Samsung Home Theater System HT-DM150

Πάνο συγχαρητήρια από μένα για την κίνηση αυτή να χαρίσεις τέτοιο μηχάνημα και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.
Προσωπικά δεν θέλω να μπω στην κλήρωση μιας και ήδη έχω ηχοσύστημα.Καλές ηχητικές απολαύσεις στον επιτυχόντα.

Δηλώνω συμμετοχή κι εγώ, συγχαρητήρια για την κίνηση σου :SFGSFGSF:

Αποσυρω την συμμετοχη, φευγω για μεγαλο διαστημα εκτος Αθηνων και σε περιπτωση που κερδιζα δεν μπορω να το μαθω γιατι δεν θα εχω νετ για να σας διαβαζω.

Καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες.

Και παλι συγχαρητηρια για την κινηση σου.

Απίστευτη κίνηση, πολλά μπράβο !
Δηλώνω συμμετοχή (αν γίνεται), το θέλω για τον αδελφό μου που κάνει τα πρώτα του βήματα στο home theater...

με ενδιαφερει και εμενα αμα δεν υπαρχει προβλημα για την συμμετοχη μου θα ηθελα να λαβω μερος και εγω στην κληρωση

Δεν ξέρω αν έχει λήξη ή όχι ακόμα
Θα ήθελα και εγώ να μπω στην κλήρωση.
Καλή τύχη σε όλους και μπράβο στον poster για την κίνησή του

Απάντηση: Re: Samsung Home Theater System HT-DM150

Μη με βρίσετε, αλλά έπεσαν πάρα πολλά μαζεμένα αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω ή να κληρώσω και αύριο φεύγω για ταξίδι. ΔΕΝ κλειδώνω τις συμμετοχές, οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να δηλώνει συμμετοχή αλλά η κλήρωση θα γίνει όταν γυρίσω πλέον, στις 19. Με συγχωρείτε.

Ευχαριστώ πολύ,
Πάνος

Πανο δεν κανεις την κληρωσουλα μηπως ερθει νωριτερα ο Αγιος Βασιλης ?

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Συγχαρητήρια για την κίνηση, θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Samsung Home Theater System HT-DM150

Μη με βρίσετε, αλλά έπεσαν πάρα πολλά μαζεμένα αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω ή να κληρώσω και αύριο φεύγω για ταξίδι. ΔΕΝ κλειδώνω τις συμμετοχές, οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να δηλώνει συμμετοχή αλλά η κλήρωση θα γίνει όταν γυρίσω πλέον, στις 19. Με συγχωρείτε.

Ευχαριστώ πολύ,
Πάνος

Μας ελειψες δεν γυρισες ακομα ?
Επειδη σου εστειλα και πμ σχετικα με την κληρωση και δεν απαντησες ενω ησουν on line οταν στο εστειλα υποθετω οτι το μετανοιωσες και δεν θα κανεις την κληρωση . Δικαιωμα σου να μετανοιωσεις κανεις δεν σε υποχρεωνει να χαρισεις κατι αλλα
Θα μπορουσες να ενημερωσεις τουλαχιστον για να κλεισει το νημα .