Samsung Galaxy Tab 2 3G

nichrys4

New member
1 October 2012
16
ξερεις κανένας εάν αυτό το μοντέλο παίρνει αναβάθμιση σε 4.1
το δίνει ένας φίλος 300€ είναι 2 μηνών με θήκη αξίζει τα λεφτά του
ενημερώστε με άμεσα γιατί εάν εί ναι θα προβώ σε αγορά

Re: samsung galaxy tab 2 3g

ξερεις κανένας εάν αυτό το μοντέλο παίρνει αναβάθμιση σε 4.1
το δίνει ένας φίλος 300 είναι 2 μηνών με θήκη αξίζει τα λεφτά του
ενημερώστε με άμεσα γιατί εάν εί ναι θα προβώ σε αγορά
Συντομα όχι αλλά μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες σίγουρα σύμφωνα με δημοσιεύματα :

http://mashable.com/2012/09/25/samsung-android-4-1-jelly-bean/

http://www.engadget.com/2012/09/24/samsung-rolling-jelly-bean-toward-most-of-its-smartphone-tablet/

Προχώρα. Είναι καλό μηχάνημα.

παιδια καλησπέρα είμαι ενας ευτυχής κάτοχος αυτής της συσκεύης και ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν συνδέω επάνω έναν φορητό σκληρό δίσκο 500gb με usb δεν ανταποκρίνεται να τον φορτώσει περιμένω απαντήσεις σας ευχαριστώ

παιδια καλησπέρα είμαι ενας ευτυχής κάτοχος αυτής της συσκεύης και ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν συνδέω επάνω έναν φορητό σκληρό δίσκο 500gb με usb δεν ανταποκρίνεται να τον φορτώσει περιμένω απαντήσεις σας ευχαριστώ
Αφενός ο δίσκος χρειάζεται τη δική του τροφοδοσία και αφετέρου (και βασικότερο) δεν γίνεται "απευθείας". Χρειάζεται αντάπτορας για να μπορεί το κινητό να τον "δει":

http://reviews.us.samsung.com/7463/EPL-1PL0BEGSTA/samsung-galaxy-tab-adapter-usb-reviews/reviews.htm
http://www.amazon.com/gp/product/B0072FJEA8/ref=oh_details_o02_s00_i00

Φαντάζομαι ότι τον συνδέεις με τον ειδικό αντάπτορα (άλλωστε διαφορετικά δεν συνδέεται).
Δυστυχώς η ταμπλέτα δε βλέπει δίσκους formatted κατά NTFS παρά μόνο FAT32.

Απάντηση: samsung galaxy tab 2 3g

Στα 250 ευρώ η έκδοση χωρίς 3G
Σε 3 ελληνικούς προμηθευτές

Για όποιον θέλει 10αρι
Σε τιμή κάτω του λ.χ. apple 7αρι
Θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην κοπέλα μου μία ταμπλέτα στα 250 και σκεφτόμουν το nexus7 .Τώρα είδα την προσφορά το tab2 το 10αρι στα ίδια λεφτά και μπήκα σε σκέψεις. Το nexus σαν εμπειρία χρήσης είναι ανώτερη και smooth αλλά οι 10 ίντσες είναι κιαυτές πειρασμός.Το tab2 με ics δε μ πολυάρεσε,μήπως έχει βάλει κανένας κάποια ανεπίσημη jellybean ? Αν φεύγει το lagαρισμα αξίζει να πάω στις 10 ίντσες

Απάντηση: Re: samsung galaxy tab 2 3g

Εγώ πάντως που το έχω 2 μηνες,δεν έχει λαγγάρει ποτέ,σε αντίθεση με το S3 που σέρνεται.

μήπως στο S3 έχεις φορτωμένο καμιά κακογραμμένη εφαρμογή? Η πολλές που του τρώνε τα resources? Γιατί το hardware του S3 είναι πολύ ανώτερο από του tab2...

Εγώ πάντως που το έχω 2 μηνες,δεν έχει λαγγάρει ποτέ,σε αντίθεση με το S3 που σέρνεται.
Κατί παίζει με το s3 ,το δικό μου πάει σφαίρα και ούτε που θυμάμαι να το κάνω ποτέ restart. Πάντως με την jellybean πρέπει να βελτιώνεται πολύ και το tab .

Σίγουρα δεν είναι μόνο το δικό μου που σέρνεται.Και στο myphone παραπονιούνται ότι έχουν προβλήματα,ειδικά στο άνοιγμα του dial pad και στις επαφές.

Αυτό είναι θέμα διαχείρισης του λειτουργικού και όχι hardware. Απλά κλείνουν τελείως και κάνει λίγο παραπάνω να τις κάνει reload από την αρχή ενώ θα μπορούσαν να είναι άμεσα διαθέσιμες. Μπορεί να διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση το περιμέναμε στην 4.1.1. αλλά παρέμεινε προς το παρόν.
Το ότι το tab δεν έχει τέτοια θεματάκια είναι θετικό πάντως.

Last edited:

Επαιξα λιγο χθες με το 7αρι.

Σε σχεση με iPad, το ''στησιμο'' του λειτουργικου (οχι αναγκαστικα και η αισθητική πάντα) ειναι σαφως πιο ωραιο.

Με το iOS αισθανεσαι φυλακισμενος σε κουτακια....

Αλλα τι να το κανεις όταν, σε σχεση με το iPad παντα, ειναι απλως δραμα σε αποκριση / αισθηση / smoothness;

Τι διαλα, μαγικα κανει η Apple σε αυτον τον τομεα και δεν μπορούν να την πιάσουν;

Επαιξα λιγο χθες με το 7αρι.

Σε σχεση με iPad, το ''στησιμο'' του λειτουργικου (οχι αναγκαστικα και η αισθητική πάντα) ειναι σαφως πιο ωραιο.

Με το iOS αισθανεσαι φυλακισμενος σε κουτακια....

Αλλα τι να το κανεις όταν, σε σχεση με το iPad παντα, ειναι απλως δραμα σε αποκριση / αισθηση / smoothness;

Τι διαλα, μαγικα κανει η Apple σε αυτον τον τομεα και δεν μπορούν να την πιάσουν;
Δεν κάνει μαγικά απλά δεν κάνει και σοβαρό multitasking για αυτό και το smoothness. Ότι βλέπεις αυτό κάνει μόνο.

Πάντως για το δράμα θα διαφωνήσω. Σε 10αρα που έχω δουλέψει λίγο δεν είδα να με "χαλάει" κάτι. Να μη σου πω ότι και το "smoothness" έχει αρχίσει να με χαλάει και λίγο στο iPad3 γιατί πλέον το βλέπω σαν καθυστέρηση. Όμορφο μεν, αργό δε. Προτιμώ ακαριαίες αντιδράσεις από απαλές.

Multitasking σε ταμπλετα...σιγα τα ωα.....τι να το κανεις; Το θεμα ειναι η απολαυση χρησης (κατι που με τετοιο lag χανεται).

Ασε που δεν νομιζω οτι ειναι θεμα (μονο) Multitasking. Δοκιμασε πχ να κλεισεις τα παντα στο Android και αλλαξε 1-2 σελιδες (όπως πχ ερχεται όταν το σεταρεις). Τα ιδια ειναι...

Το iOS προφανως ειναι απειρως πιο γρηγορο (ακαριαίο) και smooth μαζι.

Δεν ξερω παντως αν με το συγκεκριμενο επαιζε κατι περιεργο (αν και διπυρηνο εχει, κανονικα) γιατι με τα κινητα δεν εχω παρατηρησει τετοια διαφορα.

Παντως, με αυτα τα μυαλα, Google / Samsung κλπ δεν θα απειλήσουν την Apple ποτε...

Multitasking σε ταμπλετα...σιγα τα ωα.....τι να το κανεις; Το θεμα ειναι η απολαυση χρησης (κατι που με τετοιο lag χανεται).

Ασε που δεν νομιζω οτι ειναι θεμα (μονο) Multitasking. Δοκιμασε πχ να κλεισεις τα παντα στο Android και αλλαξε 1-2 σελιδες (όπως πχ ερχεται όταν το σεταρεις). Τα ιδια ειναι...

Δεν ξερω παντως αν με το συγκεκριμενο επαιζε κατι περιεργο (αν και διπυρηνο εχει, κανονικα) γιατι με τα κινητα δεν εχω παρατηρησει τετοια διαφορα.

Παντως, με αυτα τα μυαλα, Google / Samsung κλπ δεν θα απειλήσουν την Apple ποτε...

Δεν το ειπα ως σημαντικό. Απλα ότι έτσι είναι φτιαγμένο το android. Εγώ προσωπικά σπανία χρησιμοποιω multitasking οπότε δεν του δινω και ιδιαίτερή βαρυτητα.
Πάντως σίγουρα παίζει ρόλο το μηχάνημα και η υλοποίησή πάνω σε αυτό. Galaxy s2 είναι μια χαρά και ταμπλετα με ιδία κάρτα γραφικών, ανάλογο επεξεργαστή (με μίση ραμ όμως) και καθόλου φορτωμένη έχει σαφώς μεγαλύτερο λαγκ. Σε απλές σελίδες και εφαρμογες είναι οκ αλλα σε φλας σελίδες σαφώς σκαλώνει.
Για το ακαριαίο πάντως στις iταδε συσκευές δεν συμφωνώ. Το smoothness είναι εναντίον του ακαριαιου. Τουλάχιστον στα δικα μου ματια. Και ειδικά όταν ανοίγεις appstore, smoothness και ταχύτητα πανε περίπατό και η κατάσταση είναι για γέλια όταν αναλογιστείς ποσά πλήρωσες. Αργη φόρτωση, πατημα που δεν πιάνει με την πρώτη, σκαλωματα.
Για την τελευταία σου φράση,αν και δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι πρώτος και δεύτερος νομίζω ότι πλέον είναι αργά για την απλ να κανει κάτι. Το μέλλον (3-5 χρονιά) είναι android. Μετα μπορει να είναι windows η κάτι άλλο αλλα πάντως ios θεωρώ ότι δεν θα είναι. Αν ισχύει και η είδηση περι μείωσης στο μισό των παραγγελιών της απλ για οθόνες του 5 μάλλον η κατηφόρα αρχίσε. Και αυτό μπορει να μην είναι και κακο για μας γιατί μπορει η απλ να ξυπνησει από τη χειμερία νάρκη σε λειτουργικό/συσκευές και να δούμε ωραία πράγματά σε 2-3 χρονιά από αυτή.

Απάντηση: Re: samsung galaxy tab 2 3g

Είχε την 4.0.Χ, ή από 4.1 και μετά? Υπάρχει μεγάλη διαφορά...

συν βέβαια ότι το συγκεκριμένο δεν είναι και τόσο ισχυρό... διπύρηνος μεν, αλλά ο μικρότερος που υπάρχει... Σκέψου για παράδειγμα το nexus7 και την πολλαπλάσια ισχύ του.

Re: Απάντηση: Re: samsung galaxy tab 2 3g

Είχε την 4.0.Χ, ή από 4.1 και μετά? Υπάρχει μεγάλη διαφορά...

συν βέβαια ότι το συγκεκριμένο δεν είναι και τόσο ισχυρό... διπύρηνος μεν, αλλά ο μικρότερος που υπάρχει... Σκέψου για παράδειγμα το nexus7 και την πολλαπλάσια ισχύ του.
Δεν ειμαι σιγουρος με τι ηρθε...

Αλλα αυτο με τα C/GPU τ ακουω πλεον βερεσε..

Μια ζωη τουμπανο το hardware και κατι φταιει...

Ειναι κατι σαν το MS Flight Simultator: Οτι μηχανακι και να ειχες, ακόμα και 10 χρονια μετα να το επαιζες, το ιδιο σερνόταν :p

Ειναι καθαρα θεμα καλογραμμένου κώδικα.

Anyway, μακαρι να βελτιωθει γιατι εχω σκυλοβαρεθεί τα κουτακια της Apple....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: samsung galaxy tab 2 3g

H επόμενη ερώτηση λοιπόν, είναι αν έχεις δοκιμάσει κάποια συσκευή με 4.1(+)... Για να δεις πως είναι πλέον το android...