Samsung es10 8,1μπιξελ 49ευρα. Αξιζει ?

npapagri

Established Member
3 July 2006
211
ειδα σε αφισα του λατουρν την εν λογω ψηφιακη μηχανουλα. σε αντιστοιχη τιμη εχω δει κατι turbox μηχανουλες. αξιζει τα (λιγοστα εστω) λεφτα της ? (δεν βρηκα καποιο τεστ γι αυτο ζηταω αν εχεται καποια γνωμη).
επισης ειδα στο ιδιο φυλαδιο οτι εχει την sony dsc-s930 στα 69 ευρα (στο σκρουτζ η φθηνοτερη τιμη ειναι 91. μηπως να κοιταζα προς τα εκει ?
την θελω για βολτοεκδρομες που κανω με ποδηλατο για να τραβαω κανα τοπιο ή οτι αλλο ομορφο δω στην πορεια μου.

Για μικρή μηχανούλα με τα απολύτως βασικά σε τιμή χώμα δεν θα είναι άσχημη, σίγουρα ανώτερη από ένα καλό φωτοκινητό. Σε σύγκριση με άλλες, η samsung γενικώς (δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο) έχει υπερβολική προσέγγιση στο θέμα του θορύβου από τους μικρούς αισθητήρες της, που χαλάει το αποτέλεσμα, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Δύσκολα βρίσκεις κάτι αξιόλογο κάτω από τα 100 ευρώ ακόμη και σε προσφορές, με κάποιες εξαιρέσεις (πχ την προσφορά του aldi στην Canon 590is)

Για μικρή μηχανούλα με τα απολύτως βασικά σε τιμή χώμα δεν θα είναι άσχημη, σίγουρα ανώτερη από ένα καλό φωτοκινητό. Σε σύγκριση με άλλες, η samsung γενικώς (δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο) έχει υπερβολική προσέγγιση στο θέμα του θορύβου από τους μικρούς αισθητήρες της, που χαλάει το αποτέλεσμα, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Δύσκολα βρίσκεις κάτι αξιόλογο κάτω από τα 100 ευρώ ακόμη και σε προσφορές, με κάποιες εξαιρέσεις (πχ την προσφορά του aldi στην Canon 590is)

aldi? προσφορα ?

Πάει πέταξε....

Εγώ πάντως στη θηκούλα που έχω κάτω από τη σέλα του ποδηλάτου, καταφέρνω και βολεύω (οκ, ζορίζεται...) την αρκετά μεγάλη Kodak P880

attachment.php

Εάν μόνο το μέγεθος είναι το θέμα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις και κάτι τόσο μικρό...

Attachments

• My-New-Bike_2.jpg
    My-New-Bike_2.jpg
    192.5 KB · Views: 76
προβλημα με το μεγεθος δεν εχω. η τσαντα στην πλατη χωρα πολλα αλλα το θεμα κοστους αυτη την στιγμη με αποσχολει.

κάτι θα βγάζει δεν μπορεί.
Γιά 49 καλή είναι.
Δεν είναι σίγουρα η 590 αλλά....

Όχι μπρε... Η φωτο είναι για να δείξω τη θήκη της σέλας όπου χώρεσα την Kodak :flipout:

Η παραπάνω είναι με τη 40D και νομίζω τον Ταμρον 90, αλλά έχει εστιάσει 20 πόντους πιο μπροστά... δεν βαριέσαι. Πάντως η Kodak είναι καλό μηχανάκι, δυστυχώς δεν εξέλιξε περαιτέρω το μοντέλο η εταιρεία... με φακό 24-140/2.8-4.1 είναι περίπου ό,τι χρειαζόμαστε.

μαλον θα κρατηθω για να παρω κατι καλυτερο με λιγο μεγαλυτερο budget.
ευχαριστω για τις απαντησεις .