Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΦΙΛΕ ENIGMATIKO ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ C750 ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ SONY HX800 ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ? ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η C750 ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ LED ΟΠΩΣ Η SONY...
KATA ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ PLZ HELP :smash:

Το 3d ready που ανεφερες πιο πριν ..ισχυει οσο αναφορα την sony.
Δηλαδη για να δεις 3d πρεπει να παρεις 3d transmitter 50ευρω (η samsung τον εχει ενσωματομενο) και ακομα τα 3d γιαλια περιπου 100ευρω και για τις 2 τοσο περιπου.Βεβαια σε πολλες samsung εχω ακουσει οτι περιεχουν 1 ζευγαρι γιαλια στην συσκευασια.

Δηλαδη για να δεις 3d πρεπει να παρεις 3d transmitter 50ευρω (η samsung τον εχει ενσωματομενο) και ακομα τα 3d γιαλια περιπου 100ευρω και για τις 2 τοσο περιπου.Βεβαια σε πολλες samsung εχω ακουσει οτι περιεχουν 1 ζευγαρι γιαλια στην συσκευασια.
αυτο ισχυει που λες η δικια μου ειχε ενα μεσα αλλα ειναι το μοντελο γυαλιων με την μπαταρια.
ετσι τωρα εχω 3 γυαλια 2 επαναφορτιζ. και 1 μπαταριας απο εκει που δε το περιμενα.:ernaehrung004:

TΙ ΕΝΝΟΕΙΣ Η HX800 ΕΧΕΙ HD READY ΕΝΩ Η SAMSUNG ΕΧΕΙ FULL HD 3D? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ?

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η SONY... ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENIGMATIKO ΓΙΑ ΤΗ SAMSUNG

:7SFGSFG:

Καλησπερα φιλε μου,στην παραθεση που εχεις βαλει στα λεει ολα ο φιλος. Η sony ειναι 3d ready δλ θελει εναν τρανσμιτερ που με αυτον μπορεις να δεις το 3d μονο και κανει 50 ευρω. Η samsung το εχει ενσωματομενο αυτο οποτε ειναι 3d full.:ernaehrung004:

υγ. Παρε αυτη που σου κανει το κλικ.

παιδιά μια ερώτηση και από εμένα για όποιον ξέρει.
Έχουμε λοιπόν μια C750 , ένα xbox360 και έναν yamaha ενισχυτή με μια οπτική είσοδο.

αν συνδέσω το xbox360 με hdmi στον TV και από την τηλεόραση οπτική στον ενισχυτή θα έχω 5.1 ήχο από το xbox ?

σε συνέχεια του παραπάνω post μου διαβάζω στο manual της τηλεόρασης σελ10

"When the receiver (home theatre) is set to on, you can hear sound output from the TV’s optical jack. When the TV is receiving a DTV signal, the TV will send 5.1 CH sound to the home theatre receiver. When the source is a digital component such as a DVD / Blu-ray player / cable box / STB (Set-Top-Box) satellite receiver and is connected to the TV via HDMI, only 2 CH audio will be heard from the home theatre receiver. If you want to hear 5.1 CH audio, connect the digital audio out jack from your DVD / Blu-ray player / cable box / STB satellite receiver directly to an amplifier or home theatre"

άρα δεν κάνει passthrough τον οπτικό ήχο?

παιδιά μια ερώτηση και από εμένα για όποιον ξέρει.
Έχουμε λοιπόν μια C750 , ένα xbox360 και έναν yamaha ενισχυτή με μια οπτική είσοδο.

αν συνδέσω το xbox360 με hdmi στον TV και από την τηλεόραση οπτική στον ενισχυτή θα έχω 5.1 ήχο από το xbox ?

Να συνδέσεις το xbox σε hdmi in στον ενισχυτή, hdmi out ενισχυτή με hdmi in TV και οπτική από TV σε ενισχυτή.

Να συνδέσεις το xbox σε hdmi in στον ενισχυτή, hdmi out ενισχυτή με hdmi in TV και οπτική από TV σε ενισχυτή.

άμα είχε hdmi ο ενισχυτής δεν θα κάναμε αυτήν την κουβέντα :2thumb22sup:

θα το κοιτάξω αλλά σύμφωνα με το manual της tv δεν θα παίξει

Αν έχεις τα καλώδια δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα. Στην δική μου (650) από τον media player έχω 5.1 ήχο με οπτική (με hdmi δεν δουλεύει). Και νομίζω ότι και η 750 (παρόλο που έχει audio return channel) θέλει οπτική για 5.1. Ίσως να παίζει και από το xbox.

Εισερχόμενο σήμα από HDMI δεν γίνεται passthrough στην digital out (optical) σε καμία τηλεόραση. Αν υπάρχει κάποια εξαίρεση στα νέα μοντέλα δεν το γνωρίζω, πάντως ο γενικός κανόνας είναι αυτός.

Παιδια εχετε τεσταρει τις tv σας για banding???

H δικια μου, εχει´παντως, οχι σε σημειο ενοχλητικο αλλα αν το προσεξεις θα το δεις, το ιδιο και του αδελφού μου (και οι δυο έχουμε 46c750)

υστερα απο μια μικρη αναζήτηση που έκανα στο internet ειδα οτι αρκετος κόσμοσ έχει προβλημα με αυτό!

http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1350042-samsung-c750-lcd-tv-part-4-a-25.html

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1274570

http://community.eu.playstation.com...3-or-samsung-c750/m-p/11758367/highlight/true

αν διαβασετε και στα link θα το καταλαβετε.

δεν κανετε και σεις έναν έλεγχο!!!

´Μονο εγώ το έχω παρατηρησει ή μονο η δικιες μας tv (οικογενειακος) έχουν αυτο το θεματακι????

Μια βοηθεια παιδια.
Η τηλεοραση παιζει απο το usb, ταινιες 3d σε μορφη mkv που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο,
ή παιζει μονο δισκους απο συσκευη blueray μεσω της hdmi?

ναι παιζει ! οχι ολα ομως πχ το avatar δεν παιζει μια κόπια 720p που κατεβασα εγω!

δεν τα παιζει ολα? περιεργο...μηπως ετυχε κατι? εγω δοκιμασα κανα δυο και ηταν κομπλε..

δεν υποστιριζε την αναλυση του! ισως ηταν πειραγμενο το φορματ ή λογο το οτι η εκδοση αυτη του avatar ηταν για την προώθηση των νεων panasonic 3d.
δοκιμασα και με διαφορετικο dnla server απο της samsung και επαιξε για κανα λεπτο και μετα παπαλα. ξαναδοκιμασα πηγε λιγα sec παρακατω και ξανασταματησε. αυτο εκανα συνεχως μεχρι που ειδα συνεχομενα μεχρι τα 5 πρωτα λεπτα και μετα δεν πηγαινε αλλο παρακατω. στατατουσε εκει στα 5 λεπτα!

Παιδια μολις μπηκα στο site της Samy και ειδα οτι μολις κατεβηκε καινουριο λογισμικο με σημερινη ημερομηνια και κωδικο (3006.2). Θα το "περασω και θα σας εχω νεωτερα σε καμμια ωρα περιπου. Οσοι πιστοι προσελθετε. Κατι καλο θα κανει.....σιγουρα.

Παιδια μολις μπηκα στο site της Samy και ειδα οτι μολις κατεβηκε καινουριο λογισμικο με σημερινη ημερομηνια και κωδικο (3006.2). Θα το "περασω και θα σας εχω νεωτερα σε καμμια ωρα περιπου. Οσοι πιστοι προσελθετε. Κατι καλο θα κανει.....σιγουρα.
Αναμένουμε εντυπώσεις.