Επειδη και εγω προβληματιζομαι με τα κορυφαια μοντελα PANASONIC TX-P55VT30E, SONY KDL-55HX920, SAMSUNG 55D8000 κοιταω μια μεση λυση value for money. Εχω βρει αυτη
http://www.e-sakelaris.gr/tileoraseis-bravia/bravia-46-60/sonybraviakdl55nx720 . Απο οτι εχω δει και διαβασει ειναι μια καλη και τιμια επιλογη για την τιμη της και τα 5 χρονακια εγγυησης. Βεβαια η καψουρα μου ειναι η PANY αλλα λογω των καιρων και των νεων μοντελων 2012 τελικα ισως καταληξω στην ΝΧ720. Σιγουρα κατω απο 55" δεν το συζηταω. ΟΙ 50'' ειναι λιγες γιατι ηδη τωρα βλεπω σε μια SONY KDS55A2000. To 3D αδιαφορο, εκτος του οτι μεχρι 2000 ευρω που εχω ταβανι θα παρω και ενα Popcorn Α300. Τη SAMY αν εξαιρεσουμε τα δυναμικα και το design ειναι πολυ πιο κατω απο τη SONY. Θεωρω την εικονα της πολυ ψευτικη και γενικα το ολο πακετο πιασαρικο και οχι τοσο κινηματογραφικη που για μενα στην τελικη αυτη ειναι η ουσια. Παντως η πιο ολοκληρωμενη επιλογη ειναι η PANY αλλα 2300 ευρω ειναι πολλα τα λεφτα.... Να βολευτουμε προσωρινα και με το περας της εγγυησης παμε βουρρρρ για 85αρα OLED!!!!