N Nikosxalilis New member 12 November 2012 29 31 July 2016 #1 Καλησπέρα,χρησιμοποιησα ακουστικα στην τηλεόραση και μολις τα ξεσυνδεσα η τηλεοραση παρέμεινε σε headphone mode δοκιμασα τα παντα μεχρι και hard reset και δεν γινετε τπτ!..ξερει κανεις καποια λυση?
Καλησπέρα,χρησιμοποιησα ακουστικα στην τηλεόραση και μολις τα ξεσυνδεσα η τηλεοραση παρέμεινε σε headphone mode δοκιμασα τα παντα μεχρι και hard reset και δεν γινετε τπτ!..ξερει κανεις καποια λυση?
AnDas AVClub Enthusiast 19 June 2006 1,135 Αθήνα 31 July 2016 #2 Μήπως χάλασε η υποδοχή που βάζεις τα ακουστικά και βραχυκυκλώνει και νομίζει ότι είναι συνέχεια το βύσμα μέσα
Μήπως χάλασε η υποδοχή που βάζεις τα ακουστικά και βραχυκυκλώνει και νομίζει ότι είναι συνέχεια το βύσμα μέσα
N Nikosxalilis New member 12 November 2012 29 31 July 2016 #3 Και πως θα το διαπιστώσω αυτο?..εχω ηδη --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- Εχω ηδη στείλει στην Samsung μήνυμα γτ ειναι στην εγγύηση ακομα αλλα αν τυχόν γνωριζει κάποιος και δεν ειναι κοπος να το φτιαξω μονος μου
Και πως θα το διαπιστώσω αυτο?..εχω ηδη --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- Εχω ηδη στείλει στην Samsung μήνυμα γτ ειναι στην εγγύηση ακομα αλλα αν τυχόν γνωριζει κάποιος και δεν ειναι κοπος να το φτιαξω μονος μου