απο κατο γραμματα πολλα σπασιματα με το motion plus την πανο μπαρα στο 10 κ την κατο στο 0. Ετσι το ειχα κ απο πριν.

Βλέπαμε σήμερα τους αγώνες από τον Αντέννα (Digea), και δεν ξέρω αν φταίει το σημερινό firmware update ή το κανάλι αλλά η μπάλα φαινόταν τετραγωνισμένη σαν ζάρι και οι παίκτες και το γήπεδο ήταν θολοί όταν το πλάνο ήταν σε κίνηση.

Μάλλον φταίει η Αρειανάρα, άλλαζαν οι παίκτες τόσο γρήγορα μπαλιές που δεν προλάβαιναν να αποδώσουν ούτε τα 100 hz :BDGBGDB55::BDGBGDB55: