Samsung Galaxy Note

nichrys4

New member
1 October 2012
16
Kαλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε το εξής πρόκειτε να αγοράσω ενα tablet samsung galaxy tab το οποίο όμως αυτός που το έχει δεν έχει απόδειξη αγοράς επειδή του το έφεραν δώρο.
κατά πόσο καλύπτεται σαν εγγύηση δεδομένου ότι είναι σφραγισμένο στο κουτί του χωρίς να έχει ανοιχτεί.

Kαλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε το εξής πρόκειτε να αγοράσω ενα tablet samsung galaxy tab το οποίο όμως αυτός που το έχει δεν έχει απόδειξη αγοράς επειδή του το έφεραν δώρο.
κατά πόσο καλύπτεται σαν εγγύηση δεδομένου ότι είναι σφραγισμένο στο κουτί του χωρίς να έχει ανοιχτεί.
Κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα στο καλύψουν. Είχα πρόσφατα μια "κουβέντα" με την Σαμσουνγκ για ανάλογη κατάσταση και επιμένουν ότι θέλουν απόδειξη. Εγώ είχα επιστολή από εταιρία ότι ήταν δώρο ΑΛΛΑ θέλανε και το ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη. Βασικά τους ενδιαφέρει να είναι Ευρωπαικής Ένωσης. Πάρε και εσύ όμως ένα τηλ να μιλήσεις απευθείας με Samsung Hellas: 801117267864 , 2106897691 (09:00 - 18:00).

Εξαρτάται σε τι τιμή το παίρνεις. Αν είναι πολύ χαμηλή θα έλεγα να το προχωρήσεις με την προϋπόθεση ότι θα το ανοίξετε μαζί με τον φίλο σου να δείτε ότι λειτουργεί και είναι όλα καλά. Από εκεί και έπειτα τζογάρεις (του βάζεις και μία πολύ καλή θήκη) λόγω της διαφοράς στην τιμή. Ζημιές πάντοτε μπορεί να συμβούν αλλά αν εξαρχής είναι οκ, δεν φάει πτώσεις, δεν το πολυσκαλίζεις με ανούσιες αναβαθμίσεις μη επισημών ρομ θα είσαι πιστεύω οκ.

Last edited: