Ducksong
Supreme Member
Απο τι αποσταση βλεπεις;Δεν θα ηθελα τοσο μεγαλη. Ακομα και η 42" μου ειναι πολυ μεγαλη. Δεν με ενδιαφερουν καθολου οι 2 παραπανω ιντσες, αλλα η εικονα. .
Απο τι αποσταση βλεπεις;Δεν θα ηθελα τοσο μεγαλη. Ακομα και η 42" μου ειναι πολυ μεγαλη. Δεν με ενδιαφερουν καθολου οι 2 παραπανω ιντσες, αλλα η εικονα. .
2-3μ
και παλι τιθεται το ιδιο ερωτημα, ποια ειναι καλυτερη...και οι 2 βγαινουν στις 50 ιντσες. Αν και αλλαζει λιγο εκει το παιχνιδι γιατι υπαρχει και η w605 στις 48 ιντσες 200 λιγοτερα απο τις 2 προηγουμενες.
Παρε την samsung ειμαι κατοχος 10 ημερων 50" φιλος που εχει τη sony και την ειδε εκφραστηκε με κριματσα στην πρωτη αντιδραση οτι επρεπε να παρει την samsung . Εισαι διστακτικος ψαξτο ακομη
Ειδικά στις 50" οπου και οι 2 είναι 100hz η επιλογή είναι πραγματικά θέμα ματιού. Οπως με το φόρεμα άλλοι το βλέπουν άσπρο και άλλοι μπλέ έτσι και εδώ κάποιοι ορκίζονται ότι η Sony έχει καλύτερη εικόνα και κάποιοι προτιμούν τη Samsung. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά λάθος επιλογή ανάμεσα στις 2 στο θέμα εικόνα. Μπορείς να πας να τις δεις απο κοντά κ να αποφασίσεις. Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα τη φθηνότερη. Επίσης εγώ δεν θα αγόραζα 50" με 50hz panel όπως η w605 αλλά αν δεν βλέπεις ποδόσφαιρο πιθανότατα να μη σου λείψει.και παλι τιθεται το ιδιο ερωτημα, ποια ειναι καλυτερη...και οι 2 βγαινουν στις 50 ιντσες. Αν και αλλαζει λιγο εκει το παιχνιδι γιατι υπαρχει και η w605 στις 48 ιντσες 200 λιγοτερα απο τις 2 προηγουμενες.
Το θέμα είναι όμως μήπως οι φετινές FullHD είναι πιο κάτω σε ποιότητα από τις περσυνές; Ο λόγος ότι προωθούν τις 4Κ, οπότε δε θα θέλουν να έχουν ορατό ανταγωνισμό......Παιδια αξιζει να περιμενω για τις νεα φουρνια...? Βλεπω περισσοτερες 4k στο 2015 και ισως οι τιμες των Full HD να πεσουν κι αλλο...
Το θέμα είναι όμως μήπως οι φετινές FullHD είναι πιο κάτω σε ποιότητα από τις περσυνές; Ο λόγος ότι προωθούν τις 4Κ, οπότε δε θα θέλουν να έχουν ορατό ανταγωνισμό......
Δείξε τους αυτό στο κατάστημα και ζήτα να σου τη δώσουν στην ίδια τιμή.
http://www.e-sakelaris.gr/tileoraseis-bravia-τηλεοραση/sony-bravia-46-50-/kdl50w805bb-sony-bravia
Αν σου κάνουν το ίδιο με μένα θα την πάρεις στα 750 με 5 χρόνια εγγύηση
Θα πάω να κάνω μια προσπάθεια, αν και αναγνωρίζω ότι δεν είμαι καλός στα παζάρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.