Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έκανα την ίδια ερώτηση μερικές σελίδες πιο πίσω αλλά για σιγουριά την ξανακάνω επειδή ίσως αύριο πάρω την τηλεόραση, αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με το input lag όταν συνδέει την samsung με κονσόλες (playstation, xbox κλπ); Είναι ενοχλητικό μήπως, ιδιαίτερα σε παιχνίδια με έντονη κίνηση(FPS, racing κλπ);

Ευχαριστώ πολύ!

Έκανα την ίδια ερώτηση μερικές σελίδες πιο πίσω αλλά για σιγουριά την ξανακάνω επειδή ίσως αύριο πάρω την τηλεόραση, αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με το input lag όταν συνδέει την samsung με κονσόλες (playstation, xbox κλπ); Είναι ενοχλητικό μήπως, ιδιαίτερα σε παιχνίδια με έντονη κίνηση(FPS, racing κλπ);

Ευχαριστώ πολύ!

No problem φιλε εχει game mode ...

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ!

κι απο μενα ειναι .... οχι ! παρτη αν ειναι το μονο που σε προβληματιζει. αν καταλαβεις lag, στην πληρωνω κ την κραταω εγω.(αν παρεις 46 μονο ιντσες ισχυει η προσφορα μου) :) :p

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα βγω βόλτα στα μαγαζιά σήμερα και θα πάρω ή την 650 ή την 530

Πήρα την c650 τελικά! Δεν πρόλαβα να τη βάλω σε λειτουργία ακόμα, έψαξα όμως για το αυτοκόλλητο με τον τύπο του panel. Δεν έχει ούτε SQ01, AA01, CN02 αλλά γράφει στο πλάι κάτι σε στυλ pn-bn64 και στις γρίλλιες γράφει AU Optronics άρα προφανώς έχει το AA01 panel ε;

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήρα την c650 τελικά! Δεν πρόλαβα να τη βάλω σε λειτουργία ακόμα, έψαξα όμως για το αυτοκόλλητο με τον τύπο του panel. Δεν έχει ούτε SQ01, AA01, CN02 αλλά γράφει στο πλάι κάτι σε στυλ pn-bn64 και στις γρίλλιες γράφει AU Optronics άρα προφανώς έχει το AA01 panel ε;

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε τί λέει το εργαλείο σ' αρέσει;

Καλημέρα και από εμένα παιδιά και συγχαρητήρια για την δουλειά που γίνεται στο forum.
Οι πληροφορίες που μπορείς να βρεις εδώ είναι μεγάλη βοήθεια!
Είμαι κάτοχος της παραπάνω tv ( 40c650 ) από χθές.Πολύ καλή εικόνα και καταπληκτικός media player αλλά... έχει ένα καμμένο pixel.
Η ερώτησή μου είναι εαν μπορεί να γίνει αντικατάσταση για αυτό τον λόγο κια κυρίως εαν αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδιακασία ? ( ξεστήσιμο -μεταφορά -στήσιμο )
Το ρωτώ αυτό γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι και η νέα -εαν αλλάζει τελικώς - θα είναι οκ.

Spyro το εχω πάθει κι εγώ αυτό.
Δες εδώ και αν θες δες και προηγούμενα ποστ σε αυτό το τοπικ και θα καταλάβεις τι παιζει με τα καμένα πιξελς.

Φίλε τί λέει το εργαλείο σ' αρέσει;

Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, πολύ καλή ποιότητα εικόνας (πέρασα και τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από site που αναφέρθηκε μερικές σελίδες πριν), αν και οι ταινίες φαίνονται σαν ψεύτικες (λογικά από τα 100hz) και θέλει λίγο χρόνο να τις συνηθίσω.

Στα θετικά επίσης ο πολύ καλός Media player (τέρμα πια το πέρασμα των mkv από το mkv2vob για να κολλήσουν οι υπότιτλοι στην εικόνα ώστε να τα δείχνει το Playstation) και το ότι δεν έχει παρατηρήσιμο input lag στα παιχνίδια μέχρι τώρα (Bioshock 2/Assasins creed με ενεργοποιημένο το Game mode).

Ευτυχώς δεν έχει καμμένα/κολημένα pixel και ορατό clouding, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι σε ορισμένες σκηνές το Motion Plus σαν να ζορίζεται λίγο στην απεικόνιση της κίνησης σε 720p, πιθανώς όμως να ευθύνεται ο σκληρός μου για αυτό.

Συνολικά 100% ευχαριστημένος!!

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Spyro το εχω πάθει κι εγώ αυτό.
Δες εδώ και αν θες δες και προηγούμενα ποστ σε αυτό το τοπικ και θα καταλάβεις τι παιζει με τα καμένα πιξελς.

Ευχαριστώ ,
θα παρω τηλέφωνο στο κατάστημα (ΛΗΜΝΑΙΟΣ ) να δω τι θα μου πουν.
Πάντως και μια οθόνη για το PC που πήρα πέρυσι , επίσης samsung , είχε ένα καμμένο pixel...
Υπάρχει περίπτωση να καούν και τα γειτονικά πάντως ή δεν πάιζει κανένα ρόλο??

Αν είσαι μέσα στις 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς την πας πίσω και ΑΠΑΙΤΕΙΣ αντικατάσταση της με καινούργια ή επιστροφή χρημάτων.

Καλησπέρα, μιας και συζητάμε για καμμένα pixels, κάποιος εύκολος τρόπος για να κάνω test για καμμένα pixels. Ίσως κάπου να έχει αναφερθεί ήδη στις 174 σελίδες αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ.

Και για καλή μου τύχη δεν έχω κανένα καμμένο pixel, αντέγραψα τις φωτογραφίες στο usb και τις άνοιξα από τον media player της tv θα πρέπει να πιάνουν όλη την οθόνη και να φαίνεται π.χ. η κόκκινη εικόνα όλη η οθόνη κόκκινη, η μαύρη όλη η οθόνη μαύρη σωστά ?

Kαλησπέρα..Μετά απο πολύ διαβασμα χθες έκανα παραγγελία απο online καταστημα την 46C650.Επειδή το νήμα είναι αρκετά μεγάλο θέλω να βοηθησετε στα εξής:
α)αρχικά κατά την παραλαβή τι πρέπει να προσέξω?
β) και αφου την παραλάβω και την θέσω σε λειτουργία θέλω να μου πείτε τα βήματα που πρεπει να κάνω για να δω οτι δουλεύει σωστά (καμενα pixels,clouding κτλ).
γ)Οσο αναφορά τα πρώτες ώρες λειτουργίας πρέπει να προσέξω κάτι? τι updates πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φυσικά με την παραλαβή της tv θα δημιουργηθούν και άλλες απορίες..​

Εχει παιδια καποιος προχειρη τη σελιδα στην οποια γραφουνε τα recomended settings γιατι δεν παιζει να κοιταξω 170 σελιδες για να βρω που ειναι. Επισης εχω το προβλημα το οτι δεν εχει επιλογη για game mode παρολο που της εχω κανει το τελευταιο update.

Εχει παιδια καποιος προχειρη τη σελιδα στην οποια γραφουνε τα recomended settings γιατι δεν παιζει να κοιταξω 170 σελιδες για να βρω που ειναι. Επισης εχω το προβλημα το οτι δεν εχει επιλογη για game mode παρολο που της εχω κανει το τελευταιο update.

Εδώ είναι κάποια:

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=58923&page=17

Στο post 165.

Το Game mode είναι ρύθμιση-Γενικά-Λειτουργία παιχνιδιού.