η διαφορα ειναι οτι κανει την εικονα να δειχνει καποιες ιντσες παραπανω,ασ πουμε η δικια μου που ειναι 40αρα παρατηρησα οτι πλεον δειχνει σαν 42αρα,ισως και μεγαλυτερη.
πλακα κανης ?
απντεητ εβαλες?η αλαξες το πανελ?
γινονται αυτα ρε παιδια ?:FSGSFGS4:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση σου και φυσικά ούτε και τις γνώσεις σου πάνω σε θέματα τεχνολογίας. Η κατάσταση που περιγράφεις καλό θα ήταν να την ελέγξεις μόνος σου χρησιμοποιώντας ένα USB με pictures από τα διάφορα χρώματα που έχει το RGB.(υπάρχουν τεστ για μόνιτορ). Δηλαδή να έχει το μαύρο σε όλη την οθόνη, αντίστοιχα το κόκκινο, το άσπρο, το μπλε. Αν παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποιο από αυτά τα χρώματα τότε έχεις πρόβλημα με το panel (αν δεν έχεις πειράξει τις εργοστασιακές αρχικές ρυθμίσεις).
Στις ρυθμίσεις υπάρχει η δυνατότητα να έχεις πιο κόκκινο η πιο πράσινο όποτε αν είναι αρκετά σκοτεινό το μαύρο και είναι προς το πράσινο η αντίστοιχη ρύθμιση είναι πολύ λογικό να γίνεται αυτό που λες.
Μια άλλη λύση που σου προτείνω είναι να πατήσεις το exit για 20 (περίπου sec) και η TV θα γυρίσει στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Άλλος τρόπος είναι να αφήσεις την TV εκτός πρίζες για 24 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Ένας πιο δύσκολος τρόπος είναι να κάνεις μόνος σου factory reset (πράγμα που σημαίνει ότι χάνεις τα πάντα από κανάλια μέχρι και προσωπικές ρυθμίσεις) και η TV επανέρχεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Θα χρειαστεί να κάνεις ξανά τις ρυθμίσεις όπως στην αρχή την πρωτοπήρες.
Προσπάθησε τα παραπάνω και μας λες το αποτέλεσμα. (αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις φυσικά κάτι από τα παραπάνω).
Για το factory reset πρέπει να είσαι λίγο εξοικειωμένος με τέτοια πράγματα για να μην κάνεις κάποιο λάθος.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
Καλή χρονιά.
Γραψε λαθος στις καρτελες με τα χρωματα φαινετε στο μαυρο
...ότι η οθόνη όμως στις ίδιες ρυθμίσεις έχει πλέον περισσότερη φωτεινότητα είναι κάτι που ισχύει μετά το τελευταίο update...ειδικά σε μένα που αρέσκομαι σε μάλλον σκοτεινές ρυθμίσεις η διαφορά ήταν άμεσα διακριτή και έκανα μια μικροδιόρθωση!!
Πάντως αν δηλώνεις δημοσίως ότι κάνεις χαβαλέ γράφοντας στο θέμα για πλάκα τότε το πιθανότερο είναι να μην σε παίρνει κανείς στα σοβαρά εφεξής...[/QUOTE
Το οτι αυξηθηκε η φωτεινοτητα δεν το αμφισβητω γιατι δεν το ξερω(εγω δεν το εχω εγκαταστησει παντως).Tο να κανει καποιος και λιγο πλακα δεν ειναι κακο.Οποιος εχει παρακολουθησει απο την αρχη την συζητηση μας εβγαλε τα συμπερασματα του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.