samsung c750 vs sony ex710

Προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η εικονα της Sony 700,που μαλλον εχει την ιδια οθονη με την 710.Τα περι media player ,ειναι ενας παραγων που προσωπικα μ αφηνει αδιαφορο,αν υπαρχει διαφορα στην εικονα.Το προσωπικο μου μετρο συγκρισης αφορουσε αποκλειστικα τηλεοπτικο

αποψε τις ειδα σε εκδοση 40",
να παιζουν εταιρικα ντεμο διπλα-διπλα,
στο πλαισιο τις καλλιθεας.

εντυπωσεις..

EX710 καπως καλυτερη αποδοση στο χρωμα κ ελαφρως λιγοτερη οξυτητα
στην εικονα (οχι ενοχλητικη, αλλα εμφανη στη συγκριση).
η απεικονιση του "μαυρου" πολυ δυνατη!!
(οχι οτι η σαμμυ απεχει πολυ..)
η ελλειψη των 200Hz δεν με ενοχλησε στις γρηγορες σκηνες.

C750 εντυπωσιακη η οξυτητα, στην αναπαραγωγη των ντεμο!!
ενοχλητικες γυαλαδες στην οθονη αλλα κ στο διαφανες πλαισιο(πο-
λυ εντυπωσιακο κατα τα αλλα!)

Βασικο κριτηριο στην επιλογη μεταξυ των, αποτελει κατ' εμε, η δυνατοτητα
3D στην c750 κ επισης το γυαλιστερο πανελ της, που καποιους ισως δεν
τους ενθαρρυνει να την αποκτησουν.
Σε περιπτωση που τα παραπανω δεν παιξουν ρολο, θεωρω οτι η επιλογη
θα γινει κυριως με ψυχολογικα κριτηρια, εφ' οσον δεν ειδα καμμια να ξε-
φευγει ιδιαιτερα απ' την αλλη, περαν του μικρου προβαδισματος της σονυ,
στον τομεα χρωμα κ μαυρο.

2380.jpg

να συμπληρωσω επισης οτι η εν λογω σονυ υπερτερει της σαμμυ, στην
δυνατοτητα θεασης υπο γωνια.

Στο fullhd.gr κοιταξα τα reviews της c750 kai ex700.Στην βαθμολογια εικονας δινει στην c750 89.7 και στην ex700 90.2.Συμπερασμα οτι η sony αξιολογειται με καλυτερη εικονα,εστω και με αυτη την ελαχιστη διαφορα.Απλα το αναφερω γιατι με τα οσα εχω διαβασει σε αυτο το thread,alla και γενικα για τις led,περιμενα κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο.Πως ειναι δυνατον η καλυτερη τηλεοραση της χρονιας(γιατι το διαβασα και αυτο)να αξιολογειται ως υποδεεστερη απο μια αλλη της οποιας η τεχνολογια(LED) χαρακτηριζεται ως η μεγαλη <<απατη>>του marketing.

Ayrio θα κανω την αγορα νεας του βου,μετα απο το review του fullhd.gr μπαινω σε σοβαρεσ σκεψεις για τη sony...μαγκες ειμαι σε τεραστιο διλημα βοηθηστε με...

Re: Απάντηση: samsung c750 vs sony ex710

Ayrio θα κανω την αγορα νεας του βου,μετα απο το review του fullhd.gr μπαινω σε σοβαρεσ σκεψεις για τη sony...μαγκες ειμαι σε τεραστιο διλημα βοηθηστε με...
Εξακολουθώ να πιστεύω, οτι η καλύτερη επιλογή, είναι η c750.
Έχω δει την εικόνα της, και συγκρινοντάς την με τη 46c8000, που έχω σου λέω με βεβαιότητα, οτι είναι πάρα πάρα πολύ κοντά, και το fullhd της δίνει 92,6 ( c8000 )
Τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση η βαθμολογία της c750 και εμπιστεύομαι πολύ τον άνθρωπο που την αξιολόγησε. Τώρα τι να πω;
icon5.gif

Ενα μειον για εμενα ειναι το μη αξιοπιστο service της samsung ,η προηγουμρνη μου (samsung)στα 3.5 χρονια μου εβγαλε βλαβη το panel(579 euro κοστος) και τελος τα παραπονα πολλων νεων ιδιοκτητων c750 περι καμενων pixel ,καθετες γραμμες και ας μην αναφερω το clouding το οποιο ειναι προβλημα και αλλων κατασκευαστων.Μπορει να ειναι λοιπον πιο ολοκληρωμενη προτση για πολλουσ αλλα προσωπικα με καιει το θεμα της αξιοπιστιας.

Στο fullhd.gr κοιταξα τα reviews της c750 kai ex700.Στην βαθμολογια εικονας δινει στην c750 89.7 και στην ex700 90.2.Συμπερασμα οτι η sony αξιολογειται με καλυτερη εικονα,εστω και με αυτη την ελαχιστη διαφορα.Απλα το αναφερω γιατι με τα οσα εχω διαβασει σε αυτο το thread,alla και γενικα για τις led,περιμενα κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο.Πως ειναι δυνατον η καλυτερη τηλεοραση της χρονιας(γιατι το διαβασα και αυτο)να αξιολογειται ως υποδεεστερη απο μια αλλη της οποιας η τεχνολογια(LED) χαρακτηριζεται ως η μεγαλη <<απατη>>του marketing.

Eγω παντως εγραψα αυτο..

Κατα την δικη μου γνωμη η EX710 ειναι ισοδυναμη σε εικονα με την C750 παρα τις διαφορες 100 Hz vs 200 και CCFL vs LED που εχουν.

Το design της Samsung ειναι βεβαια καλυτερο και εχει και αρκετα χρησιμο media player και βεβαια 3D (το σημερινο ψευτο-3D δηλαδη).

Με λιγα λογια η C750 υπερεχει στο value for money.

Ουτε τηλεοραση της χρονιας εγραψα ουτε τιποτα.

Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι το 0.5 σε ενα site ειναι καθοριστικος παραγοντας αγορας και αντικατοπτριζει την τεχνολογικη υπεροχη των "LED" καλα κανεις.

Kαποιος αλλος μπορει να πει οτι πχ. η Samsung εχει 200 Hz και αρα καλυτερη κινηση απο τα 100 και να παρει την C750. Και αυτος δικιο θα εχει.

cie.jpg

measurements%20%282%29.jpg

Συγκριση χρωματικου τριγωνου LED LCD (Sony EX700) με CCFL LCD (Samsung C750). Ακαλιμπραριστο και στις δυο περιπτωσεις.

Προσεξε οτι στην C750 καλυπτει μεγαλυτερη περιοχη (ασπρο τριγωνο) σε σχεση με τα προτυπα (μαυρο τριγωνο). Ειδικα υπαρχει διαφορα σε κοκκινο και μπλε.

Αυτο για να τελειωνει το παραμυθι με τα "σουπερ" χρωματα των LED.

Η φραση τηλεοραση της χρονιας εχει αναφερθει στο thread των κατοχων c750,απλα αναφερω οτι εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια για την συγκεκριμενη του βου και οταν βγαινει ενα review(θεωρωντας παντα ως αντικειμενικη κριτικη)δινοντας τετοια βαθμολογια,εε...οπως και να το κανεις οταν εισαι και λιγο καχυποπτος πλεον οπως εγω,επηρεαζεσαι.Το 0.5 σαφεστατα ειναι ελαχιστη διαφορα και θα ηταν ανοησια να το θεωρησει καποιος ως βασικο κριτηριο επιλογης.yperion ,εσυ την sony exeis?

Απάντηση: Re: Απάντηση: samsung c750 vs sony ex710

μηπως θελεις να την πουλησεις???

ισως να ενδιαφερεται ενας φιλος, που του αρεσει πολυ η
δικη μου 40W4000..

Το καθυστερω μεχρι να βγουν τα μοντελα της Sony για το 2011 ωστε να μου την αλλαξουν με καποια απο αυτες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: samsung c750 vs sony ex710

Το καθυστερω μεχρι να βγουν τα μοντελα της Sony για το 2011 ωστε να μου την αλλαξουν με καποια απο αυτες.
xaxaxaxa...
icon7.gif

Telika αγορασα την c750,ειναι πολυ καλη τηλεοραση,σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ικανοποιημενος,πολυ καλο το ιντερνετ,γρηγορο και πλουσιο σε υλικο,για τον media player τι να πω,παρα πολυ μεγαλυτερο ευροσ εφαρμογων απο αυτον της sony.Στο μαγαζι μ εντυπωσιασε περισσοτερο η samsung αλλα μαλλον γιατι ειχε εντονα χρωματα(απο τις ρυθμισεις)και εδινε πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα,αντικειμενικα παντως εστω και ελαχιστα η c750 ειχε ενα προβαδισμα.