Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επισης να αναφερω εξαρχης πως εχω εντυπωσιαστει απο το θεμα χρωματων και εικονας που "αγγιει" την θεαση της C8000 χωρις μεγαλες αποκλισεις. Την εχω καψουρευτει παραυτα! Οι αναβαθμισεις θα συνεχιζονται φανταζομαι ωσοτου φθασουν οι Κορεατες στην επιθυμητη προσαρμογη εικονας?

Στα κρατικά ψηφιακά κανάλια ακόμα πολλές φορές και σε αρκετές περιοχές υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη.
Αν στο κάνει μόνο στη ΝΕΤ ή και στα άλλα κρατικά ψηφιακά και όχι στα κανάλια της Digea, μην ανυσηχείς καθόλου, είναι όπως σου είπα θέμα το καναλιών και όχι της τηλεόρασης.
Για ποιό λόγο θα σου πάρουν τη τηλεόραση για έλεγχο;

Για τον λογο που αναφερω σε προηγουμενα ποστ (λιγες σελιδες πισω) το κανει παντου και στον media player και στο Xbox

Μερικες φορες ρε παιδια νομιζω οτι παιζει θαμπα η εικονα.Κυριως οταν παρακολουθω καποια ελληνικη ταινια. Σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα που μετεδιδε η ΝΕΤ σημερα το απογευμα, μου εκανε κατι "κολληματακια". Τι γινεται? Οποιος ξερει ας με βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.Δημητρης.

θελω να ρωτησω οποιος γνωριζει. Πως κανουμε reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις? Υπαρχει καποιο "κολπο"? Οποιος γνωριζει ρε παιδια ας μου πει. Ευχαριστω πολυ.

ενταξει...με πεισατε.....βαλτε με κι εμενα στους υπερηφανους κατοχους...απο σημερα 10-1-11 14:32:56....χα χα χα

με μια λεξη απιστευτη..............

περασα την καινουρια την3005.1...
αν δεν ηταν και αυτο το forum....να ξεστραβωνωμασταν ....αστα να πανε...επ´ευκαιριας να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια...

παντως και αναβαθμιση της εκανα και τα τεστ περασε..και ολα...να νιωθω τυχερος?.....το φλουρι παντως πρωτοχρονια μου επεσε αρα...χα χα χα

υ.γ μια ερωτηση :λειτουργια εγγραφης μπορουμε να εχουμε μονο σε hd η´μπορουμε και σε pc?(xωρις tv tuner)

Μερικες φορες ρε παιδια νομιζω οτι παιζει θαμπα η εικονα.Κυριως οταν παρακολουθω καποια ελληνικη ταινια. Σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα που μετεδιδε η ΝΕΤ σημερα το απογευμα, μου εκανε κατι "κολληματακια". Τι γινεται? Οποιος ξερει ας με βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.Δημητρης.

Eιναι θεμα ποιοτητας της ταινιας και δειχνει ετσι εδω σε ποδοσφαιρικο αγωνα και εχει διαφορα απο καμερα σε καμερα στις μακρινες ληψεις βλεπεις σαν να εχεις μυωπια και στα κοντινα πλανα βλεπεις πεντακαθαρα δηστυχως τωρα με την καινουργια τηλεοραση θα μπορεις να διακρινεις ολα τα ελλατωματα του σηματος ληψης οσο για τα κολληματα μου τα εκανε και μενα και σε αγωνα μαγνητοσκοπημενο στο Σπορτ+ και σε ζωντανο στη ΝΕΤ και τωρα που το σκεφτομαι πριν βαλω την τελευταια αναβαθμιση δεν μου το εκανε

θελω να ρωτησω οποιος γνωριζει. Πως κανουμε reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις? Υπαρχει καποιο "κολπο"? Οποιος γνωριζει ρε παιδια ας μου πει. Ευχαριστω πολυ.

Αμα πας στο μενου νομιζω στις ρυθμισεις εικονας κατω κατω θα το δεις δεν υπαρχει καποιο κολπο μπες στο μενου και θα το βρεις

Κύριοι έχω ένα πρόβλημα που παρατήρησα τυχαία σήμερα με την τηλεόραση μου!
(Ίσως το μοναδικό που έχω βρει...)

