Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

Καλά πας να κερδοσκοπήσεις για μόλις 0,9 /στικάκι ? Φιλόπτωχο ταμείο είσαι ? Η κάντο αφιλοκερδώς ή βάρα Εβραϊκό περιθώριο κέρδους, 100% ας πούμε (= 20 /στικάκι) .
Καλά χαβαλέ κάνω, μη γδάρεις τα παιδιά !

πλακα κανω ρε παιδια. οσο τα παρω θα τα δωσω. θα σας ποσταρω κ την αποδειξη του paypal. και για οσους δεν το εχουν δει ακομα και ενδιαφερονται για wifi usb στικ για να πιανουμε ασυρματα νετ στην τιβι ας μου το πει . με 10 ευρα απο ebay θα τα παραγγειλω τριτη ξημερωματα !!!! προλαβετε !!! ηδη εχω 2 ενδιαφερομενους.

Καλησπερα. Θελω να ρωτησω για αλλη μια φορα, ολους οσους εχουν κανει αυτη τη κωλοαναβαθμιση 3006.2, αν εχουν τα αντιστοιχα προβληματα στο internet tv με τα δικα μου ή ολα σε εσας ειναι οκ; Να δω επιτελους αν μπορω να κανω κατι για να φτιαξει. Μου εχουν σπασει τα νευρα...:twoguns:

Καταρχάς respect για το videaki avsinger.
Keep up the good work !!!!

Για το wifi dongle το ψάχνω και εγώ.
Απλά προσέξτε με το stickάκι που πάτε να παραγγείλετε γιατι στο link που έδωσε ο φίλος λέει :

Item specifics
Condition: Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used.

Οπότε είναι μεταχειρσμένο. Γιαυτό και είναι φτηνο...

Καλημερα σας. Μολις μιλησα με τη service one για το προβλημα με την αναβαθμιση που εκανα και τα αυτα που δημιουργησε στο ιντερνετ, και μου ειπαν τα εξης: " οτι αναβαθμιση κακως εκανα ενω η τηλεοραση μου δεν ειχε προβλημα. Η samsung δινει της αναβαθμισεις μονο για tv με προβλημα. Αρα τωρα μπορει να δημιουργησα εγω προβλημα στη τηλεοραση! Και οτι πρεπει να δουν αυτοι, τη τηλεοραση για να τη επισκευασουν. Πραγμα που θελει λεει τουλαχιστον 5 μερες!!!" Ισχυουν ολα αυτα; Τι λετε; Οντως δε πρεπει να κανουμε αναβαθμισεις; Και τελικα τι να κανω, να τους τι παω τη τηλεοραση;

Μολις το τσεκαρα και με service one απο αλλη περιοχη και μου ειπε και αυτος σχεδον τα ιδια. Οτι δηλαδη κακως εκανα αναβαθμιση και οτι κακως απο τη samsung δε μας λενε να μην κανουμε updates, παρα μονο οταν υπαρχει σοβαρος λογος!!!!!!! Ρε παιδια δε ξερει κανενας σας καμια λυση χωρις να χρειαστει να ξεκρεμασω την τηλεοραση;

Μολις το τσεκαρα και με service one απο αλλη περιοχη και μου ειπε και αυτος σχεδον τα ιδια. Οτι δηλαδη κακως εκανα αναβαθμιση και οτι κακως απο τη samsung δε μας λενε να μην κανουμε updates, παρα μονο οταν υπαρχει σοβαρος λογος!!!!!!! Ρε παιδια δε ξερει κανενας σας καμια λυση χωρις να χρειαστει να ξεκρεμασω την τηλεοραση;

Φίλε μου ακόμα και δίκιο να έχουν με το θέμα της αναβάθμισης (που δεν έχουν) εσύ μη χαλιέσαι, δεν φταις, είναι θέμα της μαμάς, θα έπρεπε να μας έχουν ενημερώσει να μην κάνουμε χωρίς λόγο. Αλλά στάνταρ οι τύποι το λένε και δεν το εννοούνε.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απλά προσέξτε με το stickάκι που πάτε να παραγγείλετε γιατι στο link που έδωσε ο φίλος λέει :

Item specifics
Condition: Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used.

Ε και σε χαλάει ? Στο 1/4 της ελληνικής τιμής θα το πάρεις.

Παιδια να ρωτησω κατι,στην 650/37'' ακουγεται ενας θορυβος απο πισω,ειδικα οταν αλλαζω καναλια κ καποιες αλλες φορες.Τι μπορω να κανω

Item specifics

ευχαριστω για τα καλα λογια σου για το βιντεακι κατ αρχην... τωρα για το στικ... εμενα μενδιαφερει να δουλευει. βρηκα αλλο ενα πωλητη του ιδιου στικ αλλα κι αυτος λεει used! ισως ειναι ο ιδιος με αλλο account. τωρα τι να πω.. απλα οποιος μου το παραγγηλει να ξερει πως ειναι ενα μικρο ρισκο... δεν αναλαμβανω γκρινιες κ παραπονα. εγω προθυμοποιηθηκα εκει που θα επαιρνα 2(εμενα κ της φιλης μου) , να παρω μερικα ακομα για οσους δεν εχουν λογαριασμο στο paypal. αυτο. απο κει κ περα... ο θεος ξερει μονο(μπα... ουτε αυτος). τεσπα.. τα στικακια θα τα παραγγειλω αυριο μεσημερι τελικα οποτε οποιος θελει μου λεει. 10 ειναι αυτα... μικρο το ρισκο. κ για ευκολη επικοινωνια... 6947998950.παναγιωτης. παρτε οποτε γουσταρετε.

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και καιρό να αποθηκεύσω τα κανάλια της τηλεόρασης σε ένα usb αλλά δυστυχώς ποτέ στην αντίστοιχη επιλογή δεν μπορεί να "δει" το usb. Από το ίδιο στικάκι παίζουν κανονικά ταινίες, εικόνες κλπ. Μήπως γνωρίζεται καμιά έξτρα ρύθμιση που ίσως μου διαφεύγει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ

Για την εγγύηση έχω μόνο αμφιβολίες πλέον. Θα κάνω κανα 2 τηλ(zizanio, Fourlis) και βλέπουμε

Έλαβα απάντηση μετα απο email στην Samsung για την εγγύηση.
Τουλάχιστον είναι γρήγοροι

Καλημέρα σας,

Θα πρέπει η συσκευή που θα αγοράσετε να έχει και την πανευρωπαική κάρτα εγγύησης, ώστε να μπορεί να καλυφθεί σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης.

Με εκτίμηση,

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Samsung.

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και καιρό να αποθηκεύσω τα κανάλια της τηλεόρασης σε ένα usb αλλά δυστυχώς ποτέ στην αντίστοιχη επιλογή δεν μπορεί να "δει" το usb. Από το ίδιο στικάκι παίζουν κανονικά ταινίες, εικόνες κλπ. Μήπως γνωρίζεται καμιά έξτρα ρύθμιση που ίσως μου διαφεύγει;

Ενω ταινειες παιζει απο NTFS και FAT32,για να κανεις αποθηκευση καναλιων μονο σε FAT32 παιζει!!

Καλημέρα σας, παιδιά!
Έχω εδώ και ένα μήνα την 37''C630.
1) Μου αρέσει πολύ ως TV αφού είναι η πρώτη μου LCD και μετά τις πρώτες εντυπώσεις παρατηρώ ότι έχει ένα θόρυβο :ears: πίσω από την οθόνη ένα συνεχόμενο "ζζζζζζ...'' :huh2: .
Το ακούω όταν η ένταση της φωνής είναι mute έως 4 και με απόλυτη ησυχία.
Είναι φυσιολογικό ή δεν πρέπει να ακούγεται καθόλου η λειτουργία της;
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τον ήχο, σαν να ψιλοενώνονται καλώδια και κάνουν αυτό το χαρακτηριστικό του ρεύματος "ζζζζζζ..." . Σταματάει πάνω στην αλλαγή του καναλιού (κλάσματα δ//λέπτου) και μόλις προβάλει εικόνα τότε ακούγεται.
Τις ρυθμίσεις δεν τις έχω πειράξει (εργοστασιακές), πάνελ ΑΑ01.
2) Η αναβάθμιση είναι χρήσιμη και τι αλλάζει - διαφοροποιεί;

Παρακαλώ πολύ, τις γνώσεις σας - εμπειρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ας μου πει καποιος διαφορες c650 με c630??
Κατά την άποψη τα κυριότερα είναι το Ultra Clear Panel και το internet@tv που διαθέτει η C650!!!

Καλημέρα σας, παιδιά!
Έχω εδώ και ένα μήνα την 37''C630.
1) Μου αρέσει πολύ ως TV αφού είναι η πρώτη μου LCD και μετά τις πρώτες εντυπώσεις παρατηρώ ότι έχει ένα θόρυβο :ears: πίσω από την οθόνη ένα συνεχόμενο "ζζζζζζ...'' :huh2: .
Το ακούω όταν η ένταση της φωνής είναι mute έως 4 και με απόλυτη ησυχία.
Είναι φυσιολογικό ή δεν πρέπει να ακούγεται καθόλου η λειτουργία της;
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τον ήχο, σαν να ψιλοενώνονται καλώδια και κάνουν αυτό το χαρακτηριστικό του ρεύματος "ζζζζζζ..." . Σταματάει πάνω στην αλλαγή του καναλιού (κλάσματα δ//λέπτου) και μόλις προβάλει εικόνα τότε ακούγεται.
Τις ρυθμίσεις δεν τις έχω πειράξει (εργοστασιακές), πάνελ ΑΑ01.
2) Η αναβάθμιση είναι χρήσιμη και τι αλλάζει - διαφοροποιεί;

Παρακαλώ πολύ, τις γνώσεις σας - εμπειρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :ernaehrung004:

Γεια σου φίλε. Έχω ακριβώς την ίδια TV και το ίδιο πρόβλημα. Αν προσέξεις ο ήχος είναι πιο έντονος στο dynamic και το natural mode της εικόνας. Απ'οτι είχα ψάξει σε κάποια ξένα forums οφείλεται στον backlight inverter που έχει βγεί ελαττωματικός σε κάποια μοντέλα αυτής της σειράς. Αν είναι καινούργια η TV σου ψάξτο μέσω εγγύησης αν μπορεί να γίνει κάτι. Εγώ τον έχω ήδη συνηθίσει τον ήχο!

Seller
dreambestbuy
[email protected] Note to seller
You haven't included a note.
Shipping address - unconfirmed

Greece Shipping details
Standard International Flat Rate Shipping - US

Description Unit price Qty Amount
D-Link DWA-140 Wireless N USB WIFI 802.11n Adapter 300M
Item# 320546624891 $6.90 USD 5 $34.50 USD
Shipping and handling $34.05 USD
Insurance - not offered ----
Total $68.55 USD
Payment $68.55 USD
Charge will appear on your credit card statement as “PAYPAL *DREAMBESTBU"
Payment sent to [email protected]
From amount 51.34 EUR
To amount $68.55 USD
Exchange rate: 1 EUR = 1.33521 USD

ο θεος βοηθος . αν δουλεψουν 3 απτα 5 καλα ειμαστε :p

Γειά χαρά
Είμαι εδώ και μερικές εβδομάδες κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης.
Έχω τις παρακάτω απορίες

1) Αν ενεργοποιήσω το teletext σε οποιαδήποτε κανάλι τότε το βλέπω μεν αλλα τα fonts είναι ακαταλαβίστικα. Ουσιαστικά δεν διαβάζονται. Έχει ξανασυναντήσει κανείς κάτι ανάλογο ? Μήπως φταίει το ότι έχω ορίσει σαν γλώσσα των μενού τα αγγλικά και όχι τα ελληνικά?

2) Έχω 2 ωραιότατα εξωτερικά ηχεία και επιχείρησα να τα συνδέσω στην τηλεόραση. Επέλεξα σαν πηγή ήχου "External Speakers" (από τα μενού) και τα σύνδεσα (με καλώδιο RCA) στις πίσω υποδοχές της. Το αποτέλεσμα είναι σιγανός βόμβος και τίποτα άλλο. Δοκίμασα και στη άλλη υποδοχή με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Φυσικά αν τα συνδέσω στην είσοδο για τα ακουστικά (και επαναφέρω την ρύθμιση απο τα μενού) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πως συνδέει κάποιος τελικά 2 εξωτερικά ηχεία στην τηλεόραση?

3) Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Internet TV που έχει ? Έχει καμμία χρησιμότητα στην Ελλάδα ή όχι ?

Πολύ πιθανόν να έχουν απαντηθεί τα παραπάνω ερωτήματα. Αν ναι απλά δώστε μου ένα link να το μελετήσω.

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γειά χαρά
Είμαι εδώ και μερικές εβδομάδες κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης.
Έχω τις παρακάτω απορίες

1) Αν ενεργοποιήσω το teletext σε οποιαδήποτε κανάλι τότε το βλέπω μεν αλλα τα fonts είναι ακαταλαβίστικα. Ουσιαστικά δεν διαβάζονται. Έχει ξανασυναντήσει κανείς κάτι ανάλογο ? Μήπως φταίει το ότι έχω ορίσει σαν γλώσσα των μενού τα αγγλικά και όχι τα ελληνικά?

2) Έχω 2 ωραιότατα εξωτερικά ηχεία και επιχείρησα να τα συνδέσω στην τηλεόραση. Επέλεξα σαν πηγή ήχου "External Speakers" (από τα μενού) και τα σύνδεσα (με καλώδιο RCA) στις πίσω υποδοχές της. Το αποτέλεσμα είναι σιγανός βόμβος και τίποτα άλλο. Δοκίμασα και στη άλλη υποδοχή με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Φυσικά αν τα συνδέσω στην είσοδο για τα ακουστικά (και επαναφέρω την ρύθμιση απο τα μενού) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πως συνδέει κάποιος τελικά 2 εξωτερικά ηχεία στην τηλεόραση?

3) Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Internet TV που έχει ? Έχει καμμία χρησιμότητα στην Ελλάδα ή όχι ?

Πολύ πιθανόν να έχουν απαντηθεί τα παραπάνω ερωτήματα. Αν ναι απλά δώστε μου ένα link να το μελετήσω.

Ευχαριστώ!

1) ΝΑΙ
2) πρωτο λαθος : τα 2 rca που συνεδεσες τα ηχεια ειναι τα component IN!! οποτε δεν ειναι εξοδος ηχου αλλα εισοδος. 2 ηχεια hifi δεν μπορεις να τα συνδεσεις κατευθειαν στην τιβι. ειναι αυτοενισχυομενα? οπως κ ναχει ο μονος τροπος να παρεις ηχο απτην τιβι ειναι η οπτικη ινα και η εξοδος ακουστικων. 2 ηχεια hifi δεν μπαινουν πανω στην tv παρα μονο με τη μεσολαβηση ενος ενισχυτη ή κατι παρομοιο.
3) τι εννοεις ΠΩΣ ? πατας το πληκτρο internet στο κοντρολ κ σε παει στο αντιστοιχο interface. χρησιμοτητα? μπορεις να δεις κ να κανεις αναζητηση youtube και αλλα παρομοια site(3 στο συνολο), update(δε δουλευει σωστα παντα...σχεδον ποτε θαλεγα). μπορεις ακομα να δεις photos απο site φωτογραφιων και να ενημερωθεις απτη ΝΑΥΤΕΜΠΟΤΙΚΗ και απο το history channel. αφου την εχεις... γιατι δεν την ψαχνεις ?????? :p:p:p:p:twoguns: