Δηλαδή περιμένεις κάποιον να σου τα παινέψει πιο πολύ, διότι έχεις πάρει απόφαση να τα πάρεις?
Έχω το S4 (και κατά συνέπεια και αυτά τα ακουστικά), και όπως σου είπα είναι συμπαθητικά... από κει και πέρα έχω όμως και δύο ζεύγη MH1 ανακαλωδιωμένα (εκτός άλλων πολλών και διαφόρων ακουστικών), και λέμε ότι είναι αλλού.
Το μέτρο συγκρίσεως μου, δεν είναι με άλλες φτηνοψείρες, αλλά με συστήματα reference ακουστικών που έχω στην κατοχή μου, οπότε δεν τίθεται θέμα υποκειμενικής περιγραφής τόσο από μένα, όσο και από τον dimmanoukas, ο οποίος πολύ σωστά επεσήμανε επίσης και το γεγονός ότι δεν λειτουργούν ως handsfree σε νέα κινητά.
Δεν ασχολούμαι με ενσύρματα handsfree οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή η λειτουργία, σου απάντησα καθαρά και μόνο πως ακούγονται σε κομμάτια μουσικής (τα έχω τεστάρει με κάθε είδους ποιοτικών ηχογραφήσεων από 16/44 μέχρι 24/192...).
Αν σε ενδιαφέρει πρωτίστως η χρήση ενσύρματου handsfree ίσως είναι πολύ καλή επιλογή, αφού είναι σαφώς ανώτερη η ποιότητα τους από τα τυπικά ακουστικά/handsfree αυτής της τιμής.
Την καλή τους ποιότητα (συγκριτικά) την τόνισα και στο νήμα του S4, αλλά δεν είδα εκεί κανένα ενθουσιασμό, πράγμα που ακόμα μια φορά συμβάλει στα παραπάνω λεγόμενα.