Σε μεγάλου μεγέθους αρχεία (υπολογίζω χονδρικά...τα μεγαλύτερα των 7-8gb), ο ενσωματωμένος media player είτε δυσκολεύεται να τα ανοίξει (ειδικά ένα των 12gb mkv, το έπαιξε με δυσκολία και πολλές διακοπές κατά την προβολή...) είτε δεν τ' ανοίγει καθόλου όπως έγινε με ενα 3d mkv 1080p 8gb! Τα μικρότερα αρχεία τα παίζει εύκολα και καλά!
Ξέρει κανείς κάποια λύση;
Επίσης έχω πλέον περάσει την έκδοση firmware 3500 και όταν προσπαθώ να βάλω την επόμενη δεν την δέχεται ως νέα! Πρώτη φορά το κάνει αυτό σε τόσες αναβαθμίσεις που έχω κάνει!

Η επομενη αναβαθμιση ποτε θνα την αναμενουμε ρε παιδια? Κατεχει κανεις? Για να διορθωθουν ακομη και τα "λιγα" κακως κειμενα....κατα τα αλλα ομως ρε παιδια, δεν εχω δει τετοιο χρωμα σε καμια αλλη τηλεοραση. Ακομα και στις επικρατεστερες της σειρας, ακομα και στην C-8000!!!

Eιναι θεμα ποιοτητας της ταινιας και δειχνει ετσι εδω σε ποδοσφαιρικο αγωνα και εχει διαφορα απο καμερα σε καμερα στις μακρινες ληψεις βλεπεις σαν να εχεις μυωπια και στα κοντινα πλανα βλεπεις πεντακαθαρα δηστυχως τωρα με την καινουργια τηλεοραση θα μπορεις να διακρινεις ολα τα ελλατωματα του σηματος ληψης οσο για τα κολληματα μου τα εκανε και μενα και σε αγωνα μαγνητοσκοπημενο στο Σπορτ+ και σε ζωντανο στη ΝΕΤ και τωρα που το σκεφτομαι πριν βαλω την τελευταια αναβαθμιση δεν μου το εκανε

Πιστευεις πως παιζει ρολο αν μοιραζεις απο την ιδια κεραια σε δυο τηλεορασεις με διακλαδωτη RF? Ρωτησα και στο Saturn ενα παληκαρι κι μου ειπε οτι το κανουν και οι πιο ακριβες LED αυτο αλλα και οι υποδεεστερες αυτης! Ειναι και ζητημα ποιοτητας ταινιας οπως πολυ σωστα ανεφερες, αλλα τα "κολληματακια" ηταν λιγο περιεργα. Φανταζομαι στην καινουρια αναβαθμιση (μακαρι να ειναι γρηγορα) να το εξαλειψουν και αυτο.

Πιστευεις πως παιζει ρολο αν μοιραζεις απο την ιδια κεραια σε δυο τηλεορασεις με διακλαδωτη RF? Ρωτησα και στο Saturn ενα παληκαρι κι μου ειπε οτι το κανουν και οι πιο ακριβες LED αυτο αλλα και οι υποδεεστερες αυτης! Ειναι και ζητημα ποιοτητας ταινιας οπως πολυ σωστα ανεφερες, αλλα τα "κολληματακια" ηταν λιγο περιεργα. Φανταζομαι στην καινουρια αναβαθμιση (μακαρι να ειναι γρηγορα) να το εξαλειψουν και αυτο.

Με την λιγη επαφη που εχω ως τωρα με την τηλεοραση αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσο ποιο πολυ την πειραζεις και δεν το κατεχεις το αθλημα οπως εγω περισοτερο κακο κανεις παρα κακο σιγουρα θα σου πει καποιος γιατι να μην την πειραξεις αν ειναι αν δεις καλυτερη εικονα απο αυτη που εχει με τις εργοστασιακες ρυθμισεις εμενα μεχρι στιγμης με κρατανε ακομα οι εργοστασιακες και ετσι δεν την πειραζω τωρα για τον διακλαδωτη αυτος ειναι πανω στην κεραια? τοτε δεν υπαρχει προβλημα αλλα αν μπορεις τσεκαρε την πως δειχνει και χωρις αυτον τωρα για τα κολληματακια και μενα μου φανηκαν λιγο υποπτα και οπως σου ειπα εμφανιστηκαν μετα την τελευταια αναβαθμιση που της εκανα ειδωμεν εμενα ειναι τωρα στο σερβις για το θεμα που παραθετω σε μερικες σελιδες του ιστου πριν και περιμενω να δω τι θα μου πουν

Η οποιαδήποτε διακλάδωση μειώνει την ένταση του σήματος, οπότε αν αυτό χωρίς διακλάδωση είναι λίγο πάνω από το όριο με τη διακλάδωση θα έχεις σίγουρα προβλήματα με σπασίματα και κόλημα της εικόνας.
Το είχα πάθει και εγώ πιο παλιά που είχα κάνει το ίδιο ( διακλάδωση ), και ενώ πρίν έβλεπα μια χαρά, μετά είχα προβλήματα στην εικόνα. Έβγαλα το διακλαδωτήρα και όλα πάλι μια χαρά.
Αν πάλι θέλεις οποσδήποτε διακλαδωτήρα δοκίμασε με ενα φθηνό ενισχυτή σήματος για εσωτερική κεραία και μάλλον θα σου λυθεί το πρόβλημα.
Το είχα δοκιμάσει και αυτό και δούλεψε.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ενταξει...με πεισατε.....βαλτε με κι εμενα στους υπερηφανους κατοχους...απο σημερα 10-1-11 14:32:56....χα χα χα

με μια λεξη απιστευτη..............

Πλακα κανεις!!!!!!
Ιδια ημερομηνια 23 λεπτα νωριτερα!!!!!!!!!
Καλες θεασεις!

Κύριοι έχω ένα πρόβλημα που παρατήρησα τυχαία σήμερα με την τηλεόραση μου!
(Ίσως το μοναδικό που έχω βρει...)

Σε μεγάλου μεγέθους αρχεία (υπολογίζω χονδρικά...τα μεγαλύτερα των 7-8gb), ο ενσωματωμένος media player είτε δυσκολεύεται να τα ανοίξει (ειδικά ένα των 12gb mkv, το έπαιξε με δυσκολία και πολλές διακοπές κατά την προβολή...) είτε δεν τ' ανοίγει καθόλου όπως έγινε με ενα 3d mkv 1080p 8gb! Τα μικρότερα αρχεία τα παίζει εύκολα και καλά!
Ξέρει κανείς κάποια λύση;
Επίσης έχω πλέον περάσει την έκδοση firmware 3500 και όταν προσπαθώ να βάλω την επόμενη δεν την δέχεται ως νέα! Πρώτη φορά το κάνει αυτό σε τόσες αναβαθμίσεις που έχω κάνει!
κανείς δεν τα έχει παρατηρήσει αυτά;

εχω παιξει μεγαλυτερα αρχεια mkv χωρις κανενα μα κανενα προβλημα απο HD 1T (segate). απο που επαιξες τα δικα σου αρχεια?

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επαθα!!! ειναι τραγικο!!@@! πισω απο τον διακλαδωτη RF το ενα βυσμα δεν ειχε επαφη γιατι ηταν διαλυμενο μεσα. Γι αυτο η Σαμ μου, νου εκανε τοσα τρελλα ποθ περιγραφω πιο πανω.Και παλι καλα εδειχνε κι ετσι.Φανταστειτε "συντροφοι" τι ανακουφιση ενοιωσα μολις διορθωσα το βυσμα και πατησα το "on"!!!
Ποια C8000? Πλακα κανετε? Δεν παιζεται η εικονα "συντροφοι".Αλλωστε δεν βραβευτηκε τυχαια....

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επαθα!!! ειναι τραγικο!!@@! πισω απο τον διακλαδωτη RF το ενα βυσμα δεν ειχε επαφη γιατι ηταν διαλυμενο μεσα. Γι αυτο η Σαμ μου, νου εκανε τοσα τρελλα ποθ περιγραφω πιο πανω.Και παλι καλα εδειχνε κι ετσι.Φανταστειτε "συντροφοι" τι ανακουφιση ενοιωσα μολις διορθωσα το βυσμα και πατησα το "on"!!!
Ποια C8000? Πλακα κανετε? Δεν παιζεται η εικονα "συντροφοι".Αλλωστε δεν βραβευτηκε τυχαια....

Φιλε μου κατσε και απολαυσετη :bigcry::bigcry::bigcry:αχχχχχ:bigcry::bigcry::bigcry: τι να πω και γω 5 μερες στο σερβις και ουτε φωνη ουτε ακρωαση τι να σκεφτωνται αραγε οι επιστημονες:ADFADF1:και αργουνε τοσο