Samsung H6400 ως οθόνη Η/Υ

nicket456

New member
19 August 2010
22
Καλησπέρα, τα τελευταια (κάτι λιγοτερο) 2 χρονια έχω συνδεδεμένη την εν λογω TV μεσω HDMI με ένα DELL 17 XPS.

Η τηλεοραση λειτουργει το 99% του χρόνου της ως οθόνη του laptop με το 90% της εργασιας του να ειναι το browsing και 10% να ειναι η θέαση ταινιων σειρων κτλ.

Εχθες ενας φιλος ισχυριζοταν οτι δεν πρεπει να ειναι μονιμα συνδεδεμενα επάνω και οτι με αυτον τον τροπο μειώνω την ζωη της TV!

Ισχύει κατι τέτοιο?

Ευχαριστώ

Θα σου πω για τη δικιά μου αν και sony , δε νομίζω ότι έχει κάποια σημασία , 8 χρόνια τώρα κάνει την ίδια χρήση με τη δική σου , ούτε καν κεραία δεν έχει πάνω και ποτέ δεν έχει παίξει τηλεοπτικό , δεν έχω το παραμικρό θέμα , και πριν από αυτή για 4 χρόνια plasma sony την ίδια χρήση ακόμα παίζει άψογά , 12 χρονών είναι τώρα αλλά δουλεύει 8-10 ώρες καθημερινά τηλεοπτικό πλέον .
Οπότε πιστεύω δεν ισχύει .... εκτός και αν ήταν να κρατήσει 20 χρόνια και μας βγάλει 15 ......
Και κάτι ακόμα ένα μόνιτορ σε σχέση με μία τιβί η βασική τους διαφορά είναι ο δέκτης.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, να πάθει δλδ κάτι από την χρήση αυτή.
Άλλωστε ο υπολογιστής είναι μια πηγή, σαν όλες τις άλλες.
:a0210:

Ευχαριστω παιδια...........

ειπα να ρωτησω γιατι επεμενε πολυ στην αποψη του .......αλλα δεν εχω διαβασει κατι τετοιο στο forum ουτε εχω παρατηρησει κποια δυσλειτουργια 2 χρονια τωρα.