Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

2D:
Mode: Movie
Backlight: 4
Contrast: 90
Brightness: 44
Sharpness: 0
Colour: 50
Tint: 50/50
ADVANCED:
Off
Off
Shadow 0
Gamma +1
Colour Space: Custom
10p WB: On
Flesh Tone: 0
EE: Off
Colour Space:
Red: 54 0 0
Green: 21 20 0
Blue: 6 14 57
Yellow: 50 39 0
Cyan: 24 33 53
Magenta: 55 12 55
White Balance:
26 24 25
15 28 17
10p WB (will probably be no use for other units):
1: 1 -1 -5
2: 0 0 0
3: 0 1 1
4: 0 -1 2
5: -1 -1 2
6: 2 -3 0
7: 0 0 -1
8: 0 0 0
9: 0 -3 8
10: -1 -1 1
Picture Options:
Colour Tone: Warm2
Size: Screen Fit
DN Filter :Off
MPEG filter: off
Motion PLus: Custom (10/0)
3D Mode:
Backlight 20
Contrast 90
Brightness 42
Sharpness 0
Colour 44
Tint 50/50
Advanced:
Black Tone, Dynamic Contrast: Off
Gamma: +2
Colour Space: Auto
White Balance: (top to bottom): 25 25 22 28 23 39
Picture Options:
Warm2
Motion Plus: CLEAR (NOT custom)

2D:
Mode: Movie
Backlight: 4
Contrast: 90
Brightness: 44
Sharpness: 0
Colour: 50
Tint: 50/50
ADVANCED:
Off
Off
Shadow 0
Gamma +1
Colour Space: Custom
10p WB: On
Flesh Tone: 0
EE: Off
Colour Space:
Red: 54 0 0
Green: 21 20 0
Blue: 6 14 57
Yellow: 50 39 0
Cyan: 24 33 53
Magenta: 55 12 55
White Balance:
26 24 25
15 28 17
10p WB (will probably be no use for other units):
1: 1 -1 -5
2: 0 0 0
3: 0 1 1
4: 0 -1 2
5: -1 -1 2
6: 2 -3 0
7: 0 0 -1
8: 0 0 0
9: 0 -3 8
10: -1 -1 1
Picture Options:
Colour Tone: Warm2
Size: Screen Fit
DN Filter :Off
MPEG filter: off
Motion PLus: Custom (10/0)
3D Mode:
Backlight 20
Contrast 90
Brightness 42
Sharpness 0
Colour 44
Tint 50/50
Advanced:
Black Tone, Dynamic Contrast: Off
Gamma: +2
Colour Space: Auto
White Balance: (top to bottom): 25 25 22 28 23 39
Picture Options:
Warm2
Motion Plus: CLEAR (NOT custom)

Τι ειναι αυτες οι ρυθμίσεις αδερφε τι εχεις καταφερει να πετυχεις?

παιδιά σκέφτομαι να την τσιμπήσω.

την θέλω για χρήση gaming. Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το lag ή γενικότερα με κάτι άλλο?

επίσης διαβάζω πολλά προβλήματα με clouding να ανησυχώ?
Αυτό ισχύει με όλες τις LCD, είναι να μη σου τύχει.
Στη συγκεκριμένη πάντως δεν έχει εμφανιστεί παρά σπάνια, αν δε κάνω λάθος.

Περασα το 3003 firm απο το 2002 που ειχα μεσω wi-fi stick σε 3 λεπτα περιπου.
Η κυριοτερη διαφορα που περατηρησα εχει να κανει με το βυθισμα του φωτισμου
στη φυσικη εικονα που ειχε αναφερει αν θυμαμαι καλα ο LeuterisV.
Στην αρχη δεν μου το εκανε. Το παρουσιασε μετα απο 2 εβδομαδες αλλα επειδη την εχω συνεχεια στη φυσικη το ανεχτηκα.Πλεον δεν το κανει.

Παιδες κατεβασα το βιντεακι με τα ρομποτ απο http://3dvision-blog.com/category/3d-movies/ οπως προτεινατε ,για να δω 3D στην τβ,το βαζω στον εξωτερικο σκληρο κ ενω την βλεπω στο pc στο media player της τβ δεν μου το βγαζει ,ενω τις αλλες ταινιες τις εμφανιζει μια χαρα.

Και κατι ακομα. μου επισημαναται τις ρυθμισεις για 2d k 3D .αλλα πως γινεται να κανω ξεχωριστα αποθηκευση?δλδ να βαζω τον σκληρο η usb για ταινια κ να μου ενεργοποιει τις ρυθμισεις για 2Δ ταινια(κιν.ηχος.εικονα κλπ) και οταν παταω ξανα ΤV να ενεργοποιουνται για την ΤV δλδ τυπικες κ ετσ.

Θα σκάσω...τόσα χρόνια δεν έχω σπάσει γυαλιά ηλίου, τα 3D γυαλιά βρήκα να σπάσω!!!:bigcry: Μήπως ξέρει κάποιος εάν μπορεί να αντικατασταθεί το ένα τζαμάκι που ράγισε???
(βέβαια θα επικοινωνήσω και με samsung,να δούμε τι θα μου πουν)
Και αν ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρώ ποιο οικονομικά, ας μου πεί. Thanks!

Θα σκάσω...τόσα χρόνια δεν έχω σπάσει γυαλιά ηλίου, τα 3D γυαλιά βρήκα να σπάσω!!!:bigcry: Μήπως ξέρει κάποιος εάν μπορεί να αντικατασταθεί το ένα τζαμάκι που ράγισε???
(βέβαια θα επικοινωνήσω και με samsung,να δούμε τι θα μου πουν)
Και αν ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρώ ποιο οικονομικά, ας μου πεί. Thanks!

πος τα εσπασες?:FSGSFGS4:

Καλησπερα σας,μηπως μπορειτε να μας βοηθησετε με το θεμα του 3D γιατι ακομα δεν εχουμε καταλαβει πως λειτουργει και δεν εχουμε καταφερει να δουμε ταινια 3D.ευχαριστω! :nurse:

Οταν σταματησετε το σπαμ,σε ενα σοβαρο τοπικ οπου αναλυουμε μια σοβαρη επενδυση της ταξεως των 1000ευρο το λιγοτερο ,που δεν ξερω για σας αν σας περρισευουνε αλλα εμενα κ σε μερικους αλλους ΔΕΝ και κανετε χαβα αντι να βοηθησετε δεν σας τιμα ιδιαιτερος,καλο θα ηταν οι admins να βαλουνε μια ταξη και μερικοι να σταματησουνε το ανελεητο σπαμινγκ και σε αλλα τοπικσ με σκοπο να ανεβασουνε τον αριθμο των ποστς τους, πμ με...ευχαριστω κ γεια σας.

Καλησπερα σας,μηπως μπορειτε να μας βοηθησετε με το θεμα του 3D γιατι ακομα δεν εχουμε καταλαβει πως λειτουργει και δεν εχουμε καταφερει να δουμε ταινια 3D.ευχαριστω! :nurse:

Δηλ τι να κανουμε ακριβως ; δεν μας λες που ειναι το προβλημα ωστε να σε βοηθησουμε; και καλο θα ηταν πριν ποσταρετε να διαβασετε το εγχειρίδιο χρησης της επένδυσης σας. Θα σας ειχε γλιτώσει απο πολλα τζαμπα μηνυματα.

Παιδες κατεβασα το βιντεακι με τα ρομποτ απο http://3dvision-blog.com/category/3d-movies/ οπως προτεινατε ,για να δω 3D στην τβ,το βαζω στον εξωτερικο σκληρο κ ενω την βλεπω στο pc στο media player της τβ δεν μου το βγαζει ,ενω τις αλλες ταινιες τις εμφανιζει μια χαρα.

Και κατι ακομα. μου επισημαναται τις ρυθμισεις για 2d k 3D .αλλα πως γινεται να κανω ξεχωριστα αποθηκευση?δλδ να βαζω τον σκληρο η usb για ταινια κ να μου ενεργοποιει τις ρυθμισεις για 2Δ ταινια(κιν.ηχος.εικονα κλπ) και οταν παταω ξανα ΤV να ενεργοποιουνται για την ΤV δλδ τυπικες κ ετσ.

Δεν νομιζω να λεει στο μανουαλ να κατεβασουμε απο το http://3dvision-blog.com/category/3d-movies/ κλιπακια κ πως θα παιζουνε ,ουτε πως να γινονται και να αποθηκευονται ξεχωριστες ρυθμισεις αναλογα το mode που χρισημοποιεις...

Και εσυ καλο θα ηταν να διαβασεις τις 5-6 προηγουμενες ερωτησεις πριν γραψεις οτι δν εχουνε διατυπωθει τα προβληματα,αλλα ευχαριστουμε θα στειλω πμ στα 3-4 ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται να βοηθησουνε κ οχι να κριτικαρουνε απλα.

Δεν νομιζω να λεει στο μανουαλ να κατεβασουμε απο το http://3dvision-blog.com/category/3d-movies/ κλιπακια κ πως θα παιζουνε ,ουτε πως να γινονται και να αποθηκευονται ξεχωριστες ρυθμισεις αναλογα το mode που χρισημοποιεις...

Και εσυ καλο θα ηταν να διαβασεις τις 5-6 προηγουμενες ερωτησεις πριν γραψεις οτι δν εχουνε διατυπωθει τα προβληματα,αλλα ευχαριστουμε θα στειλω πμ στα 3-4 ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται να βοηθησουνε κ οχι να κριτικαρουνε απλα.

καταρχην νομιζω οτι για την ωρα ειμαι ο μονος που απανταει στις ερωτησεις σου εδω μεσα και τουλαχιστον για αυτο θα πρπει να ησουν λιγο ποιο ευγνώμων. τελοσπαντων

Για αυτα που ρωτας τωρα. μας λες οτι δεν διαβαζει η tv το κλιπακι. καποιο λαθος θα εκανες τοτε ξανακατεβασε το γιατι σε ολους απο οτι εχω καταλαβει παιζουν μια χαρα ή κατεβασε καποιο αλλο.
Και δεν κανεις αποθηκευση πουθενα απλα βαζεις τις ρυθμισεις και πατας την επιστροφη.
Δεν δοκιμασες την επομενη φορα που εβαλες ταινια αν σου κρατησε τις ρυθμισεις;ή οταν επεστεψες στην Tv ποιες ρυθμισεις ειχε;
Ο σωστος τροπος ειναι να διαβασεις απο την αρχη ολο το topic και μετα να αρχισεις τις ερωτησεις.

edit θα ειναι καλυτερα να γραφεις απο ενα λογαριασμο!

Ολα με το κλιπακι κ με τις ρυθμισεις γινανε οπως ακριβως τα περιγραφουνε κ αλλοι φιλοι πιο πριν...
Ο σωστος τροπος ειναι να καταλαβεις λιγο τι εννοω..και δν νομιζω να υπαρχει καποιος που να σκασε το 1000αρικο κ να μην εχει διαβασει το μανουαλ η ολο το τοπικ η ακομα κ αλλα τοπικ ,αν καπιοι δν το κανανε εγω δν ανηκω σε αυτους,ελιωσα κ αυτο κ αλλα 1515 ελληνικα και κσενογλωσσα τοπικς πριν καταληξω στην συγκεκριμενη τβ.Οποτε θα σου ξαναγραψω οτι περιμενω απαντησεις απο ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται να βοηθησουνε κ οχι να κριτικαρουνε απλα...

Γεια χαρά έχω μια Samsung 40C750 LCD και θέλω να πάρω ένα εξωτερικό σκληρό για να βλέπω αρχεία video και να γράφω από την τηλεόραση. Δε βρήκα κάποια επίσημη λίστα με compatible σκληρούς και διάβασα για κάποια προβλήματα με σκληρούς με τροφοδοσία μόνο από USB (μονή). Γνωρίζει κανείς αν θα έχω πρόβλημα με κάποιο τέτοιο σκληρό; Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο οποιοδήποτε δίσκο (ακόμη και με διπλή τροφοδοσία USB ή και από πρίζα) για καιρό με τη συγκεκριμένη TV χωρίς πρόβλημα; Ευχαριστώ.