Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει ταινια απο εξωτερικο σκληρο USB 3.0 ???? Και αν επαιξε καταλαβε διαφορα στην μεταφορα της εικονας???
Σύμφωνα με την λογική θα παίξει με προδιαγραφές USB 2.0. Οπότε κάμια διαφορά με τους USB 2.0 δίσκους. Κάθε διόρθωση ευπρόσδεκτη!!!

edit: Mε πρόλαβε ο gianniskriti

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σύμφωνα με την λογική θα παίξει με προδιαγραφές USB 2.0. Οπότε κάμια διαφορά με τους USB 2.0 δίσκους. Κάθε διόρθωση ευπρόσδεκτη!!!

Σ' έφαγα !

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πριν 1 μηνα περιπου συνεδεσα ενα WD 320 GB που υποστηριζει usb 2.0 και usb 3.0 και η τιβι τον αναγνωρισε κανονικα. Ταινιες HD επαιξαν χωρις προβληματα και δεν παρατηρησα καμια διαφορα με ενα αλλο σκληρο που ειχα usb 2.0.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Εγώ το έκανα με firmware 1006 και δεν νομίζω ότι το firmware που φοράς είναι το πρόβλημα. Ακολούθησε κατά γράμμα τον οδηγό του Innersense.
Όταν λες ότι δεν σου εμφανίζει καμιά επιλογή εννοείς ότι δεν φαίνονται καθόλου ή φαίνονται αλλά δεν μπορείς να τις επιλέξεις;
Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει σωστά το πρώτο βήμα. Δεν νομίζω ότι σ'αυτό το πρόβλημα παίζει κανένα ρόλο το στικάκι. Εγώ δοκίμασα τωρά με μόνο κουμπομένο πάνω το δίσκο που είναι σε ntfs και μου εμφάνισε κανονικά τις επιλογές του Hotel Option.

Ακολουθώ τον οδηγό του Innersense κατά γράμμα, μέχρι το βήμα 4 που κολλάω. Όταν λέω οτι δεν μου εμφανίζει καμιά επιλογή εννοώ ότι δεν φαίνονται καν. Για να τις δεις κάνεις δεξιά ή enter ? Και με τα 2 δοκίμασα αλλά δεν μου δείχνει τίποτα. Και όπως μου τα λες σίγουρα δεν είναι θέμα update αφού κι εσύ αρχαία έκδοση του Κολοτρώνη φοράς. Καμιά ιδέα? ... Μήπως να απευθυνθώ στο επίσημο service samsung?...:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ

Ακολουθώ τον οδηγό του Innersense κατά γράμμα, μέχρι το βήμα 4 που κολλάω. Όταν λέω οτι δεν μου εμφανίζει καμιά επιλογή εννοώ ότι δεν φαίνονται καν. Για να τις δεις κάνεις δεξιά ή enter ? Και με τα 2 δοκίμασα αλλά δεν μου δείχνει τίποτα. Και όπως μου τα λες σίγουρα δεν είναι θέμα update αφού κι εσύ αρχαία έκδοση του Κολοτρώνη φοράς. Καμιά ιδέα? ... Μήπως να απευθυνθώ στο επίσημο service samsung?...:firstprize:
Παρατήρησα κάτι στην διαδικασία ενεργοποίησης του PVR και πιθανόν να είναι και η λύση στο πρόβλημά σου.
Λοιπόν επειδή παρατήρησα ότι όταν κάνω το δεύτερο βήμα η τηλεόραση με γυρνάει σε ψηφιακό κανάλι , αναρωτιέμαι μήπως εσύ δεν έχεις αποθυκεύσει στην TV ψηφιακά κανάλια και κάπου εκεί μπλοκάρει η διαδικασία. Αν όντως δεν τα έχεις αποθυκεύσει κάν' το και μετά δοκίμασε να ξανακάνεις την διαδικασία ενεργοποίησης του PVR. Και για να σε προλάβω, Digea μπορεί να μην έχουμε εδώ στην Κρήτη αλλά έχουμε 4 άλλα τοπικά ψηφιακά κανάλια (εγώ αραιά και που πιάνω τα δύο απ'αυτά). Ελπίζω να είναι αυτό τελικά το πρόβλημα γιατί δεν πάει κάπου αλλού ο νους μου :hmmmm2:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

Παρατήρησα κάτι στην διαδικασία ενεργοποίησης του PVR και πιθανόν να είναι και η λύση στο πρόβλημά σου.
Λοιπόν επειδή παρατήρησα ότι όταν κάνω το δεύτερο βήμα η τηλεόραση με γυρνάει σε ψηφιακό κανάλι , αναρωτιέμαι μήπως εσύ δεν έχεις αποθυκεύσει στην TV ψηφιακά κανάλια και κάπου εκεί μπλοκάρει η διαδικασία. Αν όντως δεν τα έχεις αποθηκεύσει κάν' το και μετά δοκίμασε να ξανακάνεις την διαδικασία ενεργοποίησης του PVR. Και για να σε προλάβω, Digea μπορεί να μην έχουμε εδώ στην Κρήτη αλλά έχουμε 4 άλλα τοπικά ψηφιακά κανάλια (εγώ αραιά και που πιάνω τα δύο απ'αυτά). Ελπίζω να είναι αυτό τελικά το πρόβλημα γιατί δεν πάει κάπου αλλού ο νους μου :hmmmm2:

Καλά φιλαράκι κι εσύ πατρίδα! Χάρηκα! Λοιπόν σε ευχαριστώ πολύ για τις στοχευμένες διευκρινίσεις σου. Το παρατήρησα κι εγώ οτι σε γυρνάει αυτόματα στα ψηφιακά οταν κάνεις το 2ο βήμα, το βρίσκω λογικο. Όπως όμως αναφέρεις κι εσύ , έχω από καιρό αποθηκεύσει τα 4 ψηφιακά εκτός Ντιγκέα που πιάνω στο Ηράκλειο (τα 2 μόνο δείχνουν). Τα έχω αποθηκεύσει ακριβώς για να κάνω πειραματισμούς. Οπότε τζίφος και πάλι. Θα δοκιμάσω όμως κάτι άλλο, θα ρυθμίσω την τιβι να δείχνει μόνο τα ψηφιακά, ίσως αλλάξει κάτι. Θα ενημερώσω, ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Rev

Καλά φιλαράκι κι εσύ πατρίδα! Χάρηκα! Λοιπόν σε ευχαριστώ πολύ για τις στοχευμένες διευκρινίσεις σου. Το παρατήρησα κι εγώ οτι σε γυρνάει αυτόματα στα ψηφιακά οταν κάνεις το 2ο βήμα, το βρίσκω λογικο. Όπως όμως αναφέρεις κι εσύ , έχω από καιρό αποθηκεύσει τα 4 ψηφιακά εκτός Ντιγκέα που πιάνω στο Ηράκλειο (τα 2 μόνο δείχνουν). Τα έχω αποθηκεύσει ακριβώς για να κάνω πειραματισμούς. Οπότε τζίφος και πάλι. Θα δοκιμάσω όμως κάτι άλλο, θα ρυθμίσω την τιβι να δείχνει μόνο τα ψηφιακά, ίσως αλλάξει κάτι. Θα ενημερώσω, ευχαριστώ.
Τι να πω. Μόνο μια διόρθωση, το δικό μου firmware είναι 1011 αν παίζει τελικά κανένα ρόλο. Στην τελική δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα update σε νεότερο αφού πρώτα έχεις τσεκάρει ότι δουλεύει με αυτή την version. Αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

.......Θα δοκιμάσω όμως κάτι άλλο, θα ρυθμίσω την τιβι να δείχνει μόνο τα ψηφιακά, ίσως αλλάξει κάτι. Θα ενημερώσω, ευχαριστώ.
]

Τζίφος, πάλι δεν δούλεψε. Δοκιμάζω update μήπως δω φως. Πάντως κοίταξα το βιντεάκι που είχε ποστάρει παλιά ο innersense και στο 1ο βήμα που πας για ενεργοποίηση του hotel mode του έβγαζε παρα πολλές επιλογές ενώ εμένα ούτε τις μισές. Οπότε ίσως το update κάνει δουλεια.

Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση.
Εχω εγκαταστήσει το pc share manager στο λάπτοπ αλλά δεν βρίσκει την τηλεόραση.Το λάπτοπ παίρνει internet ασύρματα. Μήπως πρέπει να συνδεθεί ενσύρματα με το μόντεμ;
Ρωτάω γιατί στον σταθερό υπολογιστή που το έβαλα την βλέπει την τηλεόραση.
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση.
Εχω εγκαταστήσει το pc share manager στο λάπτοπ αλλά δεν βρίσκει την τηλεόραση.Το λάπτοπ παίρνει internet ασύρματα. Μήπως πρέπει να συνδεθεί ενσύρματα με το μόντεμ;
Ρωτάω γιατί στον σταθερό υπολογιστή που το έβαλα την βλέπει την τηλεόραση.
Ευχαριστω.
Πρόσεξε μην μπερδέυονται οι IP του laptop με της TV.

Τζίφος, πάλι δεν δούλεψε. Δοκιμάζω update μήπως δω φως. Πάντως κοίταξα το βιντεάκι που είχε ποστάρει παλιά ο innersense και στο 1ο βήμα που πας για ενεργοποίηση του hotel mode του έβγαζε παρα πολλές επιλογές ενώ εμένα ούτε τις μισές. Οπότε ίσως το update κάνει δουλεια.

Αποστολή εξετελέσθη! Ο.κ. εγκαταστάθηκε το Pvr. Χρειαζόταν αναβάθμιση η τιβι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει γενικά να προηγείται αναβάθμιση για να δουλέψει το κόλπο, αλλά εμένα ήταν πολύ παλιό το firmware (001005-09/03/2010). Βέβαια εγγραφή δεν κατάφερα να κάνω, μου αναφέρει ότι το στικάκι 4γβ που βάζω δεν είναι κατάλληλο, ζητάει εξωτερ hdd, αλλά σημασία έχει ότι το κόλπο δούλεψε. Ευχαριστώ παιδιά!

Βρήκα τη 46άρα C650 967 ευρώ και την πήρα. Θα μου τη φέρουν μέσα στη βδομάδα. Ελπίζω να βγει καλή.

<Η C650 είναι τέλεια>

Γεια, έχω μια ερώτηση:
Έχω βάλει τα ψηφιακά και τα αναλογικά κανάλια σε μια σειρά σύμφωνα με την παλιά μας τηλεόραση ώστε να τα βρίσκουν οι γονείς μου (1= ερτ1, 2=Νετ, 3= ερτ3, κτλ).

Γίνεται να ανιχνεύσω για καινούργια κανάλια μαζικά χωρίς να χαλάσω αυτή την σειρά (πχ απλά να προσθέσει τα νέα κανάλια στο τέλος ? ).
Το μόνο που βρήκα είναι να ψάχνω μια μια συχνότητα αλλά δεν μπορώ να τους δείξω πως να το κάνουν αυτό μιας και είναι πολύπλοκο για αυτούς και εγώ ζω 2500κμ μακριά...

</Η C650 είναι τέλεια>

παιδιά γιατί στην c 650 [46''] μου δείχνει αλαμπουρνέζικα στο τελετέξτ και πάντως ΟΧΙ ελληνικά?

Γεια σας
Exω τη le40c653 και ενα home cinema HT-Z210 παλι της samsung!
Και τα δυο διαθετουνε τη τεχνολογια Anynet+ οπου με ενα τηλεχειριστηριο μπορω να ελεγχω και τις δυο συσκευες! Τα συνδεσα με καλωδιο hdmi και ενω η τηλεοραση το αναγνωριζει κανονικα με ονομα theater εχω προβλημα με τον ηχο των ψηφιακων καναλιων. Δεν εχει καθολου!!! Μονο οταν εβαλα και οπτικη ινα επαιξε ηχος. Ετσι θα πρεπει να τα συνδεω παντα; Το hdmi δεν ειναι και για εικονα και για ηχο; Κανω καποια ρυθμιση ή επιλογη λαθος;

Γεια σας
Και τα δυο διαθετουνε τη τεχνολογια Anynet+ οπου με ενα τηλεχειριστηριο μπορω να ελεγχω και τις δυο συσκευες! Τα συνδεσα με καλωδιο hdmi και ενω η τηλεοραση το αναγνωριζει κανονικα με ονομα theater εχω προβλημα με τον ηχο των ψηφιακων καναλιων. Δεν εχει καθολου!!! Μονο οταν εβαλα και οπτικη ινα επαιξε ηχος. Ετσι θα πρεπει να τα συνδεω παντα; Το hdmi δεν ειναι και για εικονα και για ηχο; Κανω καποια ρυθμιση ή επιλογη λαθος;

ολα μαζι στο μπλεντερ ταχεις βαλει.... κατ αρχην πρεπει να ανασυνταξεις τις αποριες σου γιατι για να παρεις ακριβεις απαντησεις , πρεπει να δωσεις ακριβεις συνδεσμολογιες κ περιγραφες. λοιπον, απο αυτο που διαβαζω εγω εχω μια απορια.. ακους τον ηχο των αναλογικων καναλιων απο το home cinema ενω των ψηφιακων οχι ??? (πριν βαλεις οπτικη λεω...). δε θαπρεπε να ακους τιποτα λογικα.. και εννοειται πρεπει απο την τιβι να δωσεις ηχο στο cinema μεσω οπτικης(αλλιως δε θα εχεις ηχο οταν παιζεις απο media player και στα τηλεοπτικα καναλια). τα hdmi της τιβι ειναι inputs, δηλαδη μονο δεχονται πληροφοριες, δε στελνουν. το hdmi του cinema ειναι hdmi out για να βλεπεις ο,τι παιζεις μεσω του cinema. διορθωστε με για λαθη που εχω κανει(ειμαι με πυρετο) αλλα ετσι πρεπει να ειναι

Γεια σας

Σωστά σύνδεσες την οπτική και έτσι πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο. Για να περάσει ο ήχος από hdmi θα πρέπει η tv να έχει audio return channel (ARC) πράγμα που δεν το έχει η 650.

ξερει κανεις γιατι η c650 2 φορες μου εχει ανοιξει μονη της ενω δεν την εχω προγραμματισει να κανει κατι τετοιο (εγγραφη κλπ)

απλα εκει που ηταν κλειστη αναβοσβησε το κοκκινο λαμπακι μονο του σαν να ανοιξε αλλα δεν ανοιξε, στο switch (ethernet) αναψε το λαμπακι της τηλεορασης και το λαμπακι στο usb επισης....

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ξερει κανεις γιατι η c650 2 φορες μου εχει ανοιξει μονη της ενω δεν την εχω προγραμματισει να κανει κατι τετοιο (εγγραφη κλπ)

απλα εκει που ηταν κλειστη αναβοσβησε το κοκκινο λαμπακι μονο του σαν να ανοιξε αλλα δεν ανοιξε, στο switch (ethernet) αναψε το λαμπακι της τηλεορασης και το λαμπακι στο usb επισης....

με εγγραφη δεν ανοιγει καν.... ακυρο !