Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδες παρατήρησα τελευταία ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να μην είναι τέτοιο! Τυχαίνει το τηλεχειριστήριο να μην ανταποκρίνεται στις εντολές και παράλληλα ν' αναβοσβήνουν τα πλήκτρα...μετά από λιγο δουλεύει άριστα!
Μήπως απλά είναι ένδειξη ότι τελειώνουν οι μπαταρίες;

παιδες παρατήρησα τελευταία ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να μην είναι τέτοιο! Τυχαίνει το τηλεχειριστήριο να μην ανταποκρίνεται στις εντολές και παράλληλα ν' αναβοσβήνουν τα πλήκτρα...μετά από λιγο δουλεύει άριστα!

μαλλον μπαταριες ειναι.
δεν βαζεις καινουργιες να δεις αν συνεχιζει να στο κανει?
εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα πρωτα απ' ολα.

εχεις πατησει το κουμπι φωτισμου των πληκτρων πανω δεξια
ξαναπατατο να απενεργοποιηθει

κάπου διαβασα οτι τρεχει linux στα μενου της αλλά δεν το επιβεβαιώνω ως πηγη αφού δεν θυμαμαι που το διάβασα...απλά το παραθέτω προς επιβεβαίωση ή απόρριψη!

ναι linux τρεχει για λειτουργικο

panzer καλοριζικη! Αν μπορεις βαλε μια ταινια και δες τη μεσω media player και πες μου αν μπορεις, οταν βλεπεις ενα φωτεινο πλανο με υποτιτλους να φαινονται απο κατω και το πλανο αλλαζει σε σκοτεινο, παρατηρεις να σκοτεινιαζει η εικονα και να χαμηλωνει ο φωτισμος? Δηλαδη σαν dim , βυθισμα? Σου λεω να εχει υποτιτλους γιατι ειναι πιο ευκολο να το δεις. Μετα οταν αλλαζει απο σκοτεινο σε φωτεινο κανει το αντιστροφο.
Γιατι εμενα δυστυχως το κανει και οι τεχνικοι λενε οτι ειναι φυσιολογικο και το εχουν ολες. Εμενα ειναι 40"
Ευχαριστω

Έβαλα χθες το star trek που έχει αρκετές εναλλαγές λόγω των σκηνών στο διάστημα αλλά δεν πρόσεξα κάτι στις εναλλαγες των από φωτεινά σε σκοτεινά πλάνα και το αντίστροφο.

Έβαλα χθες το star trek που έχει αρκετές εναλλαγές λόγω των σκηνών στο διάστημα αλλά δεν πρόσεξα κάτι στις εναλλαγες των από φωτεινά σε σκοτεινά πλάνα και το αντίστροφο.

Σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. :smile:
Το θεμα ειναι οτι μονο εγω βλεπω κατι τετοιο και ολα τα παιδια εδω λενε οτι δεν εχουν δει κατι παρομοιο με τον φωτισμο που πεφτει.
Με τους τεχνικους της Samsung δεν εβγαλα ακρη γιατι λενε οτι δεν εχει κανενα προβλημα η τιβι και την πηρανε δυο φορες, την πρωτη μαλιστα αλλαξανε πλακετα και την δευτερη τσεκαρανε και μια αλλη ιδια που ειχαν εκει και εκανε το ιδιο βυθισμα στην εναλλαγη καναλιων αλλα δε ξερω αν δοκιμασανε ταινια μεσω του media player.
Δε ξερω δεν την χαρηκα καθολου την τιβι και μου σπασανε τα νευρα. :bigcry:

κοιτα λίγο αν ειναι ενεροποιημενη η λειτουργία για οικολογική διαχείρηση ενέργειας και σαν εναλλακτική βρες το dimming και βάλτο στην ανώτατη τιμή του που είναι το +2. Πες μας αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου.

Σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. :smile:
Το θεμα ειναι οτι μονο εγω βλεπω κατι τετοιο και ολα τα παιδια εδω λενε οτι δεν εχουν δει κατι παρομοιο με τον φωτισμο που πεφτει.
Με τους τεχνικους της Samsung δεν εβγαλα ακρη γιατι λενε οτι δεν εχει κανενα προβλημα η τιβι και την πηρανε δυο φορες, την πρωτη μαλιστα αλλαξανε πλακετα και την δευτερη τσεκαρανε και μια αλλη ιδια που ειχαν εκει και εκανε το ιδιο βυθισμα στην εναλλαγη καναλιων αλλα δε ξερω αν δοκιμασανε ταινια μεσω του media player.
Δε ξερω δεν την χαρηκα καθολου την τιβι και μου σπασανε τα νευρα. :bigcry:

λοιπον αν δεν μπορουνε να βρουνε το προβλημα θα τους ξαναπαρεις και θα ζητησεις αντικαστασταση και κανε τους και μια καταγγελια στο 1520.
Επισης αν σου πουνε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει θα τους πεις
οτι πηγες σε φιλο σου και ειδες την ιδια τηλεοραση και δεν το κανει
και για να σου αποδειξουνε οτι το κανει να τους ζητησεις να σου δειξουνε
μια καινουργια τηλεοραση ιδια με την δικια σου οτι το κανει αλλιως αντικατασταση.
Να ζητησεις τα στοιχεια του τεχνικου που σου ειπε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο και να τον ενημερωσεις οτι θα κανεις καταγγελια στο υπουργειο (1520) και στα κεντρικα της samsung.
Kανε μια επικοινωνια επισης και με τα κεντρικα της samsung(οχι με το σερβις) και εξηγα τους το προβλημα που εχεις με το σερβις οτι ειναι ανικανοι
να σου φτιαξουνε την τηλεοραση...

εμενα μου κανανε αντικασταση για 1 κοκκινο πιξελ αλλα τους το ξεκαθαρισα απο την 1η μερα που την πηρα
οτι θελω αναγκαστικα αντικαταστηση δεν ανοιξα διαλογο μαζι τους για το αν ειναι φυσιολογικο το κολλημενο πιξελ

Last edited:
εχεις πατησει το κουμπι φωτισμου των πληκτρων πανω δεξια
ξαναπατατο να απενεργοποιηθει
όχι φίλε μου δεν είναι αυτό...
σήμερα δεν το έκανε...θεωρώ πιθανότερο να είναι θέμα μπαταρίας ή η ζελατινα που το τύλιξα να πατουσε το κουμπί συνεχώς! Όπως και να έχει το παρακολουθώ...

για όσους δεν το έμαθαν τα κανάλια ετ1, νετ, ετ3, βουλή καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ πλέον εκπέμπουν ψηφιακά στο καναλι 52! Υπάρχει σχετικό νήμα στο φόρουμ για λεπτομερειες!

Προ ολίγου συνέδεσα ασύρματα την τηλεόραση στο τοπικό δίκτυο, με το ειδικό wireless usb της Samsung.

Έκανα της απαραίτητες ρυθμίσεις και η τηλεόραση αναγνώρισε το pc, και αντίστροφα και μέσω ίντερνετ κατέβασα apps για το ιντερνετ TV. Οπότε η σύνδεση φαίνεται να είναι οκ. .

Μπαίνοντας μέσω του media player στον υπολογιστή η τηλεόραση βλέπει α) τον windows media player και ειδικότερα το library αυτού που δεν το χρησιμοποιώ, β) το XBMC στο οποίο βλέπει τα music και video libraries (τα απεικονίζει folders) αν και δεν μπορεί να τα διαβάσει.

Ο media player της τηλεόρασης δεν βλέπει καθόλου φακέλους του υπολογιστή που είναι shared στο δίκτυο κανονικά.

Εγκατέστησα στο pc to PS3 media server και έτσι μπόρεσα να έχω πρόσβαση στους φακέλους του υπολογιστή που είναι shared στο δίκτυο μέσω του media player της samsung. Όταν όμως ζήτησα να παίξει ένα mkv, που ο media player της τηλεόρασης το έπαιζε κανονικά από usb, μου έβγαλε “video format not supported”. Εδώ δεν κατάλαβα αν το playback το κάνει ο ps3 media server ή η Samsung;

To πρόβλημα προκύπτει λόγω του συγκεκριμένου media server;

Αν ναι χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιον άλλο ή υπάρχει απλούστερος τρόπος για να αποκτήσω πρόσβαση στους φακέλους του pc που είναι shared στο δίκτυο μέσω του media player της τηλεόρασης, ώστε να τους βλέπω όπως όταν συνδέουμε ένα usb;

για να βλεπεις τις ταινιες σου χωρις προβληματα και με υποτιτλους απο το τοπικο δυκτιο εγκατεστησε το samsung pc share manager.
Εγω με αυτο τις βλεπω κανονικα χωρις προβλημα

για να βλεπεις τις ταινιες σου χωρις προβληματα και με υποτιτλους απο το τοπικο δυκτιο εγκατεστησε το samsung pc share manager.
Εγω με αυτο τις βλεπω κανονικα χωρις προβλημα

Σε ευχαριστώ. το είχα δει το πρόγραμμα να αναφέρεται αλλά δεν το σκέφτηκα όταν έστηνα χθες.

