Συντομα όχι αλλά μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες σίγουρα σύμφωνα με δημοσιεύματα :ξερεις κανένας εάν αυτό το μοντέλο παίρνει αναβάθμιση σε 4.1
το δίνει ένας φίλος 300 είναι 2 μηνών με θήκη αξίζει τα λεφτά του
ενημερώστε με άμεσα γιατί εάν εί ναι θα προβώ σε αγορά
Αφενός ο δίσκος χρειάζεται τη δική του τροφοδοσία και αφετέρου (και βασικότερο) δεν γίνεται "απευθείας". Χρειάζεται αντάπτορας για να μπορεί το κινητό να τον "δει":παιδια καλησπέρα είμαι ενας ευτυχής κάτοχος αυτής της συσκεύης και ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν συνδέω επάνω έναν φορητό σκληρό δίσκο 500gb με usb δεν ανταποκρίνεται να τον φορτώσει περιμένω απαντήσεις σας ευχαριστώ
Εγώ πάντως που το έχω 2 μηνες,δεν έχει λαγγάρει ποτέ,σε αντίθεση με το S3 που σέρνεται.
Κατί παίζει με το s3 ,το δικό μου πάει σφαίρα και ούτε που θυμάμαι να το κάνω ποτέ restart. Πάντως με την jellybean πρέπει να βελτιώνεται πολύ και το tab .Εγώ πάντως που το έχω 2 μηνες,δεν έχει λαγγάρει ποτέ,σε αντίθεση με το S3 που σέρνεται.
Δεν κάνει μαγικά απλά δεν κάνει και σοβαρό multitasking για αυτό και το smoothness. Ότι βλέπεις αυτό κάνει μόνο.Επαιξα λιγο χθες με το 7αρι.
Σε σχεση με iPad, το ''στησιμο'' του λειτουργικου (οχι αναγκαστικα και η αισθητική πάντα) ειναι σαφως πιο ωραιο.
Με το iOS αισθανεσαι φυλακισμενος σε κουτακια....
Αλλα τι να το κανεις όταν, σε σχεση με το iPad παντα, ειναι απλως δραμα σε αποκριση / αισθηση / smoothness;
Τι διαλα, μαγικα κανει η Apple σε αυτον τον τομεα και δεν μπορούν να την πιάσουν;
Multitasking σε ταμπλετα...σιγα τα ωα.....τι να το κανεις; Το θεμα ειναι η απολαυση χρησης (κατι που με τετοιο lag χανεται).
Ασε που δεν νομιζω οτι ειναι θεμα (μονο) Multitasking. Δοκιμασε πχ να κλεισεις τα παντα στο Android και αλλαξε 1-2 σελιδες (όπως πχ ερχεται όταν το σεταρεις). Τα ιδια ειναι...
Το iOS προφανως ειναι απειρως πιο γρηγορο (ακαριαίο) και smooth μαζι.
Δεν ξερω παντως αν με το συγκεκριμενο επαιζε κατι περιεργο (αν και διπυρηνο εχει, κανονικα) γιατι με τα κινητα δεν εχω παρατηρησει τετοια διαφορα.
Παντως, με αυτα τα μυαλα, Google / Samsung κλπ δεν θα απειλήσουν την Apple ποτε...
Multitasking σε ταμπλετα...σιγα τα ωα.....τι να το κανεις; Το θεμα ειναι η απολαυση χρησης (κατι που με τετοιο lag χανεται).
Ασε που δεν νομιζω οτι ειναι θεμα (μονο) Multitasking. Δοκιμασε πχ να κλεισεις τα παντα στο Android και αλλαξε 1-2 σελιδες (όπως πχ ερχεται όταν το σεταρεις). Τα ιδια ειναι...
Το iOS προφανως ειναι απειρως πιο γρηγορο (ακαριαίο) και smooth μαζι.
Δεν ξερω παντως αν με το συγκεκριμενο επαιζε κατι περιεργο (αν και διπυρηνο εχει, κανονικα) γιατι με τα κινητα δεν εχω παρατηρησει τετοια διαφορα.
Παντως, με αυτα τα μυαλα, Google / Samsung κλπ δεν θα απειλήσουν την Apple ποτε...
Δεν ειμαι σιγουρος με τι ηρθε...Είχε την 4.0.Χ, ή από 4.1 και μετά? Υπάρχει μεγάλη διαφορά...
συν βέβαια ότι το συγκεκριμένο δεν είναι και τόσο ισχυρό... διπύρηνος μεν, αλλά ο μικρότερος που υπάρχει... Σκέψου για παράδειγμα το nexus7 και την πολλαπλάσια ισχύ του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.