Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Exω παρατηρησει πως οταν ρυθμιζω την δυναμικη αντιθεση στην θεση χαμηλα και μεσαια βελτιωνεται η ποιοτητα της εικονας ιδιως σε hd υλικο.Αυτη η ρυθμιση δεν ξερω αν επηρεαζει αλλα πραματα οπως το τον χρονο αποκρισης ή ταλαιπωρει το panel και μειωνει το χρονο ζωης του.Αν γνωριζετε κατι...merci

Αυτο ειναι το χαλι κατα την παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων οι περιοχες που εχω βαλει μεσα στις γραμμες ειναι ποιο εντονες απο οτι στις φοτο και ειναι οι περιοχες που αναφερω σε αλλο ποστ μου ποιο πανω οτι εμφανιστηκαν σιγα σιγα και στα μαυρα πρασινιζουν και στα εντονα χρωματα τα αποσαφινιζουν το γυρω γυρω που φαινεται σαν clounding δεν ειναι τοσο πολυ εντονο οσο φαινεται στη φωτο κατα την παρακολουθηση τωρα απο το φλασακι ειναι σχεδον μη ορατο ακομα και σε χαμηλης ποιοτητας βιντεο για να τις δεις πρεπει να βγαλεις τα ματια σου και να ξερεις που να κοιταξεις η φωτο με το τελειως μαυρο ειναι απο την φωτο για τεστ clounding που βρηκα στο διαδικτυο μεσα απο το site
http://img529.imageshack.us/img529/2857/img0369qn.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/7557/img0370y.jpg
http://img827.imageshack.us/img827/4095/img0371k.jpg
http://img830.imageshack.us/img830/9025/img03712.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/8927/img0356o.jpg

βλεπω προβλημα στο αναλογικο καναλι star(οχι της τηλεορασης) και clouding(προβλημα τηλεορασης)

να την δεις απο υλικο οχι απο καναλι αλλα απο usb η bluray αν κανει πρασινιλες.

Καλησπέρα, Θα ήθελα μία βοήθεια. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει αρχεία m2ts;
Αν ναι τι πρέπει να κάνω (πρέπει να κάνω κάποιο firmware update ή κάτι άλλο)

Καλησπέρα, Θα ήθελα μία βοήθεια. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει αρχεία m2ts;
Αν ναι τι πρέπει να κάνω (πρέπει να κάνω κάποιο firmware update ή κάτι άλλο)

μετονομασια σε *.ts

samsung 3d tv-τι χρειαζομαι για να κανω record
παιδια εχω βαλει ενα usb αλλα μου λεει οτι δεν μπορει να κανει record-timeshift...ποια συσκευη πρεπει να αγορασω?

usb μελαλης ταχυτητας το δικο μου στικακι rally2 8G παιζει.
Θελει μεγαλης ταχυτητας...

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όντως η τηλεόραση αναγνώρισε τα αρχεία αλλά μάλλον το bitrate είναι πολύ μεγάλο και δεν τα δείχνει καλά.
Ευχαρστώ και πάλι.

βλεπω προβλημα στο αναλογικο καναλι star(οχι της τηλεορασης) και clouding(προβλημα τηλεορασης)

να την δεις απο υλικο οχι απο καναλι αλλα απο usb η bluray αν κανει πρασινιλες.

Σε ευχαριστω αλλα οπως γραφω παραπανω απο το φλασακι δεν ειναι τοσο εντονο αλλα υπαρχει, αυτο που λες με το καναλι το κανει σε ολα τα καναλια
και το συγκεκριμενο καναλι ειναι αποθηκευμενο αυτοματα απο τη τηλεοραση σαν DTV να υποθεσω δηλαδη οτι ειναι φηφιακο ( Digital tv δεν σημαινει το DTV ?? ) και το προβλημα αυτο δεν υπηρχε απο την αρχη αρχισε απο την κατω γραμμη και σταδιακα εγινε αυτο που εγινε και τωρα ειναι και σε ολο το πανω μερος της τηλεορασης και καθετα δεξια οπως την κοιταμε αυτο που λες clouding δεν εμφανιζεται οταν παιζει απο το φλασακι παραθετω φωτο ποιο πανω με το clouding της τηλεορασης

Σε ευχαριστω αλλα οπως γραφω παραπανω απο το φλασακι δεν ειναι τοσο εντονο αλλα υπαρχει, αυτο που λες με το καναλι το κανει σε ολα τα καναλια
και το συγκεκριμενο καναλι ειναι αποθηκευμενο αυτοματα απο τη τηλεοραση σαν DTV να υποθεσω δηλαδη οτι ειναι φηφιακο ( Digital tv δεν σημαινει το DTV ?? ) και το προβλημα αυτο δεν υπηρχε απο την αρχη αρχισε απο την κατω γραμμη και σταδιακα εγινε αυτο που εγινε και τωρα ειναι και σε ολο το πανω μερος της τηλεορασης και καθετα δεξια οπως την κοιταμε αυτο που λες clouding δεν εμφανιζεται οταν παιζει απο το φλασακι παραθετω φωτο ποιο πανω με το clouding της τηλεορασης

τηλ στο σερβις εχεις προβλημα.
εμενα η ιδια δεν τα κανει αυτα..

νομιζω οτι cluding ή εχεις ή δεν εχεις δεν εχει σημασια απο ποια πηγη. και εσυ εχεις... αλλα λιγο... δεν μου φαινετε εντελως τραγικο. κανε ενα τηλ παντως να ερθουν να την δουνε. για το αλλο που σου παρουσιαζετε πιστευω ειναι απο το σημα του καναλιου(σταρ) εαν δεν στο κανει σε αλλο καναλι ή δεν στο κανει στα dvd ή ταινιες απο το Media Play τοτε σιγουρα ειναι προβλημα σηματος.(σιγουρα δεν καθρεφτιζετε κατι αλλο μεσα απο τον χωρο που εχεις την TV;)

mpetou και astrah ευχαριστω πολυ μου βαλατε ψιλους στ' αυτια και εκανα μια προσπαθεια και εκανα παλι αυτοματη αποθηκευση μονο των ψηφιακων καναλιων και ως δια μαγιας το προβλημα εξαφανιστηκε και βελτιωθηκε και η εικονα στα καναλια τι να ειχε γινει ? πριν το προβλημα αυτο ειχα κατσει και εβαλα χειροκινητα σε αριθμητικη σειρα τα καναλια ψηφιακα και αναλογικα (αναλογικα μονο αυτα που ηθελα ) υπαρχει περιπτωση να εγραφε πανω DTV και να ηταν αναλογικο ?? τι να πω... αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσο ποιο πολυ την σκαλιζεις τοσο στραβωνει

Παιδες προσπαθω να αντιγραψω μια ταινια απο τον σκληρο του υπολογιστη σε ενα φλασακι 16 γιγα και ενω η ταινια ειναι 4.37 γιγα δεν το κανει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα

Τhe file ταδε is to large for the destination file system

Tι εννοει ο αρχοντας????? πρεπει να κανω κατι ??? μπορω να κανω κατι???

Παιδες προσπαθω να αντιγραψω μια ταινια απο τον σκληρο του υπολογιστη σε ενα φλασακι 16 γιγα και ενω η ταινια ειναι 4.37 γιγα δεν το κανει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα

Τhe file ταδε is to large for the destination file system

Tι εννοει ο αρχοντας????? πρεπει να κανω κατι ??? μπορω να κανω κατι???

Ειναι fat32 to stick .Πρεπει να το κανεις φορματ σε ntfs

Καλημέρα,
Χθες έβαλα το νέο firmware 3005.1 Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν παραπάνω από θετικές. Για κάποιο λόγο έφυγε ένα άσπρισμα που υπήρχε στα κανάλια (δεν ξέρω αν ήταν clouding) τα τηλεοπτικά προγράμματα μου δείχνουν πολύ καλλίτερα και το σπουδαιότερο είναι ότι οι λεζάντες που ''τρέχουν'' στο κάτω μέρος η στο πάνω μέρος της οθόνης δεν παρουσιάζουν τα σπασίματα που είχε πριν. (μπορεί να το κάνει αλλά πολύ πιο λίγο).
Πραγματικά άλλαξε η συμπεριφορά της TV. Ακόμα και στην αλλαγή των καναλιών έχει κάποια καλλίτερη συμπεριφορά στην εικόνα.
Το motionplus τουλάχιστον στην δίκη μου tv άλλαξε συμπεριφορά προς το πολύ καλύτερο.

Και μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις της οθόνης για να δω αν υπάρχει clouding ? Πχ στις photo για τα pixels (μαύρη) δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν είναι πχ στο Star που έχει μαύρο μεταξύ αλλαγής των διαφημίσεων και βάλω το brightness στο full τότε έχει πολύ άσπρισμα. Υπάρχει κάποια πρόταση?

Μια ερωτηση.Αν περασουμε firmware επηρεαζεται η εγγυηση????
οχι βεβαια. τα firmware τα βγαζει η εταιρεια για να βελτιωνει την αποδοση των προιοντων της.

Και μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις της οθόνης για να δω αν υπάρχει clouding ? Πχ στις photo για τα pixels (μαύρη) δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν είναι πχ στο Star που έχει μαύρο μεταξύ αλλαγής των διαφημίσεων και βάλω το brightness στο full τότε έχει πολύ άσπρισμα. Υπάρχει κάποια πρόταση?

Αν το εχεις τσεκαρει με την μαυρη φωτο σε σκοτεινο δωματιο κα δεν φαινεται τιποτα τοτε οκ δεν εχει αλλα προσεχε πρεπει να ειναι τελειως σκοταδι και να συνηθισουν τα ματια σου στο σκοταδι και εγω οταν την τσεκαρα πρωτη φορα δεν εβλεπα τιποτα αλλα οταν συνηθισαν τα ματια μου και εκατσα κεντρο στην τηλεοραση τοτε το ειδα το brightness γιατι να το βαλεις φουλ ???

Last edited:
Έτσι ακριβώς έκανα. Άμα είσαι στο κέντρο της TV δεν έχει πρόβλημα. Νομίζω ότι δεν έχω clouding (ευτυχώς). Σε απόσταση περίπου 1,5 m από τo κέντρο της TV, άμα πάω λίγο αριστερά ή δεξιά ή πάνω ή κάτω τότε αρχίζει να παρουσιάζει κάποια ελαφριά ασπρίσματα – πάντα ομοιόμορφα σε όλη την ΤV – οπού θεωρώ ότι έχει σχέση με την γωνιά θέασης και νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα.
Έβαλα όλες τις ρυθμίσεις στο full για να δω την συμπεριφορά της και φυσικά νομίζω ότι πρέπει να περάσει και ένα crash test προτού αποφασίσω ότι είναι οκ και είμαι ευχαριστημένος.
Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά με αυτά που διαβάζω και βλέπω το ‛’τραβάω’’ όσο μπορώ. Χθες, πχ στον αγώνα της AEK, η εικόνα ήταν απαράδεκτη (από απόσταση 2 m) αλλά σε αυτό δεν φταίει η TV.
Το γυρνάς στο ΣΚΑΙ και ‛’επανέρχεσαι στην τάξη’’. Την έβαλα δίπλα σε μια Sony 40Z4500 που την θεωρούσα αρκετά καλή και είδα διαφορά (υπέρ της Samsung).
Εκείνο που με απογοήτευσε πλήρως και νομίζω ότι είναι κάτω του μέσου όρου είναι ο ήχος. Μπάσα ή χαμηλά είναι ανύπαρκτα (έχω παίξει και με τις ρυθμίσεις το eq).
Άμα το συνδέσεις σε Home Theater τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Και κάτι ακόμα. Είδα στην 46C8000 ότι το logo SAMSUNG στο κάτω μέρος της TV είναι αναμμένο’’.
Μπορεί να γίνει και στην 46c750 το ίδιο ? (το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι).

Παιδες σας εχω κουρασει,αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι αν βαλω την δυναμικη αντιθεση απο απενεργοποιημενη σε μεσαια υπαρχει περιπτωση να επηρεασει αρνητικα αλλουσ τομεις?Με αυτη την ρυθμιση βελτιωνεται αρκετα η εικονα ,δεν γνωριζω ομως αν ετσι μειωνω το χρονο ζωης του πανελ για παραδειγμα ή αυξανεται τοlag...δεν ξερω...