Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@mpetou η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω δοκιμάσει αλλα θα το κάνω.
Μεχρι στιγμής όμως δεν εχω διαπιστώσει κάποιο bug πάντως.
Όσο για τις ελλείψεις είναι πολυ πιθανό,αλλα απο τη στιγμή που δεν είμαι κ ιδιαίτερα απαιτητικός , δεν έχω να αναφέρω κάτι :P

καλησπέρα ! είμαι κ εγώ πλέον κάτοχος μιας 40C750 έχω κάτι ερωτήσεις να κάνω : 3D ταινία mkv παίζει απο το usb ή τηλεόραση ή θέλει 3D player Π.χ PS3 ?

πώς παίζει ?βάζω 3D ταινία mkv και βάζω κανονικά τα γυαλιά αλλά τπτ σαν αλιωμένη εικόνα την δείχνει κ δεν εννοώ το 2D το 3D

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

940 euro mono?και με ενα ζευγαρι γυαλια?πολυ καλη τιμη,αν θες πεσ απο που την πηρες

Aν φαινεται και σε ενοχλει στη θεαση σκοτεινων σκηνων ταινιας τοτε ειναι προβλημα.

Η παρακατω φωτο ειναι απο Canon Power shot A720 IS με ρυθμιση για νυχτερινη ληψη με απενεργοποιημενο το φλας φυσικα σε σχεδον σκοταδι ειναι περιπου οτι βλεπει το ματι (οχι με τον κοκο φυσικα)

Uploaded with ImageShack.us

Η παρακατω φωτο ειναι απο Canon Power shot A720 IS με ρυθμιση για νυχτερινη ληψη με απενεργοποιημενο το φλας φυσικα σε σχεδον σκοταδι ειναι περιπου οτι βλεπει το ματι (οχι με τον κοκο φυσικα)

Uploaded with ImageShack.us

για τσεκαρε αυτο καλυτερα

http://img87.imageshack.us/img87/8927/img0356o.jpg

Αν οταν βλεπεις ταινιες με χαμηλο η καθολου φωτισμο στο δωματιο και στις σκοτεινες σκηνες ειναι ορατο αυτο το πραγμα τοτε μοιραια ειναι ενοχλητικο.
Αν δεν το βλεπεις τοτε ολα καλα.

Αν οταν βλεπεις ταινιες με χαμηλο η καθολου φωτισμο στο δωματιο και στις σκοτεινες σκηνες ειναι ορατο αυτο το πραγμα τοτε μοιραια ειναι ενοχλητικο.
Αν δεν το βλεπεις τοτε ολα καλα.[

Φαινεται μονο το βραδυ και αντιθετα με την φωτο ποιο πολυ στις πανω γωνιες σε ενα mkv της ταινιας Dorian grey στα 720 αναλυση με το μαυρο και την αντιθεση στο τυπικο πρεπει να το κοιταξεις επι τουτου στις πολυ σκοτεινες σκηνες για να το παρεις χαμπαρι πχ η γυναικα και να της το δειξω ενω παιζει η ταινια δεν μπορει ακομα να καταλαβει τι εννοω αυτο που θελω σαν συμβουλη ειναι να το τολμησω να ζητησω αλλαγη της τηλεορασης ή αυτη που θα μου φερουν θα ειναι χειροτερη επισης μια απορια υπαρχει περιπτωση απο το στικακι αρχεια AVI και mp4 να τα δουμε με υποτοιτλους γιατι μου τους βγαζει σε κυβους ή σε Κορεατικα

Θα ηθελα να ξαναρωτησω τον φιλο που εγινε κατοχος της c750 καταβαλοντας το ποσο των 940 euro,να μας πει συγκεκριμενα απο ποιο καταστημα του κωτσοβολου την προμηθευτηκε.Ενδιαφερομαι κι εγω για το συγκεκριμενο μοντελο και το σχολιο του φιλου με οδηγησε στη εν λογω αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων αλλα η τιμη που συναντησα απειχε πολυ απο την δικη του,1360euro και με παζαρια ο πωλητης μου την εριξε στα 1250,αφηνοντας μου περιθωριο και για 1200 αν την επαιρνα εκεινη τη στιγμη,μετρητοις παντα.Ακομη και στο scroutz η χαμηλωτερη τιμη που τη βρηκα σε ΑΘΗΝΑΙΚΟ μαγαζι ειναι 998euro.Aς μου απαντησει ο φιλος,πιστευω πως θα ενδιαφερει κι αλλους.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα ηθελα να ξαναρωτησω τον φιλο που εγινε κατοχος της c750 καταβαλοντας το ποσο των 940 euro,να μας πει συγκεκριμενα απο ποιο καταστημα του κωτσοβολου την προμηθευτηκε.Ενδιαφερομαι κι εγω για το συγκεκριμενο μοντελο και το σχολιο του φιλου με οδηγησε στη εν λογω αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων αλλα η τιμη που συναντησα απειχε πολυ απο την δικη του,1360euro και με παζαρια ο πωλητης μου την εριξε στα 1250,αφηνοντας μου περιθωριο και για 1200 αν την επαιρνα εκεινη τη στιγμη,μετρητοις παντα.Ακομη και στο scroutz η χαμηλωτερη τιμη που τη βρηκα σε ΑΘΗΝΑΙΚΟ μαγαζι ειναι 998euro.Aς μου απαντησει ο φιλος,πιστευω πως θα ενδιαφερει κι αλλους.

Φίλε για την 40άρα μιλάς? Ελπίζω να είδες πως στο πλαίσιο την έχει στα 1090 Ευρώ. Ενημερωτικά πάντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε για την 40άρα μιλάς? Ελπίζω να είδες πως στο πλαίσιο την έχει στα 1090 Ευρώ. Ενημερωτικά πάντα.
ναι κωστα,το γνωριζω γιατι οπως αναφερω και στο πιο πανω post το εχω ψαξει.Ομως καποιος χρηστης εγραψε πως την αγορασε αποτον κωτσοβολο με 940euro αλλα κατι τετοιο δε παιζει,μηπως κανει καποιο λαθος ο φιλοσ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι ,για την 40αρα μιλαω

γεια σας παιδια
εχω μια απορια μετα απο αρκετο καιρο με την c750 (46) και μετα απο ολες τις αναβαθμησεις εχω την εντυποσει οτι δεν παιζει καλα οσο επεζε
σαν να εχει χασει την καθαροτητα της η εικονα επισης ειναι θολη γενικα δεν την ευχαριστιεμαι οπως πριν εχω κανει αρκετες ρυθμησεις αλλα τιποτα
εχει κανεις καμια ιδεα? για το τι μπορω να κανω για να απολαυσω παλι οπως παλια την tv μηπως φταινε οι αναβαθμησεις?

Φαινεται μονο το βραδυ και αντιθετα με την φωτο ποιο πολυ στις πανω γωνιες σε ενα mkv της ταινιας Dorian grey στα 720 αναλυση με το μαυρο και την αντιθεση στο τυπικο πρεπει να το κοιταξεις επι τουτου στις πολυ σκοτεινες σκηνες για να το παρεις χαμπαρι πχ η γυναικα και να της το δειξω ενω παιζει η ταινια δεν μπορει ακομα να καταλαβει τι εννοω αυτο που θελω σαν συμβουλη ειναι να το τολμησω να ζητησω αλλαγη της τηλεορασης ή αυτη που θα μου φερουν θα ειναι χειροτερη

Mονο αν σε ενοχλει, δλδ ειναι στο χερι σου.
Παντως το θεμα ειναι τι παιζει γενικα με τo clouding της σειρας C, και ποσο αξιζει να την αλλαξεις.
Ισως καποιος φιλος με C θα μπορουσε να κανει μια συγκριση μαυρης οθονης.
Παντως η δικια μου B650, αν μπορω να κρινω απο την μαυρη οθονη που εστειλες εχει πολυ λιγοτερο clouding, επισης και στις τεσερεις γωνιες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι κωστα,το γνωριζω γιατι οπως αναφερω και στο πιο πανω post το εχω ψαξει.Ομως καποιος χρηστης εγραψε πως την αγορασε αποτον κωτσοβολο με 940euro αλλα κατι τετοιο δε παιζει,μηπως κανει καποιο λαθος ο φιλοσ?

Ίσως να την είχε προσφορά για πολύ λίγες ημέρες και να εξαντλήθηκε, τί να πω. Κι εμένα μου φαίνεται πολύ χαμηλή τιμή ειδικά για Κωτσόβολο.

Συμβουλη μου, τις πολυ χαμηλες τιμες μην τις προτιματε. Η θα ειναι επιστροφες για αγνωστους λογους, η θα ειναι καλοσυσκευασμενα εκθεσιακα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλι

Ίσως να την είχε προσφορά για πολύ λίγες ημέρες και να εξαντλήθηκε, τί να πω. Κι εμένα μου φαίνεται πολύ χαμηλή τιμή ειδικά για Κωτσόβολο.

Κάποια καταστήματα συχνά κάνουν προσφορές.Ειδικά μέσω internet.
Απο Electro world (Κοτσοβολος) που πηρα την δικια μου η προσφορα ηταν για μια εβδομαδα. 949 και σε 24 ατοκες.Απλα πρεπει να πεσεις στην περιπτωση.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμβουλη μου, τις πολυ χαμηλες τιμες μην τις προτιματε. Η θα ειναι επιστροφες για αγνωστους λογους, η θα ειναι καλοσυσκευασμενα εκθεσιακα.

Καλοσυσκευασμενο δεν υπαρχει.Αν ειναι ανοιγμενη η συσκευασια δεν την
παραλαμβανεις ή απαιτεις σφραγισμενη συσκευασια.Παραγγειλα το wi-fi stick και το στειλαν ανοιγμενο.Το γυρισα πισω
και ζητησα αλλο σφραγισμενο οπως και το πηρα.

Last edited: