Samsung Home Theater System HT-DM150

Καλημέρα σε όλους, προσωπικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να απέχω για λίγο και να μην προλάβω να απαντήσω εδώ, το σύστημα χαρίζεται κανονικότατα, το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω με τίποτα το γούφερ! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό ως ηχείο, αλλά δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται χωρίς αυτό. Εγώ θα κάνω την κλήρωση κανονικά και αν κάποιος δεν το θέλει, προχωράμε στον επόμενο.

Λευτέρη, είναι η δεύτερη φορά που μου επιτίθεσαι προσωπικά. Θα προτιμούσα να απέχεις από τις αναρτήσεις μου εφόσον δεν μπορείς να μην είσαι εριστικός και εμμονοληπτικά ενοχλητικός. Έχω ήδη χαρίσει μηχανήματα και έχω αγοράσει και πουλήσει εδώ δίχως κανένα πρόβλημα με κανέναν φίλο του φόρουμ και αφού έχεις τόσο χρόνο ώστε να μην αφήνεις ανάρτηση δίχως (κακοπροαίρετο) σχόλιο, μπορείς να τους πιάσεις έναν έναν και να τους ρωτήσεις. Μέχρι τότε, ξέρεις τι να κάνεις. Τα λέμε.

Ο πρώτος που βγήκε είναι ο tarantino2009. Παρακαλώ να επικοινωνήσει όταν το δει. Ευχαριστώ.

Μια προβλεψη εκανα οχι καποια επιθεση. (ισως με λιγο χιουμορ)

Οταν χαριζεις κατι ειναι δικαιωμα σου να κανεις οποτε θελεις εσυ την κληρωση.

Καποιος αλλος μπορει οταν βαλει κατι για χαρισμα να θελει να υπαρχουν 100 συμμετοχες, παλι δικαιωμα του ειναι.

Παντως αυτο που ειχες γραψει δεν ειδα και πολλους να το εχουν σεβαστει. Γιατι ειδα ακομα και το μοναδικο post που εχει καποιος ειναι για να στο ζητησει.

Φυσικά, θα τεθεί ένα ελάχιστο όριο στα ποστ των ενδιαφερόμενων προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση, καθώς και να έχουν συμμετοχή στο φόρουμ πέραν της κατηγορίας ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

Δεν εχω κατι μαζι σου. Καλη χρονια!

Καλώς. Φυσικά και δεν συμπεριέλαβα στην κλήρωση, όπως είχα πει, όσους είχαν κάτω από 100 σχόλια και ποστ καθώς και όσους είχαν μέχρι σήμερα σχεδόν αποκλειστικά συμμετοχή στην κατηγορία ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

Καλημέρα,

Ο φίλος δεν επικοινώνησε οπότε πάμε παρακάτω: Theotokatos Konstantinos

Φίλε στείλε pm αν σε ενδιαφέρει. Θυμίζω ότι δεν μπορώ να βρω το subwoofer με τίποτα! :(

Το συγκεκριμενο νημα ειναι υπερπαραγωγη απ ολες τις πλευρες.
Μη σου πω οτι θα επρεπε να γινει sticky.
Θυμιζει monty pythons.