Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει παιδια καποιος προχειρη τη σελιδα στην οποια γραφουνε τα recomended settings γιατι δεν παιζει να κοιταξω 170 σελιδες για να βρω που ειναι. Επισης εχω το προβλημα το οτι δεν εχει επιλογη για game mode παρολο που της εχω κανει το τελευταιο update.

Τί εννοεις "δεν έχει"? Δεν την βρήκες?
Αποκλείεται να μην στην έχει, είναι στο ρύθμιση-Γενικά-Λειτουργία παιχνιδιού, όπως σου ανέφερε και ο kostas5579 . Την έψαξες?
Αν εννοείς οτι την βρήκες αλλά είναι είναι γκριζαρισμένη και δεν σε αφήνει να την πειράξεις , είναι επειδή η επιλογή αυτή ξεκλειδώνει μόνο αν είσαι στο hdmi,όσο βλέπεις tv δεν μπορείς να την πειράξεις.

Τί εννοεις "δεν έχει"? Δεν την βρήκες?
Αποκλείεται να μην στην έχει, είναι στο ρύθμιση-Γενικά-Λειτουργία παιχνιδιού, όπως σου ανέφερε και ο kostas5579 . Την έψαξες?
Αν εννοείς οτι την βρήκες αλλά είναι είναι γκριζαρισμένη και δεν σε αφήνει να την πειράξεις , είναι επειδή η επιλογή αυτή ξεκλειδώνει μόνο αν είσαι στο hdmi,όσο βλέπεις tv δεν μπορείς να την πειράξεις.

Ναι φιλε μου τωρα το βρηκα. Εψαχνα στο "εικονα" μενου και εβλεπα τα γνωστα "κινηματογραφος, τυπικο" κτλ και δεν εβλεπα εκει game mode. Τεραστια διαφορα με πριν καθως πριν δεν μπορουσα να παιξω καν Street Fighter, Bayonetta και λοιπα παιχνιδια που απαιτουν γρηγορο input. Τωρα τρεχει οπως πρεπει.

Αλλη ερωτηση γενικα το true motion που ειναι καλο να το χρησιμοποιουμε και που οχι?

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι φιλε μου τωρα το βρηκα. Εψαχνα στο "εικονα" μενου και εβλεπα τα γνωστα "κινηματογραφος, τυπικο" κτλ και δεν εβλεπα εκει game mode. Τεραστια διαφορα με πριν καθως πριν δεν μπορουσα να παιξω καν Street Fighter, Bayonetta και λοιπα παιχνιδια που απαιτουν γρηγορο input. Τωρα τρεχει οπως πρεπει.

Αλλη ερωτηση γενικα το true motion που ειναι καλο να το χρησιμοποιουμε και που οχι?

όπου σαρέσει ναι και όπου οχι, οχι. :)

αυτό το λινκ που έβαλες εσύ σου έχει και εικόνα και λέει τι αντιστοιχεί σε τι

* Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics
* Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung
* Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO, according to one reader who found yet another MVA panel on his 32''.

SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 ένα από αυτά θέλεις να γράφει που είναι της samsung
μια ερώτηση: οταν παραλάβω την 46c650 και είναι version πχ CN01 πως πρέπει να αντιδράσω?να γινει χαμός????:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ ,
θα παρω τηλέφωνο στο κατάστημα (ΛΗΜΝΑΙΟΣ ) να δω τι θα μου πουν.
Πάντως και μια οθόνη για το PC που πήρα πέρυσι , επίσης samsung , είχε ένα καμμένο pixel...
Υπάρχει περίπτωση να καούν και τα γειτονικά πάντως ή δεν πάιζει κανένα ρόλο??

Τσέκαρα και το panel χθες και είναι όντως το sq01.
Κατέβασα υλικό HD και παραγματικά απόλαυσα καταπληκτική εικόνα.
Το μόνο θεματάκι το καμμένο Pixel
Τελικώς εκτός του αισθητικού -ψυχολογικού παράγοντα υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που κάνει επιβεβλημένη την αλλαγή της tv σε περίπτωση καμμένου pixel ??

Kαλησπέρα..Μετά απο πολύ διαβασμα χθες έκανα παραγγελία απο online καταστημα την 46C650.Επειδή το νήμα είναι αρκετά μεγάλο θέλω να βοηθησετε στα εξής:
α)αρχικά κατά την παραλαβή τι πρέπει να προσέξω?
β) και αφου την παραλάβω και την θέσω σε λειτουργία θέλω να μου πείτε τα βήματα που πρεπει να κάνω για να δω οτι δουλεύει σωστά (καμενα pixels,clouding κτλ).
γ)Οσο αναφορά τα πρώτες ώρες λειτουργίας πρέπει να προσέξω κάτι? τι updates πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φυσικά με την παραλαβή της tv θα δημιουργηθούν και άλλες απορίες..​

Καλορίζικη καταρχήν. Διάβασε πρώτα τις οδηγίες και μετά ρώτα ό,τι θέλεις γιατί αλλιώς θα χάσεις τον μπούσουλα.

μια ερώτηση: οταν παραλάβω την 46c650 και είναι version πχ CN01 πως πρέπει να αντιδράσω?να γινει χαμός????:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:
να κάτσεις να την απολαύσεις

Καλορίζικη καταρχήν. Διάβασε πρώτα τις οδηγίες και μετά ρώτα ό,τι θέλεις γιατί αλλιώς θα χάσεις τον μπούσουλα.
Σ'ευχαριστώ...αλλά να σου πω ότι αυτό το forum με εχει αναστατώσει!!!!χαχαχα!!!!έχει τόσο πολλά,αναλύει τόσο καλά τα προβλήματα που μερικές φορές λέω καλύτερα να μην είχα διαβάσει τόσα πολλά...πιστεύω να καταλαβαίνεις....πάντως ευχαριστώ και πάλι...

Σ'ευχαριστώ...αλλά να σου πω ότι αυτό το forum με εχει αναστατώσει!!!!χαχαχα!!!!έχει τόσο πολλά,αναλύει τόσο καλά τα προβλήματα που μερικές φορές λέω καλύτερα να μην είχα διαβάσει τόσα πολλά...πιστεύω να καταλαβαίνεις....πάντως ευχαριστώ και πάλι...

Ακριβώς γι'αυτό επειδή τα υπεραναλύει πολλές φορές χωρίς λόγο, πάρε μόνο τα SOS και απόλαυσε τη TV σου. Γιατί αν τη πάρεις και κοιτάς απ'το πρώτο λεπτό αν κάτι πάει στραβά, τα pixel το ένα το άλλο... δε θα τη χαρείς. Κάνε τα βασικά και θα μάθεις και τα υπόλοιπα με το καιρό και τη χρήση της και όχι σε μια μέρα απ'το forum.

......Αλλη ερωτηση γενικα το true motion που ειναι καλο να το χρησιμοποιουμε και που οχι?

Εγώ στην αναλογική τιβι το έχω κλειστό. Σε hd υλικό το έχω πάντα ανοιχτό αλλά στο custom, blur reduction sto 8-9, juddern reduction sto 1-2, έτσι μειώνεται η σαπουνόπερα. Γούστα είναι. Αλλά τα 100hz τα πλήρωσες, κρίμα είναι να μην τα χρησιμοποιείς καθόλου.

Εγώ στην αναλογική τιβι το έχω κλειστό. Σε hd υλικό το έχω πάντα ανοιχτό αλλά στο custom, blur reduction sto 8-9, juddern reduction sto 1-2, έτσι μειώνεται η σαπουνόπερα. Γούστα είναι. Αλλά τα 100hz τα πλήρωσες, κρίμα είναι να μην τα χρησιμοποιείς καθόλου.

Άλλη μια πρόταση από μένα. Στο καθαρή εικόνα σε ψηφιακή και σε HD υλικό προσαρμοσμένη με blur 10 και judder 0. Αναλογική δε βλέπω!

Να ρωτήσω εαν είναι φυσιολογικό που δεν μπορώ να δω καθόλου ΕΤ1 -ΝΕΤ -ΒΟΥΛΗ και ΕΤ3 ????
Μόλις τα βάλω σκαλώνει η εικόνα και γεμίζει pixel.
Με τα υπόλοιπα ψηφιακά κανένα πρόβλημα δείχνουν μια χαρά

Να ρωτήσω εαν είναι φυσιολογικό που δεν μπορώ να δω καθόλου ΕΤ1 -ΝΕΤ -ΒΟΥΛΗ και ΕΤ3 ????

Έχουν πρόβλημα τα ψηφιακά της ΕΡΤ γενικότερα αυτό το καιρό, δεν είναι θέμα TV.

και βεβαια επρεπε να τα βλεπεις μια χαρα αν ειχες καλη κεραια.........:violent-smiley-030:

Καλησπέρα, έχω κατεβάσει μια ταινία σε mkv μορφή και όταν πάω να την δώ στην tv μου βγάζει ότι δεν μπορεί να την παίξει, στο mac με το vlc παίζει κανονικά, με το divx player βγάζει ένα πρόβλημα για τον ήχο. Καμμιά ιδεά κανείς ?

Καλησπέρα, έχω κατεβάσει μια ταινία σε mkv μορφή και όταν πάω να την δώ στην tv μου βγάζει ότι δεν μπορεί να την παίξει, στο mac με το vlc παίζει κανονικά, με το divx player βγάζει ένα πρόβλημα για τον ήχο. Καμμιά ιδεά κανείς ?

Media info? >>>>>