Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως έγινε αυτό?
Έχουμε κάνει αρκετοί αναβάθμιση χωρίς προβλήματα.
Μιλάω για το 3000.6 released 02/11/10

Αν ειχες βαλει την 3001.1 δεν θα μπορουσες να βαλεις την 3000.6
η 3001.1 δημιουργησε τα προβληματα.
Γι αυτο το λογο δεν εχεις εσυ προβλημα.

ακυρο για τις hdmi τωρα που ξαναδοκιμασα παιζουνε μαλλον καποιο κολλημα ειχε φαει η τηλεοραση

μετα απο δοκιμες με το καταλληλα patterns το crosstalk ειναι στο αριστερο ματι
εντονο ενω στο δεξι ειναι σχεδον ανυπαρκτο.
Μπορει καποιος να μας το εξηγησει αυτο ?

τεληκα να κανω νεα αναβαθμιση?η θα εχω προβλημα?μπορειται να δωσεται το λινκ αν πρεπη να τη κανω

usb stick έχω και απ' όσα ξέρω σε φατ32 φορμα είναι...με αυτό αναβαθμίζω!
Απλά δεν με βοηθάς αν δεν μου πεις το ακριβές μενου για να κανω ενα save!

Τα τελευταία νέα με τις απανωτές αναβαθμίσεις firmware και την Samsung ανά διήμερο να βγάζει updates αλλά και downgrades!!! μας θυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις αναβαθμίσεις και ίσως να τις κάνουμε μόνο όταν έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την TV.
Σκοπεύω να μείνω fixed στην τρέχουσα έκδοση και να αλλάζω λογισμικό ανά εξάμηνο ή ανά έτος αν και εφόσον και όχι φυσικά ανά μήνα ή ανά 10ήμερο.

σωσε πρωτα τα καναλια σε ενα στικακι fat32 κανε αναβαθμιση με αυτο το αρχειο
http://org.downloadcenter.samsung.c...201011/20101102162103796/T-VALDEUC_3000.6.exe

και αν εχουνε σβηστει μετα ξαναπερνα τα
mpetou για μενα το εδωσες αυτο?να το κανω ηπαρχη βελτιοση? η να κανω προτα το τεστ που προτινης ? καιμετα να το βαλο?:slapface:

αυτο το απντεητ ειναι για της 40 ιντσες ?και κατη αλο τα παιχνιδια 3ντη που πεζω δεν εχουν δηπλες γραμες αλα μερικα βηντεακια εχουν
αυτο το απντεητ μπορη να φτιαξη το 3ντη αν οχι δεν το βαζω

Last edited:
στο τεστ μονο η λεξη ΜΑΤΙ ηταν ακρηβως η μια πανω στην αλη το αρηστερα δεξια μου τα βγαζε μαζη αλα δεν ειναι η ιδιες λεξης και φενωνται 2πλες γραμες

Last edited: