Samsung Galaxy TabPro S

Έφυγε τα ξημερώματα και σε εμένα η παραγγελία του αγγλικού amazon να δούμε τι ψάρια πιάνει και να το συγκρίνω με το surface αν και πάνω κάτω ξέρω τι να περιμένω.:p

Παρηγγειλα και ένα adaptor USB C σε USB 3.0 και micro USB εξίσου.

Αρχές νέου έτους(2-4 Γενάρη) η παραλαβή αφού με standards shipping έγινε αποστολή παρ όλο express είχα επιλέξει και πληρώσει.

Hello,
We thought you'd like to know that we've dispatched your item(s).

Greece

Your item(s) is (are) being sent by UPS. Your tracking number is 1ZA*********

USB C Adapter, ICZI USB C to Micro USB Female Adapter + USB C to USB 3.0 Adapter, Aluminum Body, for Macbook, Chromebook Pixel, HTC 10, LG G5, Nexus 5
Sold by ICZI-UK
£6.99

Samsung Galaxy TabPro S 12-Inch Tablet (Black) - (Intel Dual Core, 4 GB RAM, 128 GB Storage, Intel HD 515 Graphics Card, Windows 10 Pro)
Sold by Amazon EU S.a.r.L.
£464.07
Item Subtotal:£381.24
Postage & Packing:£13.20
Total before VAT:£394.44
VAT:£91.81
Total:£486.25
Paid by Visa:£486.25

Sent from my iPad using Tapatalk

αντε με το καλο να σου ερθει και σενα alex !
παντως το πληκτρολογιο του δεν ειναι τοσο θεμα , μπορει του surface να ειναι καλυτερο αλλα τη δουλεια του την κανει μια χαρα . οι θεσεις της πλατης παλι μεχρι στιγμης με εχουν βολεψει μια χαρα ,
ενα ανταπτορακι θα αγορασω και γω απο Ελλαδα για το ποντικι και card reader και θα μου λειπει το pen , που ο μονος λογος που θελω να το αγορασω ειναι για να ζωγραφιζει ο μικρος ....
το μονο που με δυσκολευει ειναι τα windows 10 , δεν ξερω που πρεπει να παω γιατι θελει διαφορα updates kai ρυθμισεις που σαν κατοχοσ ΜΑΚ δεν τα ειχα υποψιν μου ....

Last edited:
Ευχαριστώ.
Αν θυμάμαι σε Samsung έχει δικό της κάτι Samsung update εργαλείο όπου από εκεί κανεις ενημερώσεις σε drivers,bios update.

Είναι ξεχωριστό από τα windows update όπου κανεις αναβαθμίσεις στα windows.

Τσέκαρε στο site της για παραπάνω πληροφορίες για drivers windows update και βασικές λειτουργίες κάτω από περιβάλλον windows.
http://www.samsung.com/nz/support/model/SM-W703NZKAXNZ/

Adaptor είναι απαραίτητο για αυτό πήρα με την παραγγελία του tablet να μην ψάχνω δεξιά και αριστερά.

Τώρα περισσότερα όταν παραλάβω.

Πάντως θέματα με κάρτα ουδέποτε είχα σε amazon εδώ και πολλά χρόνια που ψωνίζω.
Μόνο στην αρχή πρώτους μήνες των capital control πέρσι καλοκαίρι που το έλυσα βγάζοντας μια MasterCard που την έχω για έκτακτες καταστάσεις στις σπάνιες φορές έχω θέμα με την Visa.

Αλλιώς Visa Eurobank pre paid all time γενικά θέματα δεν είχα στην συντριπτική πλειοψηφία.

Last edited:
οταν ψωνιζω απ'το γερμανικο,δεν εχω προβλημα.
Τωρα που δοκιμασα στο αγγλικο,μου κανει το δυσκλο.
Καρτα της Alpha bank εχω.
Τα ιδια μου εκανε και στο paypal.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οταν ψωνιζω απ'το γερμανικο,δεν εχω προβλημα.
Τωρα που δοκιμασα στο αγγλικο,μου κανει το δυσκλο.
Καρτα της Alpha bank εχω.
Τα ιδια μου εκανε και στο paypal.

offtopic βεβαια,αλλα πηρα τη τραπεζα τηλεφωνο και μου ειπαν,οτι το αμαζον εχει δεσμευσει το ποσο των 2 λιρων,για την εγγραφη μου σε λογαριασμο prime,αλλα δεν το εχουν τραβηξει.
Οποτε φανταζομαι,αφου δεν εχει ενεργοποιηθει ο prime λογαριασμος,δεν μου στελνουν και το ταμπλετ το οποιο δεν φαινεται πουθενα ως παραγγελια.
Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται και τι πρεπει να κανω απο μερους μου.

Όντως αρκετά περίεργο.
Τι να πω.
Από την στιγμή που δεν φαίνεται στο λογαριασμό σου η παραγγελία μάλλον δεν έγινε καν για αγνώστους λόγους εκτός αν στην αρχή τη δέχτηκε και μετά το ίδιο το amazon την ακύρωσε.

Πάντα όταν κανεις παραγγελία σου έρχεται confirmation email.
Σε εσένα σου ήρθε η όχι;

Αν ήρθε και μετά την ακύρωσε το amazon έτσι ώστε να μην εμφανίζεται στο λογαριασμό σου στείλε μήνυμα για ποιο λόγο ακυρώθηκε.

Εμ εκεί αρχίζουν να δυσκολεύουν τα πράγματα με το Samsung.
Μειωμένη διαθέσιμοτητα,έλλειψη αξεσουάρ,γραφίδα μοναδική στο είδος της που αποκλειστικά για την παρόν συσκευή.

Καμία άλλη τριτη λύση γραφιδας δεν δουλευει στο Samsung.

Άρα αν δεν το βρίσκεις εδώ αναγκαστικά amazon η eBay το official της Samsung.
Και όπως βλέπω τιμές ένα 60-70 θες πολύ τσιμπημένη τιμή για μιας χρήσης γραφίδα για μια μόνο συσκευή που δεν είναι και για πολλά πολλά.

Last edited:
Όντως αρκετά περίεργο.
Τι να πω.
Από την στιγμή που δεν φαίνεται στο λογαριασμό σου η παραγγελία μάλλον δεν έγινε καν για αγνώστους λόγους εκτός αν στην αρχή τη δέχτηκε και μετά το ίδιο το amazon την ακύρωσε.

Πάντα όταν κανεις παραγγελία σου έρχεται confirmation email.
Σε εσένα σου ήρθε η όχι;

Αν ήρθε και μετά την ακύρωσε το amazon έτσι ώστε να μην εμφανίζεται στο λογαριασμό σου στείλε μήνυμα για ποιο λόγο ακυρώθηκε.

και τα περιεργα συνεχιζονται!
Αφου πηρα τηλεφωνο χθες τη τραπεζα,μου ειπαν,οτι το μονο που βλεπουν,ειναι δυο χρεωσεις της μιας λιρας εκαστη.
Μπηκα στο λογαριασμο μου στο αμαζον και βλεπω οτι η παραγγελια μου με τιμη τις 472 λιρες δεν ισχυει κι αν θελω μονο με 809 .
Ακυρωνω τη παραγγελια και κοιταω αν μου εχουν ενεργοποιησει τον prime λογαριασμο.
Τιποτα.
Μετα απο καμια ωρα,μου στελνει η τραπεζα sms,οτι χρεωθηκα απ'την αμαζον 472 λιρες!
Μπαινω σημερα στον λογαριασμο μου και βλεπω ενεργοποιημενο τον prime και σε αναμονη γι'αποστολη το ταμπλετ!
Δε ξερω τι στο καλο συμβαινει.
Να υποθεσω οτι δεν εχουν να στειλουν;

Θα φανεί στη πορεια(εντός 1-2 ημερών) αν θα σου το στείλουν εφόσον χρεώθηκα η κάρτα σου το σύνολο το ποσού της παραγγελίας η θα ακυρωθεί λόγο έλλειψης αποθέματος του προϊόντος.

Η διαίσθηση και η λογική μου λέει ότι θα σου σταλεί κανονικά.

Ναι το έστειλαν από εχθές τα ξημερώματα.
Τριτη-Τετάρτη λογικά θα παραλάβω.

Μόλις πριν λίγα λεπτά παρέλαβα από ups!!!
Πρώτες εντυπώσεις και unboxing το βραδάκι.
Σφραγισμένο με διπλή ταινία ασφαλείας!!

4ad8ad9363f99dcce20e4174089f8812.jpg

b9138e783ce65ca6f4dd3da5554de502.jpg

b718d6080c2f785ca84a85ee6ec3d35e.jpg

749dae92a7d3701274d76292a5eb7885.jpg

Καλορίζικο παιδιά! :smile:

Η οθόνη του είναι απλά απίστευτη!! Αυτό που επίσης πρόσεξα είναι ότι μετά
από πολύ χρήση ίντερνετ και games ίσα που νιώθεις ότι έχει ζεσταθεί κάπως.

(Sent from Nexus 6P)

Ευχαριστούμε!

Έγινε σήμερα πρωινό unboxing.:p
Αγγλική έκδοση όπως φανταζόμουν.
Θα φορτιζω με του Axon 7 το φορτιστή.

00891e75dcbd0712948f0bb9dab36300.jpg

9d02177d1dd21828d2605d5556a1d8cf.jpg

c48894d5833e357526acea70034fb415.jpg

c1a232874e7de5f18d7d469ba0816a1d.jpg

838d573a8e1262fe7d41e44d1ef2ddde.jpg

Πρώτες εντυπώσεις πανάλαφρο αλλά και με άδεια μπαταρία.
Θα το βάλουμε να φορτίσει και περαιτέρω αργότερα.

Πήρα και τον adaptor USB C σε USB 3.0 και micro USB διότι απαραίτητος θα είναι.

παρελαβα και γω,αλλα ξενερωσα γιατι η σφραγιδες ειναι κομμενες.
Δε ξερω τι να κανω,να το κρατησω ή να το επιστρεψω;
Δεν ειχε τιμολογιο μεσα οπως συνηθιζει να κανει η αμαζον.
Μπηκα βεβαια στο λογαριασμο μου και το εκτυπωσα.

Με το φορτιστη του S6 φορτιζει;