Samsung Galaxy Premier

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,585
Land of Dystopia
Η Samsung παρουσίασε, επίσημα, ένα νέο smartphone με το όνομα Galaxy Premier.
Πρόκειται για μία πρόταση που αποτελεί, στην ουσία, ένα βελτιωμένο Galaxy Nexus, εμπνευσμένο από το design του Galaxy S III, με αναβαθμίσεις στο κομμάτι του software, όπως στο Touchwiz UI και τις εφαρμογές S Beam, Smart Stay, Direct Call, Pop-Up Play, S Voice και Best Photo.

samsung-premier-01-e1351672974547.jpg

Η νέα συσκευή έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 4.1 (Jelly Bean), ενώ διαθέτει ακόμη οθόνη 4,65 ιντσών HD Super AMOLED 1280X720 pixels, οπίσθια κάμερα 8MPixels, εμπρόσθια κάμερα 1,9MPixels, 8 ή 16GB εσωτερική μνήμη, υποδοχή microSD, NFC, υποστήριξη LTE, καθώς και μπαταρία 2100mAh.
Το Galaxy Premier θα κυκλοφορήσει, αρχικά στην αγορά της Ουκρανίας, το Δεκέμβριο.

samsung-premier-02.jpg

http://www.ubergizmo.com/2012/10/samsung-galaxy-premier-officially-announced/

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό ΑΝ τιμολογηθεί 70-80 ευρώ χαμηλότερα από S3. Ουσιαστικά είναι ένα Nexus με ΠΛΗΡΗ εκμετάλλευση των 4,65 ιντσών (χωρίς να κλέβουν δλδ τα πλήκτρα αφής) με φυσικό πλήκτρο (βασικό προσόν για μένα),υποδοχή micro SD(μεγάλο φάουλ στα Nexus η έλλειψη της) και πιο μαζεμένο από το S3. Κίνηση ματ νομίζω ΑΝ είναι φθηνότερο από S3.

Τελικά έχει πολλούς μάγκες η Samsung στη δούλεψη της.

Εγώ πάλι δε βλέπω να έχει νόημα (όπως και ΠΟΛΛΑ κινητά) από τη στιγμή που θα βγει το LG Nexus 4.

Εγώ πάλι δε βλέπω να έχει νόημα (όπως και ΠΟΛΛΑ κινητά) από τη στιγμή που θα βγει το LG Nexus 4.
Συμφωνώ εν μέρει. Δείχνει καταπληκτικό κινητό σε αυτά τα χρήματα. Αλλά έχει κάποια κουσούρια:

- δεν έχει θύρα Micro sd. Υπολογίζουμε γύρω στα 2.5 γίγα μείον από τα ονομαστικά. Τα 8 είναι 5.5 και τα 16 είναι 13.5 περίπου. Τα 13.5 δεν είναι λίγα αλλά γιατί όχι +32. Το Cloud δεν είναι λύση.
- έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Όχι στην αρχή αλλά μετά από 1.5-2 χρόνια που θα αρχίσει να πεθαίνει ίσως υπάρχει θέμα.
- η LG πότε δεν μου γέμιζε το μάτι ως κατασκευαστής. Τώρα είναι η ευκαιρία της βέβαια να το αλλάξει αυτό.
- δεν έχει ράδιο. Σημαντικό για πολλούς.
- στο πακέτο δεν έχει καν ακουστικά.

Το ίδιο firmware θα παίρνουν έστω με 1-2 μήνες καθυστέρηση το Samsung.

Αν η διαφορά είναι 50-60 ευρώ (στην Ελλάδα) γιατί όχι λοιπόν? :-)

Δεν πιστεύω να έρθει πάνω από 400 στην Ελλάδα. Για το Premier λένε $680. Εγώ πάντως το Nexus το ψήνω να το φέρω από Αγγλία.

Εντάξει άδικο δεν έχεις σε αυτά που λες, αλλά έχω το Galaxy Nexus με τους ίδιους περιορισμούς (για SD και μνήμη) και δεν είναι πρόβλημα για 'μένα. Βολεύομαι με αυτά και απολαμβάνω τα υπόλοιπα.
Για τη μπαταρία να σου πω την αλήθεια δεν έχω θέμα. Πιο πολύ με ανησυχεί σε περίπτωση που κολλήσει πως θα το ξεμπλοκάρω. Στα 2 χρόνια το να ασχοληθώ μια μέρα (και πολύ λέω) για να την αλλάξω δεν είναι θέμα.
Το ράδιο δε με απασχολεί πλέον.
Για τα ακουστικά απλά LOL αν ισχύει.

Δεν πιστεύω να έρθει πάνω από 400 στην Ελλάδα. Για το Premier λένε $680. Εγώ πάντως το Nexus το ψήνω να το φέρω από Αγγλία.

Εντάξει άδικο δεν έχεις σε αυτά που λες, αλλά έχω το Galaxy Nexus με τους ίδιους περιορισμούς (για SD και μνήμη) και δεν είναι πρόβλημα για 'μένα. Βολεύομαι με αυτά και απολαμβάνω τα υπόλοιπα.
Για τη μπαταρία να σου πω την αλήθεια δεν έχω θέμα. Πιο πολύ με ανησυχεί σε περίπτωση που κολλήσει πως θα το ξεμπλοκάρω. Στα 2 χρόνια το να ασχοληθώ μια μέρα (και πολύ λέω) για να την αλλάξω δεν είναι θέμα.
Το ράδιο δε με απασχολεί πλέον.
Για τα ακουστικά απλά LOL αν ισχύει.
To 680$ δεν το ήξερα. Εκτός τόπου και χρόνου αυτή η τιμή σίγουρα.
Για τα άλλα έχεις δίκιο.

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό ΑΝ τιμολογηθεί 70-80 ευρώ χαμηλότερα από S3. Ουσιαστικά είναι ένα Nexus με ΠΛΗΡΗ εκμετάλλευση των 4,65 ιντσών (χωρίς να κλέβουν δλδ τα πλήκτρα αφής) με φυσικό πλήκτρο (βασικό προσόν για μένα),υποδοχή micro SD(μεγάλο φάουλ στα Nexus η έλλειψη της) και πιο μαζεμένο από το S3. Κίνηση ματ νομίζω ΑΝ είναι φθηνότερο από S3.

Τελικά έχει πολλούς μάγκες η Samsung στη δούλεψη της.

Nexus , δεν μπορείς να το πείς.

Nexus , δεν μπορείς να το πείς.

Είναι νομικό το θέμα?? :-)

Εννοούσα από άποψη ανάλογων χαρακτηριστικών. Αν εννοείς το software να σου πω την αλήθεια σαν κάτοχος S2 δούλεψα το Galaxy Nexus και δεν "θαμπώθηκα" ιδιαίτερα.