Samsung Galaxy Tablet

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Tablet

Αν εννοεις usb host OXI δυστυχως. Μονο την θυρα επικοινωνιας usb έχει πέρα απο hdmi και mini jack.

Γυρω στα 38 απο πλαίσιο

Παιδιά ερωτήσεις άσχετου... (sorry αν έχουν απαντηθεί ήδη...)

Μπορεί ένα htpc να ελεγχθεί από το Glalaxy (χρήση remote control είτε ασύρματα - είτε ενσύρματα, δεν με καίει...) κατά την αναπαραγωγή μουσικής (ώστε να αποφευχθεί η χρήση της tv)?

Απ' ότι με πληροφόρησε συμφορουμήτης, για να κάνεις το ίδιο και στην αναπαραγωγή ταινιών-φωτογραφιών από HTPC χρειάζεται κάρτα που να μπορεί να δώσει σήμα σε δύο οθόνες.
ΔEN μιλάω για κάτι τέτοιο... Μόνο σε χρήση αναπαραγωγής αρχείων μουσικής με ενδιαφέρει!

Επίσης μπορεί να συνδεθεί με DAC για αναπαραγωγή μουσικής από ιντερνετικούς σταθμούς? Θα είναι αξιόλογης ποιότητας μια τέτοια χρήση?

Και τέλος... αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη οθόνη, το θεωρείται καλή λύση (γρήγορο και αξιόπιστο) για internet surfing σε σχέση με ένα netbook?

Eυχαριστώ και συγνώμη αν αμόλησα καμιά κοτσάνα... :jester:

:ernaehrung004:

Ξερω οτι σε android και το mpc-hc και το tmt εχουν free plugin για remote ελεγχο,λογικα κατι θα υπαρχει.Εγω περιμενω ενα archos για ιντερνετ surfing για να αντικαταστησει το netbook μου (το ποσο καλα, θα δουμε).

Ευχαριστώ kyrliot... Aυτό το archos?...
Αν το πάρεις σύντομα, πες μου σε παρακαλώ μήπως και κάνει τη δουλειά...

Το θέμα είναι αν τα δύο διαφορετικά λειτουργικά μπορούν να συνεργαστούν απροβλημάτιστα... Για τα δεδομένα μου θα ήταν μια πολύ καλή και value επιλογή για την τριπλή χρήση που το προορίζω...

έχει δοκιμάσει κάποιος αυτα που ρωτάω με το galaxy ή κάποιο άλλο tablet (πλην ipad)... Γίνονται? Και αν ναι θα είναι plug & play ή κάθε φορά που θα αποσυνδέεται θα έχουμε και επανασετάρισμα?

Άκη, για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν να το πάρω από Αμερική άμεσα (Φεβρουάριο έρχεται ξαδέρφη από Seatle) και η τιμή έχει αρκετή διαφορά όπως και στο archos (μου καλάρεσε η 10άρα οθόνη του...)

Αν όμως δεν επιβεβαιώσω ότι μπορεί να κάνει εύκολα, γρήγορα και ποιοτικά αυτά που ζητάω κάθομαι και στα αυγά μου... δεν υπάρχει πρόβλημα...

Τι περισσότερο θα κάνει το adroid 3 σε αυτά που ζητάω?

Και μια ερώτηση που ξέχασα πρίν...
Η μπαταρία στις ταμπλέτες απενεργοποιείται, όπως σε μερικά laptops... και αλλάζει άμα χαλάσει ή για χρησιμοποίηση μιας δεύτερης?

χθες το είχε προσφορά το MM 280 ...φανταστείτε τι περιθώρια κέρδους παίζουν....

+1
Καποιος που εκανε μια ή δυο νεες συνδεσεις στην cosmote, του εδωσαν την ταμπλετα της zte (349 ευρο αγορα) δωρο.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Tablet

το tab ειχε τιμη 280 ??? χωρις σύνδεση?? Πλάκα κάνετε???
Σε ποιο MM να παω να παρω αλλα 2????

ναι, το είχε προσφορά το ΜΜ μόνο για το Σάββατο, χωρίς σύνδεση...το πήρε ένας γνωστός μου.

Δεν είναι ΠΟΛΥ χαμηλός ο ήχος από τα ακουστικά; Δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα...

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy Tablet

Τα μαμισια ακουστικα τα εχω βαλει μια φορα επάνω για δοκιμη και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Δηλαδή η ένταση είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο;

Οχι απλα ικανοποιήτικο.... στα 4/5 μπουκώνουν τα ψευτοακουστικα του...
Ρυθμίσεις-->ηχος-->ενταση
εκει μεσα εχει 5 διαφορετες ρυθμίσεις για ήχους.
Ειναι ολα σε Normal επίπεδο?

Vodafone: Ρίχνει την τιμή του Samsung Galaxy Tab στην Ελλάδα

Η πρώτη απόπειρα της Samsung στον χώρο των tablets, έχει γίνει με το Samsung Galaxy Tab, ένα tablet που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό
καιρό φέροντας μια οθόνη 7" και το Android 2.2 ως λειτουργικό σύστημα. Η τιμή της εν λόγω ταμπλέτας μέχρι χθες ήταν άνω των 600 ευρώ.

Από σήμερα όμως η Vodafone, που έχει και την αποκλειστικότητα του συγκεκριμένου tablet ανακοίνωσε μείωση τιμής προς 459 ευρώ.

Αν λοιπόν, δεν θέλετε να περιμένετε για να αποκτήσετε το νεότερο μέλος της οικογένειας των Galaxy Tabs, το Galaxy Tab 10.1,
που φέρει οθόνη 10.1" και Android Honeycomb (3.1).

myΡhone

Last edited: