Galaxy Tab P1000 - Απλωσα χέρι
Απο χθές ευτυχής κάτοχος της μικρής ταμπλέτας απο την Samsung.
Ειναι πολλα τα λ7 Αρη αλλα με ενα συμβολαιακι στην voda κάτι γίνεται. Εξάλλου 2.5 ετη αποτοξινωση απο τετοιες συσκευές καπου επρεπε να επενδυθουν.
Στο ζουμί τώρα μετα απο 6 ώρες χρήσης oι πρώτες εντυπωσεις:
-Ταχύτητα. Eίναι γρήγορο το άτιμο. Δε κομπιάζει και ανοιγει τα παντα ακαριαία. Τα εφε δε λεiπουν (fade,γυρίσματα Οθονης και δινουν ωραια αίσθηση)
-UI android κλασσικη αξια -πλεον- ολα ευκολα γρήγορα. Δεν ειμαι γκουρου αλλα δεν αργησα να το συνηθίζω. Εχω πολλα να μάθω ακομα αλλα μπορω και κανω (επιτελους) οτι θέλω (τρεμε IoS)
-Connectivity, wi-fi συνδεση στο αψε σβήσε οπως και 3G απροβλημάτιστα με VF.
-Αpps οτι βάλει ο νους σας απο must χαζομαρουλες εως και χρησιμες εφαρμογές καθημερινης χρήσης. Games αρκετα. Γενικοτερα απο apps οτι μου χρειαστηκε μεχρι τωρα το βρήκα αμέσως και free.
-Camera 3mp με flash απλα καλή γι αυτο που είναι. εχει και μπροστα για chat (δε το δοκιμασα ακομη) θα περιμένω το facetime για android και θα καλω καθε μερα τον takisot για να μη παει τσάμπα η υπηρεσία

.
-Κατασκευή αψογη, rock solid που λενε, καθολου ψευτικη παρα το πλαστικο της. Overall design αρκετα ομορφο (περισσοτερο για μένα απο το arhos 70). Διαστάσεις στο οριο της φορητότητας.
-Οθονη=οθοναρα με καλη ανάλυση. Μπορει να μην ειναι εξωτικό το πανελ αλλα δεινει μια χαρά φωτο και οτιδηποτε αλλο.
-Web browsing βολευει πολυ σε landscape ανετα κανεις δουλεια. ο ενσωματομένος browser δε μου γέμισε το μάτι οποτε και εβαλα τον dolphin ο οποιος ειναι MUST για καθε android. Κανει κατι ψιλοκομπιάσματα στο pan μονο αλλα οχι κατι τραγικο, zoom in out γρηγορο. Γενικοτερα σε σχεση με την "οθονιτσα" του iphone μιλαμε για μεγαλυτερη ευχρηστία.
-Αυτονομία. Σε 4 ωρες ασταματητου κ συνεχόμενου βασανισμού παρέδωσε ψυχή.
Bad news:
-Συνδεση με βύσμα οπως το iphone ακριβως ιδιο αλλα με αναποδες τις εγκοπες!!!! ελπίζω να μη θέλει και ειδικο φορτιστή αλλα απλα ανταπτοράκια σε usb.
-Δεν εχω βγαλει ακρη να το συγχρονισω με το pc. Παιζει θεμα με drivers (μαλλον) για win7x64 - θα επανέλθω.
Overalll
Αν καιγεσται για 3g και θελετε elite μικρη ταμπλέτα τοτε ΟΚ
Αν οχι υπομονή και πάτε για το archos 70 (με συμβιβασμο σε ανάλυση, gps, sensors)
Εγω πάντως καραβολεύτηκα. Θα τροφοδοτώ το νημα με οτι αξιοσημειωτο παρουσιάζεται απο εδω και πέρα.
Προσοχη: αν και ειναι πληρης τηλεφωνικη συσκευή ΔΕΝ αντικαθιστά το κινητό σας. Δειτε το σαν μια ηλεκτρονική-ατζέντα-netbook που επιλεκτικα θα πρεπει να εχετε μαζί σας. Αν παλι τα θελετε ολα αυτα μαζι σας μόνιμα -σε μικροτερη οθονη- τοτε κοιταξτε το desire HD.