Samsung H6400 ή Sony 8wxx

Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας δεν έχει νόημα να πάρεις 40" γιατί θα υπάρχει μεν, δεν θα τη βλέπεις όμως εσύ απο τα 2,5μ και πέρα. 48-50 είναι η σωστή διάσταση. Κοίτα λίγο στο forum για διαγώνιο και αποστάσεις θέασης και θα καταλάβεις πως λειτουργεί

Όποιος ενδιαφέρεται να βλέπει καλή εικόνα αγοράζει και σωστό μέγεθος τηλεόραση , αν μια τηλεόραση είναι μικρή αυτό δεν διορθώνεται με τίποτα.

και παλι τιθεται το ιδιο ερωτημα, ποια ειναι καλυτερη...και οι 2 βγαινουν στις 50 ιντσες. Αν και αλλαζει λιγο εκει το παιχνιδι γιατι υπαρχει και η w605 στις 48 ιντσες 200 λιγοτερα απο τις 2 προηγουμενες.

και παλι τιθεται το ιδιο ερωτημα, ποια ειναι καλυτερη...και οι 2 βγαινουν στις 50 ιντσες. Αν και αλλαζει λιγο εκει το παιχνιδι γιατι υπαρχει και η w605 στις 48 ιντσες 200 λιγοτερα απο τις 2 προηγουμενες.

Παρε την samsung ειμαι κατοχος 10 ημερων 50" φιλος που εχει τη sony και την ειδε εκφραστηκε με κριματσα στην πρωτη αντιδραση οτι επρεπε να παρει την samsung . Εισαι διστακτικος ψαξτο ακομη

Παρε την samsung ειμαι κατοχος 10 ημερων 50" φιλος που εχει τη sony και την ειδε εκφραστηκε με κριματσα στην πρωτη αντιδραση οτι επρεπε να παρει την samsung . Εισαι διστακτικος ψαξτο ακομη

Για ποιο λογο εκανε την γκριματσα...? Δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα ετσι...

Γιατι μπόρεσε και σύγκρινε τις 2 tv και του άρεσε περισσότερο η samsung Τη Sony την εχει πανω απο ενα μηνα. Εισαι κλασική περίπτωση του δύσκολα αποφασίζω παρόλο που βοηθήσαμε Οτι σου λέει η καρδιά σου πια

Ειδικά στις 50" οπου και οι 2 είναι 100hz η επιλογή είναι πραγματικά θέμα ματιού. Οπως με το φόρεμα άλλοι το βλέπουν άσπρο και άλλοι μπλέ έτσι και εδώ κάποιοι ορκίζονται ότι η Sony έχει καλύτερη εικόνα και κάποιοι προτιμούν τη Samsung. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά λάθος επιλογή ανάμεσα στις 2 στο θέμα εικόνα. Μπορείς να πας να τις δεις απο κοντά κ να αποφασίσεις. Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα τη φθηνότερη. Επίσης εγώ δεν θα αγόραζα 50" με 50hz panel όπως η w605 αλλά αν δεν βλέπεις ποδόσφαιρο πιθανότατα να μη σου λείψει.

Παιδια αξιζει να περιμενω για τις νεα φουρνια...? Βλεπω περισσοτερες 4k στο 2015 και ισως οι τιμες των Full HD να πεσουν κι αλλο...

Παιδια αξιζει να περιμενω για τις νεα φουρνια...? Βλεπω περισσοτερες 4k στο 2015 και ισως οι τιμες των Full HD να πεσουν κι αλλο...
Το θέμα είναι όμως μήπως οι φετινές FullHD είναι πιο κάτω σε ποιότητα από τις περσυνές; Ο λόγος ότι προωθούν τις 4Κ, οπότε δε θα θέλουν να έχουν ορατό ανταγωνισμό......

Το θέμα είναι όμως μήπως οι φετινές FullHD είναι πιο κάτω σε ποιότητα από τις περσυνές; Ο λόγος ότι προωθούν τις 4Κ, οπότε δε θα θέλουν να έχουν ορατό ανταγωνισμό......

Το σκεφτηκα και αυτο...δυσκολα ομως να ρισκαρουν την στιγμη που η παραγωγη τους θα ειναι φθηνοτερη επισης.

Λοιπόν, αναθερμαίνω το θέμα για να αναφέρω την περίπτωση μου. Ελπίζω να μην κουράζω.
Είχα σχεδόν αποφασίσει για τη Sony 50W805 στα 749 ευρώ και βγάζει προχθές προσφορά το e-shop την Samsung 48H6500 στα 640 ευρώ. Είμαι σε απόσταση θέασης 2,3 m. Το 3D δε μ' ενδιαφέρει πολύ (αλλά δεν το απορρίπτω), το ίδιο και το smart. 50-50 τηλεοπτικό και HD ταινίες. Μέσα στη χρονιά θα αγοράσω στο γιο μου και Playstation 4.

Είμαι πιο κοντά στη Sony και πήγα και ρώτησα σε Public και Κωτσόβολο που είναι οι μόνες επιλογές στην πόλη μου. Και οι δύο έχουν μια επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια. Στο Public κοστίζει 99 ενώ στον Κωτσόβολο 199 ευρώ.
1η ερώτηση: Κάνω καλά που σκέφτομαι πιο πολύ τη Sony αν και πιο ακριβή κατά 110 ευρώ;
2η ερώτηση: Θέλω να πιστεύω ότι, το από που αγοράζει κανείς δεν είναι μικρής σημασίας απόφαση. Έτσι τι μου προτείνετε από τους δύο που ανέφερα, βάση εμπειρίας σας;
3η και τελευταία: Αξίζουν οι επεκτάσεις εγγύησης; Δεν έχω οικονομικό θέμα, αλλά θέλω αν την πληρώσω να αξίζει. Και γιατί τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους; (πού είναι ο ανταγωνισμός; )

1)Γνώμη μου να προτιμήσεις τη Sony.Σαν τηλεόραση είναι ένα σκαλί ποιο πάνω.(επεξεργασία εικόνας,gaming)
2)Αν δεν κάνω λάθος στα public η εγγύηση είναι +2 έτη (σύνολο 4) ενω στον κωτσοβολο είναι +3 (σύνολο 5) και με παζάρι το 199 θα γίνει κάτω από 150 ευρώ.Η απόφαση δική σου.
3)Γνώμη μου κάνε την επέκταση εγγύησης.Άλλο 2 άλλο 5 χρόνια.

Εγώ την πήρα απο κωτσόβολο στα 799 πριν 1 μήνα με +5 χρόνια εγγύηση δωρεάν.
Δείξε τους αυτό στο κατάστημα και ζήτα να σου τη δώσουν στην ίδια τιμή.

http://www.e-sakelaris.gr/tileoraseis-bravia-τηλεοραση/sony-bravia-46-50-/kdl50w805bb-sony-bravia

Αν σου κάνουν το ίδιο με μένα θα την πάρεις στα 750 με 5 χρόνια εγγύηση

το παλιό μου ποστ
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ματος)?p=1057286511&viewfull=1#post1057286511

Απάντηση: Re: Samsung H6400 ή Sony 8wxx

Δείξε τους αυτό στο κατάστημα και ζήτα να σου τη δώσουν στην ίδια τιμή.

http://www.e-sakelaris.gr/tileoraseis-bravia-τηλεοραση/sony-bravia-46-50-/kdl50w805bb-sony-bravia

Αν σου κάνουν το ίδιο με μένα θα την πάρεις στα 750 με 5 χρόνια εγγύηση

Θα πάω να κάνω μια προσπάθεια, αν και αναγνωρίζω ότι δεν είμαι καλός στα παζάρια.

Re: Απάντηση: Re: Samsung H6400 ή Sony 8wxx

Θα πάω να κάνω μια προσπάθεια, αν και αναγνωρίζω ότι δεν είμαι καλός στα παζάρια.

Εγώ το έστειλα με εμαιλ στα κεντρικά και με πήραν απο το κατάστημα Ηρακλείου και μου είπαν ότι το δέχονται.

Στο κατάστημα μου είπαν ότι δέχτηκαν τη προσφορά επειδή ο sakelaris είναι και αυτός με φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο, αλλά δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Εγώ προτίμησα τον Κωτσόβολο γιατί δε μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά στο sakelaris.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung H6400 ή Sony 8wxx

Πήγα σήμερα. Δε το δέχτηκε σε μένα. Το καλύτερο που μου έκανε ήταν -80,00 ευρώ στην εγγύηση των 200,00 ευρώ. Τελικά μετά από πίεση και αναφέροντας και την περίπτωση του public, όπου η εγγύηση κάνει 100 ευρώ, δέχτηκε να μου τη δώσει (την εγγύηση) στα 100 ευρώ. Έτσι πληρώνω 750+100.

Τώρα θέλω να ρωτήσω πως θα καταλάβω τη στιγμή που παραλαμβάνω αν η τηλεόραση είναι ολοκαίνουρια και το κουτί θα ανοιχτεί πρώτη φορά από εμένα. Έχει αυτοκόλλητες διαφανείς ταινίες;