Διαβάζω ανελειπώς από την άνοιξη και ότι έχω διαβάσει εδώ αφήνει υποψίες ότι ίσως είναι 200Ηz, χωρίς όμως κάποια επιβεβαίωση. Σε ξένα sites με reviews δεν αναφέρουν επίσης κάτι. Μπορείς να υποδείξεις κάπου να διαβάσω την επιβεβαίωση των όσων λες;Έχει αναφερθεί πολλές φορές μάλλον δεν το διάβασες.είναι 200Hz Από το πάνελ όπως πέρσυ αλλά με χειρότερο επεξεργαστή (mstar) σε σχέση με πέρσι που ήταν Samsung.
Yperion εσένα ποιά είναι η γνώμη σου αξίζει τα 300 euro παραπάνω απο την 6500 σε θέμα εικόνας?
Πάντως και στα ξένα reviews πέρνει πολύ καλές κριτικές....
Η w805B είναι 100 hertz για θα αθλητικά σου και έχει χαμηλό input lag για το Gaming σου , οποτε είναι η καλύτερη επιλογή.
Τα πράγματα ειναι απλά.
Αν μπορείς να πάρεις την H7000 απλά παίρνεις την καλυτερη τηλεοραση της χρονιάς.
Ίσως λίγο υπερτημολογημενη αλλα την καλυτερη.
Δεν ειναι τυχαίο ότι πήρε το EISA 2014-15 σαν καλυτερη τηλεοραση HD.
Η Η7000 είναι η καλύτερη της χρονιας , αλλα σε ποιότητα εικόνας από την 805B και H6500-700 απέχει πολύ λίγο , οποτε δεν αξίζει τα λεφτά της.
Καλύτερα να πας σε W805B έχει και καλύτερη επεξεργασία εικόνας , εδικά στα Digea προγραμα και γενικότερα σε SD.
Η Η7000 στο θέμα επεξεργασία εικόνας , δεν τα πάει τόσο καλά όσο οι περσινές της σειράς samsung.
Tektona πριν μια εβδομάδα θυμάσαι τι έγραφα και εναντιωνόσουν μαζί μου?Η Η7000 είναι η καλύτερη της χρονιας , αλλα σε ποιότητα εικόνας από την 805B και H6500-700 απέχει πολύ λίγο , οποτε δεν αξίζει τα λεφτά της.
Καλύτερα να πας σε W805B έχει και καλύτερη επεξεργασία εικόνας , εδικά στα Digea προγραμα και γενικότερα σε SD.
Η Η7000 στο θέμα επεξεργασία εικόνας , δεν τα πάει τόσο καλά όσο οι περσινές της σειράς samsung.
Με βάση τα τεστ του hdtvtest.co.uk ισχύει ακριβώς το ανάποδο...
Scaling -> Excellent
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue46h7000-201407153854.htm
Scaling -> Very good
http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl50w829b-201403023650.htm
Τώρα αν υπάρχει κάποιος αστικός μύθος που λέει το ανάποδο ή αν είναι θέμα ανθυποβολής (αν κάποιος επαναλαμβάνει κάτι συνεχώς το πιστεύει κιόλας στο τέλος) δεν το γνωρίζω.
Αυτό που έχω παρατηρήσει στο θέμα ποιότητας εικόνας σε ψηφιακό σήμα DVB-T πχ DIGEA είναι ότι οι Sony Bravia με επεξεργασία X-Reality PRO ,δηλαδή από W5xxB σειρά και πάνω, βγάζουν μια περισσότερο ευκρινή και λεπτομερή εικόνα από ότι οι τηλεοράσεις της Samsung (ακόμη και από UE H7000 ).Αυτό το έχω παρατηρήσει (βρισκόμενος σε κοντινή απόσταση από την τηλεόραση) σε κανάλια όπως το Alpha και το ΣΚΑΙ, γύρω από τα γράμματα ιδίως όταν αυτά είναι μικρού μεγέθους πχ σε ενημερωτικά προγράμματα .Επίσης έχω δει περισσότερη λεπτομέρεια στα μαλλιά των παρουσιαστών και στο πρόσωπο τους σε διαφορες ζωντανές εκπομπές . Σε κανάλια μέτριας απόδοσης εικόνας όπως είναι ο Ant1,Mega,Star και γενικά αν αυτό που δείχνει είναι μεγάλης συμπίεσης, χαμηλής ποιότητας τότε η διαφορά στην εικόνα είναι ανεπαίσθητη.
Σήμερα είδα από κοντά sony w829 και όντως ειχε διαφορά σε digea απο τις samsung!
Μάλιστα μου είπε ο πωλητής ότι είναι προσφορά καταστήματος η 50w829 στα 899 και μου φάνηκε καλή τιμή για 200hz.
Το μόνο που με προβλημάτισε ειναι η βαση τοίχου που ειναι περίεργη.
Η 50W829 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!Η 50W829 είναι 100 hertz...
και βεβαίως αυτά είναι τα πραγματικά.Η 50W829 είναι 100 hertz...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.