Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά θα σου πω τι έχω παρατηρήσει με τον player της c750.Παίζει τα πάντα από ό,τι έχω κατεβάσει εκτός από αρχεία mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους(δηλ.παίζει κανονικά εικόνα-ήχο,εκτός τους υπότιτλους).Ακόμη και εάν προσθέσω εξωτερικούς srt υπότιτλους πάλι δεν τους διαβάζει.Εάν η ταινία είναι σε avi αρχείο -ακόμη και HD- με ενσωματωμένους υπότιτλους τους παίζει μιά χαρά.Γνώμη μου είναι όταν κατεβάζεις mkv να επιλέγεις μόνο με εξωτερικούς srt υπότιτλους.

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά θα σου πω τι έχω παρατηρήσει με τον player της c750.Παίζει τα πάντα από ό,τι έχω κατεβάσει εκτός από αρχεία mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους(δηλ.παίζει κανονικά εικόνα-ήχο,εκτός τους υπότιτλους).Ακόμη και εάν προσθέσω εξωτερικούς srt υπότιτλους πάλι δεν τους διαβάζει.Εάν η ταινία είναι σε avi αρχείο -ακόμη και HD- με ενσωματωμένους υπότιτλους τους παίζει μιά χαρά.Γνώμη μου είναι όταν κατεβάζεις mkv να επιλέγεις μόνο με εξωτερικούς srt υπότιτλους.

ακριβως αυτο.....και λεω αν τα μετατρεψεις σε avi θα τα παιξει κανονικα?

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η samsug δεν μας ξεχασε απλα το μοντελο εχει παλιωσει,ειναι 2 γενιες πισω πλεον.

Σε εμένα παλι παιδιά, όταν βάζω mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους (τους οποίους φυσικά δεν παίζει) και προσθέσω και εξωτερικούς srt, τους δείχνει κανονικότατα.

Ειναι ο ετερος τροπος ΝικοΠ. Αρκει τα γραμματα να ειναι γραμμενα οπως και της ταινιας ετσι και στους υποτιτλους str.

Last edited:
έκανα πριν λίγες μέρες την σχετική αναβάθμιση και δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά...
το μόνο κουλό είναι ότι ενίοτε οταν περάσω από τα ψηφιακά στα αναλογικά κανάλια τότε ίσως χάσει την σύνδεση και το πρόβλημα λύνεται μ' επανάληψη της διαδικασίας.
Δεν είναι πρόβλημα ουσιαστικό απλά παρατήρηση

έκανα πριν λίγες μέρες την σχετική αναβάθμιση και δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά...
το μόνο κουλό είναι ότι ενίοτε οταν περάσω από τα ψηφιακά στα αναλογικά κανάλια τότε ίσως χάσει την σύνδεση και το πρόβλημα λύνεται μ' επανάληψη της διαδικασίας.
Δεν είναι πρόβλημα ουσιαστικό απλά παρατήρηση

τι εννοεις οταν λες οτι χανει τη συνδεση?
να αναφερω οτι δεν εχω κανει ακομη την αναβαθμιση.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω την τηλεόραση πάνω από ένα χρόνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτά που προσφέρει.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτά τα 3d glasses είναι συμβατά με την TV μας (γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή)

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...-SSG-4100-Active-3D-Glasses-SSG-4100GB-XC.htm

Αν δεν είναι συμβατά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλα που να είναι συμβατά αλλά σε λογική τιμή.

Επίσης αυτό το update (T-VALDEUC-3014.1) μπορώ να το περάσω μέσω usb flash?

http://www.samsung.com/gr/support/model/LE40C750R2WXXH-downloads?isManualDownload=true

Όσοι το έχετε βάλει είδατε κάποια διαφορά σε χρώματα και 3d εικόνα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!

Καλησπέρα παιδιά.Έχω την τηλεόραση πάνω από ένα χρόνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτά που προσφέρει.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτά τα 3d glasses είναι συμβατά με την TV μας (γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή)

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...-SSG-4100-Active-3D-Glasses-SSG-4100GB-XC.htm

Αν δεν είναι συμβατά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλα που να είναι συμβατά αλλά σε λογική τιμή.

Επίσης αυτό το update (T-VALDEUC-3014.1) μπορώ να το περάσω μέσω usb flash?

http://www.samsung.com/gr/support/model/LE40C750R2WXXH-downloads?isManualDownload=true

Όσοι το έχετε βάλει είδατε κάποια διαφορά σε χρώματα και 3d εικόνα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!

Θα σου παραθέσω τα χαρακτηριστικά της επίσημης σελίδας

Compatibility
LED TV: For all 2011 and 2012 Samsung D,E and ES series 3D TV
Plasma TV: For all 2011 and 2012 Samsung D,E and ES series 3D TV

Η απάντηση είναι όχι 👎
Για τη δικη μας τα συμβατά είναι τα 2100 & 2200.

Την ενημέρωση βεβαίως και μπορείς να την περάσεις από USB stick, άν και δε μπορώ να σου πω βελτίωση, διότι απο τη στιγμή που δουλεύει απροβληματιστα η τηλεόραση δε θα μπω στη διαδικασία αναβάθμισης

έχει καταφέρει κανεις να δει ταινία με υπότιτλους σε up/down mode;
Σε side by side παίζει τα πάντα...δυστυχώς με πάνω κάτω εικόνα έχεις μεν άριστο αποτέλεσμα αλλά καθόλου υπότιτλους! Ξέρει κανείς κάποια λύση;

την έβαλα την αναβαθμιση...βεβαια στο ερώτημα μου κανείς δεν απάντησε...:(

Εγω πάντως δεν τα εχω καταφερει με τους υπότιτλους στην πάνω κάτω εικόνα.

Παιδιά την βοήθεια σας παρακαλώ, εχω την τηλεόραση σχεδόν είκοσι μήνες.Τις τελευταίες μέρες οταν την ανοίγω η μισή οθόνη δεξιά γίνεται κόκκινη.Διαρκεί ένα λεπτό και μετά φτιάχνει.Τι φταίει?Εχω την 3007 έκδοση.