Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχει να κάνει ακριβώς με το μέγεθος του αρχείου αλλά με το bitrate που είναι κωδικοποιημένη η ταινιά. Μεγαλύτερο bitrate-->μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων-->περισσότερα κολλήματα.
Ναι το ξερω οτι ειναι θεμα bitrate οπως ειναι και θεμα τι ηχου εχει το αρχειο αλλα γι αυτο λεω το μεγεθος για να καταλαβουμε πανω κατω..
anyway παιδια τα 10 ευρω μου δεν τα μετανιωσα καθολου και ας μην μπορω να δω τις 6 απο τις 130 τανιες που εχω.. Φαντασου να εδεινα 50ευρω και παλι να ειχα τα ιδια αποτελεσματα οπως εχει ο φιλος πιο πανω με το samsung (σορυ που στο θυμιζω χιχι) Οποιος πιστος ακολουθει :Banane0:

Σκέφτομαι να αγοράσω μια 32c650 απο το zizazio.de που βγαίνει 507 μαζί με τα μεταφορικά αλλά κολλάω σε 1-2 πραγματάκια

1. Εγγύηση
2. Δεν έχω ξαναπάρει τίποτα απο κει.

Επίσης απο ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας το νήμα η τηλεόραση δεν εχει πραγματικό internet tv αλλα κάποιες εφαρμογές που επιτρέπει η samsung να τρέχουν. Δεν μπορείς δλαδη να πάς σε όποια σελίδα θες.

Αυτό είναι ένα μειονέκτημα γιατί το internet tv της phillips 9704 που έχω με έχει βολέψει πάρα πολύ.

Αντί να πάρω wifi στικάκι σκέφτηκα να συνδέσω ένα ασύρματο router που έχω με την τηλεόραση κανονικά στο lan και αυτό το router (netfaster 2) να λειτουργεί ως access point και να παίρνει σήμα από το κανονικό router που δίνει Internet (linksys).
Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο. Βρίσκω κάτι οδηγίες στο Intenet αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω τα δύο routers να συνεργαστούν.

Αντί να πάρω wifi στικάκι σκέφτηκα να συνδέσω ένα ασύρματο router που έχω με την τηλεόραση κανονικά στο lan και αυτό το router (netfaster 2) να λειτουργεί ως access point και να παίρνει σήμα από το κανονικό router που δίνει Internet (linksys).
Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο. Βρίσκω κάτι οδηγίες στο Intenet αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω τα δύο routers να συνεργαστούν.

Και πάλι όμως η ταχύτητα ασύρματης επιοινωνίας μετξύ των 2 ρούτερ ενδεχομένως να λειτουργεί σας ανασταλτικός παράγοντας. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σκέφτομαι να αγοράσω μια 32c650 απο το zizazio.de που βγαίνει 507 μαζί με τα μεταφορικά αλλά κολλάω σε 1-2 πραγματάκια

1. Εγγύηση
2. Δεν έχω ξαναπάρει τίποτα απο κει.

Επίσης απο ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας το νήμα η τηλεόραση δεν εχει πραγματικό internet tv αλλα κάποιες εφαρμογές που επιτρέπει η samsung να τρέχουν. Δεν μπορείς δλαδη να πάς σε όποια σελίδα θες.

Αυτό είναι ένα μειονέκτημα γιατί το internet tv της phillips 9704 που έχω με έχει βολέψει πάρα πολύ.

Φίλε δηλαδή το internet tv της phillips 9704 είναι σαν κανονικός browser ? Δεν είναι με έτοιμα applications ?
Πάντως εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα τιβι από εξωτερικό.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

φιλε μου την ειχα κανει πιο παλια αυτη τη συνδεσμολογια και γινεται. ειχα ενα netfaster iad κι ενα phillips της connex. απλα πρεπει να προσεξεις τις IP των ρουτερ οπως και απο ποιο IP θα αρχισουν να μοιραζουν διευθυνσεις. αλλα... θα κανεις ολο αυτο(καλωδια,πριζες) για να μη δωσεις 10 ? :)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Είναι μια μεμβράνη μπροστά από το panel που του δίνει αυτό το glossy look.Επίσης συμβάλει ενεργά στην μεγιστοποίησης της αντίθεσης και πιο ζωντανών χρωμάτων.

Ευχαριστώ. Ξέρεις αν το έχουν όλων των μεγεθών οι C650 ? Γιατί εμένα η 37άρα δεν βλέπω να γυαλίζει και πολύ, αλλά η ποιότητα με ικανοποιεί αρκετά.

φιλε μου εγω θα σου προτεινα να την παρεις απο ελλαδα.. δεν παιζουμε με μεταφορες απο αλλες χωρες σε τετοια ειδη γιατι συνηθως κανενας δεν τα προσεχει στη μεταφορα.. αν πχ σουρθει χτυπημενη, θα μπλεξεις με ενα καρο διαδικασιες κ αναμονες κλπ κλπ. αυτη ειναι η γνωμη μου.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εχω την εντυπωση οτι και σε αυτο το thread πριν καμια 40αρια σελιδες ειχα δει ενα ποστ που ελεγε για ενα στικακι που δουλευει αλλα οταν μπηκα να το παρω το ειχε 30ευρω και δεν το ρισκαρα. Κοιτα λογικα ολα τα στικακια που φορανε το Ralink 2870 οπως αυτο θα τα αναγνωρισει η tv. Ισως και τα RT2770 /RT307X /RT2070 /RT3572 αλλα μην παρω και κανενα στο λαιμο μου. Αυτο με 10ευρω απο ebay ερχεται σε 2 βδομαδες σπιτι σου και ειναι και δοκιμασμενο.. Μολις ειδα και τους 300 σε 1080p 10gb ταινια την επαιξε χωρις κολλημα με dlna!

Φίλε μου έχει να κάνει με το γεγονός οτι και το στικ και το access point που έχεις είναι ταχύτητας Ν. Αν ήταν οτιδήποτε χαμηλότερο να είσαι σίγουρος οτι δεν θα είχες καθόλου απρόσκοπτη αναπαραγωγή, θα σε τάραζε στο buffering. H δική μου εμπειρία με wirelless dlna αναπαραγωγη ήταν τοσο τραγική που την επόμενη μέρα την σύνδεσα με καλώδιο.

Φίλε πάρε μου και μένα ένα, ελπίσω όμως όντως να δουλέψει -νεοσμυρνιώτης επίσης btw

anvsinger το σκέφτηκες να χρεώσεις 3 / τεμάχιο έξοδα ? Θα βγάλεις το δικό σου τσάμπα !

Με ποιο DLNA server?

SAMSUNG PC Share Manager και τις 2 εκδόσεις
Mezzmo το οποίο είναι σαφώς καλύτερο απο το Share Manager αλλά δυστυχώς και αυτό τα κωλυματάκια του τα τρώει
εγώ προσωπικά έχω βρει την ησυχία μου απο τότε που έβαλα καλώδιο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε δηλαδή το internet tv της phillips 9704 είναι σαν κανονικός browser ? Δεν είναι με έτοιμα applications ?
Πάντως εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα τιβι από εξωτερικό.

Έχει και έτοιμα aplications στα οποια μπορείς να αλλάξεις και χώρα και να εγκαταστήσεις Aγγλικα, Γερμανικα κλπ αλλά έχει και browser. Απλά δεν παίζει flash.

Για την αγορα απο το εξωτερικό η αμέσως καλύτερη τμή είναι 530 απο e-shop της πόλης μου. Απλά το zizanio έχει και 4-5 ακόμα πραγματάκια που επίσης θέλω.
Και είναι και το άλλο κοιτούσαμε την c450 και η c650 ξεφεύγει αρκετά

Last edited:

φιλε μου την ειχα κανει πιο παλια αυτη τη συνδεσμολογια και γινεται. ειχα ενα netfaster iad κι ενα phillips της connex. απλα πρεπει να προσεξεις τις IP των ρουτερ οπως και απο ποιο IP θα αρχισουν να μοιραζουν διευθυνσεις. αλλα... θα κανεις ολο αυτο(καλωδια,πριζες) για να μη δωσεις 10 ? :)

Δεν ασχολούμαι άλλο. Δεν παίζει με τίποτα. Μάλλον έχεις δίκιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Έχει και έτοιμα aplications στα οποια μπορείς να αλλάξεις και χώρα και να εγκαταστήσεις Aγγλικα, Γερμανικα κλπ αλλά έχει και browser. Απλά δεν παίζει flash.

Για την αγορα απο το εξωτερικό η αμέσως καλύτερη τμή είναι 530 απο e-shop της πόλης μου. Απλά το zizanio έχει και 4-5 ακόμα πραγματάκια που επίσης θέλω.
Και είναι και το άλλο κοιτούσαμε την c450 και η c650 ξεφεύγει αρκετά

Αν σε ενδιαφέρει, μόλις τώρα έβγαλε προσφορά το e-shop.gr/crazysudays την LE37C630 sta 595 e (από 709 e αρχική). Είναι πολυ καλή τιμή, ετοιμάζονται όλοι για ξεστοκάρισμα εν´όψει των νεων μοντέλων.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157049&sid=1

http://www.skroutz.gr/s/265054/Samsung-LE37C630-37".html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

anvsinger το σκέφτηκες να χρεώσεις 3 / τεμάχιο έξοδα ? Θα βγάλεις το δικό σου τσάμπα !

αυτη η μεγαλη καρδια που εχω δε μαφησε να το σκεφτω καθολου. ε δεν το κανω για να βγαλω λεφτα ρε φιλε. για να γουσταρουμε μονο. αντε, απο 10,10 θα το χρεωσω 11 :p παιδια ο Γιαννης φταιει για την αυξηση !!!!!!!! :fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

SAMSUNG PC Share Manager και τις 2 εκδόσεις
Mezzmo το οποίο είναι σαφώς καλύτερο απο το Share Manager αλλά δυστυχώς και αυτό τα κωλυματάκια του τα τρώει
εγώ προσωπικά έχω βρει την ησυχία μου απο τότε που έβαλα καλώδιο...
Εγώ χρησιμοποιώ Powerline (λίγο ακριβούτσικη λύση γύρω στα 80-120euro τα 200Mbps) αλλά έχω σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού internet.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ

Αν σε ενδιαφέρει, μόλις τώρα έβγαλε προσφορά το e-shop.gr/crazysudays την LE37C630 sta 595 e (από 709 e αρχική). Είναι πολυ καλή τιμή, ετοιμάζονται όλοι για ξεστοκάρισμα εν´όψει των νεων μοντέλων.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157049&sid=1

http://www.skroutz.gr/s/265054/Samsung-LE37C630-37".html

Δεν θέλω να περάσω τα 500 τουλάχιστον όχι πολυ. Εδώ σκεφτόμασταν να δώσουμε 350 για την c450.
Από ότι διαβάζω το zizανιο.de είναι πολύ αξιόπιστο και επειδή έχω παραγγείλει παλιότερα απο pixmania, οθόνη 24" για pc καθώς και εκτυπωτή και φωτ.μηχανη, ατμοσίδερο και διαφορα άλλα πιστεύω ότι με μια αξιόλογη μεταφορική(UPS) θα είναι οκ.

Για την εγγύηση έχω μόνο αμφιβολίες πλέον. Θα κάνω κανα 2 τηλ(zizanio, Fourlis) και βλέπουμε

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

.....Για την εγγύηση έχω μόνο αμφιβολίες πλέον. Θα κάνω κανα 2 τηλ(zizanio, Fourlis) και βλέπουμε

Σωστός, η καλύτερη λύση θα είναι να ρωτήσεις στην ελληνική αντιπροσωπεία ή στον επίσημο εισαγωγέα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Εγώ χρησιμοποιώ Powerline (λίγο ακριβούτσικη λύση γύρω στα 80-120euro τα 200Mbps) αλλά έχω σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού internet.

Powerline πιστεύω κι εγώ είναι η καλύτερη λύση, αξίζει το κόστος η επένδυση, βάζεις κι ένα switch στην έξοδο του και έχεις ενσύρμτο ιντερνετ σε όλο το δωμάτιο.

αυτη η μεγαλη καρδια που εχω δε μαφησε να το σκεφτω καθολου. ε δεν το κανω για να βγαλω λεφτα ρε φιλε. για να γουσταρουμε μονο. αντε, απο 10,10 θα το χρεωσω 11 :p παιδια ο Γιαννης φταιει για την αυξηση !!!!!!!! :fahne90:

Καλά πας να κερδοσκοπήσεις για μόλις 0,9 /στικάκι ? Φιλόπτωχο ταμείο είσαι ? Η κάντο αφιλοκερδώς ή βάρα Εβραϊκό περιθώριο κέρδους, 100% ας πούμε (= 20 /στικάκι) .
Καλά χαβαλέ κάνω, μη γδάρεις τα παιδιά !