Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα εχώ ενα θέμα τις τελευταίες μέρες ,εχω την c750 46'' με το HT6930w συνδεδεμένο με hdmi (στην 3 θύρα) και το pc (στην 1 hdmi).Μέχρι πριν μερικές μέρες οταν έβλεπα τηλεόραση και ήθελα να δω ταινια απο τον σκληρο που έχω συνδέσει στο home cinema,άλλαζα απο το source και πήγαινα κάτω μεχρι το home cinema,εκανε σύνδεση με anynet οπως έλεγε και όλα καλά.Απο χθές,όταν το κάνω αυτο,γράφει ότι δεν βρήκε συσκευη συνδεδεμένη ...Αναγκαστικά μπαίνω μεσω αλλαγή source του home cinema..παω δηλάδη στο dvd και μπαινει στο μενού του...Γιατι το κάνει αυτο?Ελεγξα τα καλώδια,όλα ειναι σωστα στην θέση τους,πανω στο home cinema εχω τον σκληρο μόνιμα συνδεδεμενο και το ipod και στην tv εναν άλλο σκληρο και το pc.Ουδέποτε είχα κάποιο πρόβλημα.Καμία ιδέα παιδιά?
Εγω φιλε μου εχω την 40αρα,την ειχα αγορασει λιγεσ μερες πριν την πρωτοχρονια και αντιμετωπισα το εξης προβλημα απο την 2η μερα που την συνεδεσα...δεν μου αναγνωριζε καμια πηγη hdmi.Ειχα συνδεσει home cinema στην hdmi 1 και οταν επελεγα source δεν μου αναγνωριζε καμια συνδεση hdmi ,μετα το συνδεω στο hdmi 2 και οταν επελεγα ξανα source μου εδειχνε ως συνεδεμενη θυρα την hdmi 3 την συνεδεα στην hdmi 3 αλλα τοτε μου εδειχνε ως διαθεσιμη την hdmi 1 και παει λεγοντας...για γελια η κατασταση,τα παντα διορθωθηκαν με την αναβαθμιση στο filmware,δοκιμασε να κανεις το ιδιο.

Εβαλα και το 3007 πάντως και όλα οκ...Ευτυχως που κράτησα τα κανάλια γιατί χάθηκαν παρ'όλο που είχε το 3006.....

παρηγγειλα και εγω την 46c750!
940 ευρώ περιπου απο γερμανια μαζι με γυαλια μέσα.
παρασκευη μου ερχεται :)

τελικά μου βγήκε στα 760 ευρώ!!!! :award::award:

λιγο πριν την στειλει ο γνωστός μου την εβγαλε προσφορα το amazon.de στα 699 ευρώ με τζαμπα μεταφορικα στην γερμανια.
ετσι παρηγγειλα αυτη και εστειλα την αλλη απο το αλλο καταστημα πίσω.
ειχα δικαιωμα μεχρι 14μερες να την επιστρεψω πισω και επειδη ειχα βαλει και μια ασφαλεια 2.5 ευρώ μου επιστρεφουν και τα μεταφορικά (20 ευρώ) και την παίρνουν και τζάμπα πίσω :award::award:

απλα θα την εχω μια βδομάδα πιο μετα :7SFGSFG::7SFGSFG::7SFGSFG:

Τζάμπα σου βγήκε ! Αν και μυρίζομαι ξεστοκάρισμα από το Amazon λόγο νέων μοντέλων από την Samsung, εσένα αυτό δεν σε χαλάει καθόλου καθώς πήρες μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση σε πολύ χαμηλή τιμή. Καλορίζικη!

Τζάμπα σου βγήκε ! Αν και μυρίζομαι ξεστοκάρισμα από το Amazon λόγο νέων μοντέλων από την Samsung, εσένα αυτό δεν σε χαλάει καθόλου καθώς πήρες μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση σε πολύ χαμηλή τιμή. Καλορίζικη!

ναι γιαυτη την τηλεοραση πηγαινα απο την αρχή.
ηταν να παρω την 650 αλλα λεω δεν περιμενω λιγο ακομα.
και τελικα πηρα μια 46c750 στην τιμή της 40c650 στην ελλάδα :)

3d Παιζει είτε με συνδεμενο bluray είτε με 3d iso ταινιας;

Παιδια ισως ειναι ατοπο αυτο που ρωταω αλλα μπορει καποιος να μου πει ποσα και ποια ειναι τα ψηφιακα καναλια που μπορει να πιασει καποιοσ με mpeg 4 kai 2?Exω thn 40ara c750 και δεν πιανω κανενα απο τα κρατικα παραα μονο 8...ο ξαδερφος που εχτεσ σινδεσαμε μια lg που πηρε στην αυτοματη αναζητηση του αναγνωρισε 16 ψηφιακα καναλια.Απο τα χριστουγενα που την συνεδεσα την δικια μου δεν εχω κανει καποια αναζητηση για ευρεση τηλεοπτικων σταθμων μηπως απο τοτε εως σημερα εχουν προστεθει και αλλα ψηφιακα?Οποιοσ γνωριζει ας μου απαντησει...ευχαριστω!!!

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια ισως ειναι ατοπο αυτο που ρωταω αλλα μπορει καποιος να μου πει ποσα και ποια ειναι τα ψηφιακα καναλια που μπορει να πιασει καποιοσ με mpeg 4 kai 2?Exω thn 40ara c750 και δεν πιανω κανενα απο τα κρατικα παραα μονο 8...ο ξαδερφος που εχτεσ σινδεσαμε μια lg που πηρε στην αυτοματη αναζητηση του αναγνωρισε 16 ψηφιακα καναλια.Απο τα χριστουγενα που την συνεδεσα την δικια μου δεν εχω κανει καποια αναζητηση για ευρεση τηλεοπτικων σταθμων μηπως απο τοτε εως σημερα εχουν προστεθει και αλλα ψηφιακα?Οποιοσ γνωριζει ας μου απαντησει...ευχαριστω!!!
Τα κανάλια είναι πράγματι 16, και έχει και 4 ραδιοφωνικά.
Σίγουρα πρέπει να κάνεις νέα αναζήτηση, και θα τα βρείς. Αν πάλι δεν τα βρείς όλα, τότε κάτι παίζει με τη περιοχή σου και το σήμα λήψης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα κανάλια είναι πράγματι 16, και έχει και 4 ραδιοφωνικά.
Σίγουρα πρέπει να κάνεις νέα αναζήτηση, και θα τα βρείς. Αν πάλι δεν τα βρείς όλα, τότε κάτι παίζει με τη περιοχή σου και το σήμα λήψης.
ok,σ ευχαριστω!!!

Εκανα αυτ. αναζητηση για τα ψηφιακα αλλα και παλι 8 βρηκε,φανταζομαι οτι μπορει να οφειλεται στο οτι η κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας ειναι στραμενη προς παρνηθα και οχι υμητο απ' οπου γινεται η εκπομπη των ψηφιακων.
Κατι αλλο που θα ηθελα να επιβεβαιωσει οποιος γνωριζει ειναι αν οντως η c750 εχω ενσωματομενο μεταδωτη για 3D,δηλ το μονο που εχω να κανω ειναι να παρω τα 3D γυαλια samsung και συντονιζεται αυτοματα με την tv?Αξιζει η ποιοτητα εικονας του 3D τοσο ωστε να καταβαλω το ποσο των 75 euro(ta ποιο φθηνα που βρηκα στο plaisio)για να τα αποκτησω?

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκανα αυτ. αναζητηση για τα ψηφιακα αλλα και παλι 8 βρηκε,φανταζομαι οτι μπορει να οφειλεται στο οτι η κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας ειναι στραμενη προς παρνηθα και οχι υμητο απ' οπου γινεται η εκπομπη των ψηφιακων.
Κατι αλλο που θα ηθελα να επιβεβαιωσει οποιος γνωριζει ειναι αν οντως η c750 εχω ενσωματομενο μεταδωτη για 3D,δηλ το μονο που εχω να κανω ειναι να παρω τα 3D γυαλια samsung και συντονιζεται αυτοματα με την tv?Αξιζει η ποιοτητα εικονας του 3D τοσο ωστε να καταβαλω το ποσο των 75 euro(ta ποιο φθηνα που βρηκα στο plaisio)για να τα αποκτησω?
Χρειάζεσαι μόνο γυαλιά.
Τώρα αν αξίζει το 3d, αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα. Αλλά αφού έχεις τη τηλεόραση, πάρε και τα γυαλιά ( δεν είναι και τραγικό το κόστος ) βλέπεις και κρίνεις. Πάντως άλλες φορές θα σου αρέσει και άλλες όχι.
Αλήθεια blu ray player έχεις; Γιατί αν όχι, τότε.......
Η μετατροπή πάντως από 2d se 3d κατα το δικό μου γούστο, δε λέει τίποτα απολύτως και δεν αξίζει.

γουστα ειναι αυτα εμενα μου αρεσει και ας μην εχει το ιδιο αποτελεσμα με το κανονικο 3d τουλαχιστον εχεις την επιλογη να δεις κατι σε 2d η οποτε θες σε 3d.

Για μένα το 3d αξίζει και φυσικά δεν είναι ανάγκη να έχεις blue ray 3d player αφού 3d ταινίες σε mkv φορμά υπάρχουν ήδη δεκάδες στο διαδίκτυο και αυξάνονται γεωμετρικά!
Υποστηρίζω όμως επίσης ότι στο 3d το ...μέγεθος μετράει!
Ακόμα και στην δική μου 46άρα με θέαση στα 3 μέτρα θα ήθελα το ...διπλάσιο μέγεθος για να το ευχαριστηθώ! Το ιδανικό είναι 3d προβολέας με θέαση σε πανί 120+ ίντσες μην γράψω παραπάνω και με θεωρήσετε υπερβολικό!

Guys!
Eνα guide που βρήκα (sorry αν εχει αναφερθεί) με το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε region στο internet tv.
Ως αποτέλεσμα θα έχουμε περισσότερα κ πιο ενδιαφέροντα apps!

link : http://www.khoavo.com/technology/2011-03-01/hack-your-samsung-series-c-tvs/

Μόλις το δοκίμασα βάζοντας UK και πραγματικά έκανε update με νέα apps τα οποία θα τα τσεκάρω αμέσως!

edit : απο ότι είδα εως τώρα πολλά απο αυτά πρέπει να κάνουν Τrack ip γιστι μου τα βγάζει ως unavailable

Last edited: