SAMSUNG D7000 46'' VS SONY HX820 46'' VS SAMSUNG D8000 46''

Το θέμα ειναι(επειδή δεν το έχω ξαναδεί το clouding ή δεν το έχω καταλάβει ακριβώς)κατα πόσο θα με χαλάσει και σε τι βαθμό θα υπάρχει..πάντως μετα απο πολυ ψάξιμο και σήμερα τεινω προς d8000..αν είχε ίδια λεφτά η hx920 μάλλον θα είχα πάρει τη Sony..μέχρι Δευτέρα όμως πολλα γίνονται..

Samsung55D8000uszkodzenie-1024x672.jpg

Clouding και banding μαζί. Δυστυχώς πολύ δύσκολα θα το γλυτώσεις.

Αν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό όπως στη photo πιο πάνω δεν μου την κάνουν αλλαγή;

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι χρήση θα κάνεις. Γενικά πάντως ισχύουν τα παρακάτω...

Οι τηλεοράσεις "LED" έχουν πολύ μεγάλη φωτεινότητα , έντονα χρώματα (πολλές φορές οι αποχρώσεις όμως δεν αντιστοιχούν με τα πραγματικά χρώματα) και γενικά "εντυπωσιακή" εικόνα που σε κάποιους αρέσει αλλά και κάποιους τους κουράζει. Σε σχετικά χαμηλό φωτισμό αρχίζουν και να φαίνονται τα "σύννεφα" (clouding) και οι ατέλειες της ομοιομορφίας των πάνελ LCD.

Οι τηλεοράσεις πλάσμα έχουν μικρότερη φωτεινότητα , πιο φυσικά και "ζεστά" χρώματα που μοιάζουν με τις γνωστές μας από παλιότερα CRT και γενικά αποδίδουν πολύ καλά από μέτριο φωτισμό και κάτω. Δεν κάνουν για χρήση με στατικές εικόνες (σαν monitor δηλαδή) λόγω κινδύνου burn in.

Η τηλεόραση προορίζεται για να κάνει πάντα..Internet,hd,3d ,gaming,δορυφορικά κτλ..θέλω αυτήν που θα χει τις περισσότερες λειτουργίες με τα λιγότερα προβλήματα..τώρα αν ειναι να πληρώσω 300-400 πάνω για την hx920 δεν αντέχω,οπότε τεινω προς d8000

Δυστυχώς όπως τα λες θέλεις χρήση και ως μόνιτορ άρα ξεχνάς τις πλάσμα και πας για LED LCD με ότι συνεπάγεται αυτό.

Οπότε συμφωνείς με την επιλογή μου;

Σε τιποτα δεν υπερτερει απο την 8000 η 820.Ισα ισα στερειται επεξεργασιας και πολλων εφαρμογων.Ειναι πιο φτηνη ομως η 820 οποτε λεει

Αν δεν θέλεις χρήση ως μόνιτορ δεν κοιτάς καμιά Panasonic 50ST30?

ΟΧΙ μακρια . Την πειρε φιλος και εχει αγανακτηση. Τον χειροτερο player μακραν ( κοιτα το trhead για την συγκεκριμενη TV ) θα εχεις το μπελα σου να την στρωσης, ακριβα γυαλια, μεγαλη καταναλωση ρευματος.

Μάλλον ο φίλος εννοεί τις μαύρες γραμμές πάνω και κάτω στις περισσότερες ταινίες, επειδή είναι γυρισμένες σε 2,35:1... :cool:

Σε τιποτα δεν υπερτερει απο την 8000 η 820.Ισα ισα στερειται επεξεργασιας και πολλων εφαρμογων.Ειναι πιο φτηνη ομως η 820 οποτε λεει

Υπερτερεί σε κίνηση , στα νήματα των Sony δεν υπάρχει κανένα παράπονο αντίθετα με τις samsung , επίσης υπάρχουν λιγότερες αναφορές για clouding.

ΟΧΙ μακρια . Την πειρε φιλος και εχει αγανακτηση. Τον χειροτερο player μακραν ( κοιτα το trhead για την συγκεκριμενη TV ) θα εχεις το μπελα σου να την στρωσης, ακριβα γυαλια, μεγαλη καταναλωση ρευματος.

Μάλλον τα λες αυτά γιατι πήρε καλύτερη τηλεόραση απο εσένα και με λιγότερα χρήματα.:flipout:

Για να υστερει σε κινηση αποκλειεται.Την ειχα.Μαλλον οτι να ναι ρυθμισεις θα εχουν οι παραπονουμενοι.Και φυσικα θα ειναι λιγoτερα τα παραπονα για clouding στην σονυ αφου 820 εχουν το 1/3 απο οτι 7000 και 8000.

Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει και πόσο όσο αναφορά το clouding πάντως μόλις την παραλάβω(οποία και να ναι αυτή) θα σας ενημερώσω..απ τη στιγμή όμως που όλες έχουν λίγο-πολυ ειναι και θέμα τύχης