όλα καλά αναγνωρίστηκε ΟΚ και δουλέυει
συμβαίνει ωστόσο κάτι περίεργο, και στα streaming options του MS media player και στο PC share manager μου εμφανίζει την τηlεόραση δύο φορές με το ίδιο IP. Γιατί;

Πάντως έκανα allow και τις δύο και δούλεψε

Βέβαια δυστυχώς διαπίστωσα πως playback mkv υψηλου bitrate με wireless δεν γίνεται αφού κάθε 3 δευτερόλεπτα σταματά και βγάζει preparing to play.

Βέβαια σε αυτό πιθανότατα παίζει ρόλο και το modem μου που είναι μόλις 54mbps στο ασυρματο. μάλλον θα πρέπει να συνδέσω την τηλεόραση ενσύρματα, που σημαίνει πως θα πρέπει να τρυπήσω τον τοίχο, κάτι που προσπαθούσα να αποφύγω.

φταιει μαλλον οτι δεν εχει κλειδωσει στα 54 αλλα πολυ παρακατω
λογο κακου σηματος(πιθανων εμποδιων)

Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Από χθες είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της 40C750...:smile:

Περισσότερα νεότερα μετά τις απαραίτητες πρώτες δοκιμές αλλά και το πολύ διάβασμα που έχω ακόμη στο thread.

παιδια βοηθεια εχω κατεβασει μια ταινια χωρις υποτιτλου και τους εβαλα εγω
στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια οπως το κανουμε με τον υπολογιστή ,την εγραψα σε στικακι να το δω στην τηλ(46c750)αλλα παιζει την ταινια χωρις υποτιτλους! ειναι κατι που δεν κανω σωστα η υπαρχει αλλος τροπος για να τους δειχνει?και κατι αλλο υπαρχει τροπος μεσω ιντερνετ να βλεπω τις ταινιες που εχω στον υπολογιστη? αυτα

παιδια βοηθεια εχω κατεβασει μια ταινια χωρις υποτιτλου και τους εβαλα εγω
στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια οπως το κανουμε με τον υπολογιστή ,την εγραψα σε στικακι να το δω στην τηλ(46c750)αλλα παιζει την ταινια χωρις υποτιτλους! ειναι κατι που δεν κανω σωστα η υπαρχει αλλος τροπος για να τους δειχνει?και κατι αλλο υπαρχει τροπος μεσω ιντερνετ να βλεπω τις ταινιες που εχω στον υπολογιστη? αυτα

πρεπει να ειναι ταινια.mkv/ταινια.srt στον ιδιο φακελο αν δεν παιζει ετσι ειναι
προβληματικοι οι υποτιλοι/ξανακαβασε μια σωστη εκδοση.
Επισης για να εχεις ελληνικους υποτιτλους πας την ωρα που παιζει η ταινια
tools-> υποτιτλοι->κωδικοποιηση-> ελληνικα.

Γινετε μεσω τοπικου δικτιου να βλεπεις τις ταινιες που εχεις στον υπολογιστη συνδεοντας την τν στο ρουτερ τον υπολογιστη στο ρουτερ
και τρεχοντας το samsung pc share manager sto pc.

εγω τις βλεπω ετσι χωρις προβλημα σαν να τις εβλεπα απο usb

μπορειτε ρε παιδια να εξηγησετε πως δουλευη(το share manager 4.2) ακριβως και με απλα λογια για να καταλαβω και εγω !!!

μπορειτε ρε παιδια να εξηγησετε πως δουλευη(το share manager 4.2) ακριβως και με απλα λογια για να καταλαβω και εγω !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Mz1WhgtH2pI

Όσοι είστε στο youtube κάντε add τον samsungspstv...Έχει πολλά και ενδιαφέροντα τόσο για τις τηλεοράσεις όσο και για όλα τα προϊόντα της Samsung...