Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γειά σας,
έγινα κι εγώ κάτοχος της samsung le40c653 από Saturn.

Διάβασα πολλές σελίδες από προηγούμενα post και ακόμα δεν κατάλαβα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το pvr στην τηλεόραση.
Προς το παρόν έχω μόνο αναλογικό σήμα, πάτησα το "rec" αλλά δεν έκανε τίποτα. Όταν έρθει το ψηφιακό σήμα θα λειτουργεί;

Γειά σας,
έγινα κι εγώ κάτοχος της samsung le40c653 από Saturn.

Διάβασα πολλές σελίδες από προηγούμενα post και ακόμα δεν κατάλαβα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το pvr στην τηλεόραση.
Προς το παρόν έχω μόνο αναλογικό σήμα, πάτησα το "rec" αλλά δεν έκανε τίποτα. Όταν έρθει το ψηφιακό σήμα θα λειτουργεί;

Καλημέρα και καλώς ήρθες. Καταρχήν το pvr λειτουργεί μόνο στα ψηφιακά κανάλια και όχι στα αναλογικά. Αλλά και ψηφιακά να έπιανες πάλι δε θα έκανε τίποτα το rec γιατί η TV σου δεν υποστηρίζει PVR. Αυτό υπάρχει στη σειρά 7 της Samsung και πάνω. Υπάρχει ωστόσο ένας ανεπίσημος τρόπος να το ενεργοποιήσεις. Δες εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1453723&postcount=1633

Με δική σου ευθύνη βέβαια. Εγώ το δοκίμασα στη δική μου(C630) αλλά δε δούλεψε.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Αλλά γιατί λέτε με δική μου ευθύνη;
Υπάρχει κίνδυνος για την τηλεόραση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε αυτό που γράφεις για το USB2 το'χεις τσεκάρει? Γιατί εγώ έχω συνδέσει 500GB σκληρό εκεί και μια χαρά κάνει αναπαραγωγή.
Εσύ τι λες να το γράφω για πλάκα?

Μήπως τελικά δεν τον είχες συνδέσει στην usb2 αλλά στη usb1hdd λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό.

Επίσης τι γινεται με το media player της τηλεόρασης με όσα mkv έχουν head compression

Καλημέρα και καλώς ήρθες. Καταρχήν το pvr λειτουργεί μόνο στα ψηφιακά κανάλια και όχι στα αναλογικά. Αλλά και ψηφιακά να έπιανες πάλι δε θα έκανε τίποτα το rec γιατί η TV σου δεν υποστηρίζει PVR. Αυτό υπάρχει στη σειρά 7 της Samsung και πάνω. Υπάρχει ωστόσο ένας ανεπίσημος τρόπος να το ενεργοποιήσεις. Δες εδώ:

Εγω πάλι το δοκίμασα στη δίκη μου 653 και μια χαρά δούλεψε απλά σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού πρέπει να ξανακάνεις την όλη διαδικασία γιατί χάνετε η συγκεκριμένη "ρύθμιση".

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Μήπως τελικά δεν τον είχες συνδέσει στην usb2 αλλά στη usb1hdd λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό.

Επίσης τι γινεται με το media player της τηλεόρασης με όσα mkv έχουν head compression

Εγω πάλι το δοκίμασα στη δίκη μου 653 και μια χαρά δούλεψε απλά σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού πρέπει να ξανακάνεις την όλη διαδικασία γιατί χάνετε η συγκεκριμένη "ρύθμιση".

Δεν απευθύνθηκα σε σένα.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1478627&postcount=1940

Γιατί το κρυφό μενού δεν είναι κάτι που αναφέρεται στις οδηγίες της TV. Αν γίνει κάποια στραβή δε νομίζω να το καλύπτει η εγγύηση. Στη συγκεκριμένη παρέμβαση για το pvr είναι λίγες οι πιθανότητες να γίνει η στραβή πάντως!

Όσον αφορά τα τις θύρες (HDD)USB1 και USB2 διαβάστε manual c650 σελίδα 30. Πιθανότατα να σας λυθούν απορίες σχετικά με την διαφορετική συμπεριφορά στον έναν ή τον άλλον.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η στραβή σχετίζεται αποκλειστικά στο ανθρώπινο λάθος, Αν τα κάνεις όλα προσεκτικά όπως τις οδηγίες δεν θα γίνει στραβή....

Όσον αφορά τα τις θύρες (HDD)USB1 και USB2 διαβάστε manual c650 σελίδα 30. Πιθανότατα να σας λυθούν απορίες σχετικά με την διαφορετική συμπεριφορά στον έναν ή τον άλλον.
Δηλαδή υπονοείς ότι σε άλλους δουλεύει κανονικά ακόμα και η usb2 για δίσκους και σε άλλους όχι?

Δηλαδή υπονοείς ότι σε άλλους δουλεύει κανονικά ακόμα και η usb2 για δίσκους και σε άλλους όχι?
Εγώ δεν υποννοώ τίποτα. Διαβάζοντας το manual σελ. 30 καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις υλικού και συνδιασμοί με καλώδια hub κλπ που μπορεί να οδηγήσουν την συσκευή να μην αναγνωρίσει κάποιο usb δίσκο.
Οπότε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας για το τι κάνει ή δεν κάνει η TV σ'αυτό το θέμα δεν χρειάζονται.

Μάθε καλύτερα τι λέγεται τρολαρισμα και μετά κανε παρατηρήσεις έτσι.

Και μην το παίζεις ο κύριος τέλειος γιατί ΔΕΝ είσαι.

Μάλλον δεν θα μπορούσες μόνος σου.
Βάρος συσκευασίας, με βάση, χωρίς βάση, ήχος , αντίστοιχα.
40c653 21,4 kg , 16,9 kg , 13,5 kg , 10 w
40c650 22.2 kg , 17.7 kg , 14.3 kg , 10 w
55c650 35,9 kg , 32,7 kg , 28,1 kg , 15 w

Καταληγουμε λοιπον στα λαθη του site.

Ευγε Samsung Hellas.

kandilak Για να τελειώνουμε αυτό που είπα εγώ πριν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ απλά σου τόνισα ότι από τη στιγμή που απαντάς στον "gianniskriti" στην ερώτηση που ΕΓΩ εκανα αρχικά είναι σαν ανά απαντάς σε εμένα όσο και να μην θες να το καταλάβεις και προσπαθείς να το γυρίσεις και καλά στο τρολάρισμα και άλλα τέτοια κουλά...

Ορίστε και η τρανταχτή απόδειξη όσων λέω ποιο πάνω.

Παίδες στην le40c653 αν βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο στην usb2 δεν τον βλέπει ενώ αν βάλω ακριβώς τον ίδιο δίσκο στην usb 1(hdd) τον βλέπει μια χαρά γιατί συμβαίνει αυτό?

Μήπως γιατί η usb2 είναι ΜΟΝΟ για αναβάθμιση λογισμικού?

Το έχεις παντήσει ήδη, η usb 1 εξειδικεύεται για χρήση με εξωτερικό σκληρό δίσκο, γι' αυτό και γράφει δίπλα hdd.
H usb2 δεν είναι μόνο για αναβάθμιση, κάνει και αναπαραγωγή, όχι από hdd

Οκ thanks.

Τώρα κάτι άλλο.
Αν εχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα που χρειάζεται για να διαβάζει από το pc μέσω δικτύου μπορώ να στέλνω, μετονομάζω, σβήνω αρχεια από το δίσκο που εχω συνδεδεμένο στην usb1hdd θήρα αρχεια ή είναι ΜΟΝΟ για αναπαραγωγή αρχείων που εχω στο pc μέσω δικτύου?

Last edited:
kandilak Για να τελειώνουμε αυτό που είπα εγώ πριν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ απλά σου τόνισα ότι από τη στιγμή που απαντάς στον "gianniskriti" στην ερώτηση που ΕΓΩ εκανα αρχικά είναι σαν ανά απαντάς σε εμένα όσο και να μην θες να το καταλάβεις και προσπαθείς να το γυρίσεις και καλά στο τρολάρισμα και άλλα τέτοια κουλά...

Ορίστε και η τρανταχτή απόδειξη όσων λέω ποιο πάνω.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε ποια από τις παραπάνω παραθέσεις φαίνεται το όνομά μου;
Μου φαίνεται πως έχεις χάσει την μπάλα γενικώς...

Ναι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο και σου ζητώ συγνώμη.

Τον kostas5579 & gianniskriti εννοούσα.

Η ουσία είναι οτι όποτε γράφεις κάτι προκαλείς προστριβές με το υφάκι σου, και είναι ξεκάθαρο οτι το κάνεις επίτηδες. Στο είπα και προχτές, να είναι εποικοδομητικά αυτά που γράφεις.
Δε σου ξαναδίνω σημασία, χαλάς το νήμα.