samsung HS330

Είναι επαρκή για γενική χρήση και απλές ακροάσεις... δεν έχω κάτι άσχημο να του προσάψω, και είναι και twin armature (bass/tweeter).

Τα Sony MH1 / MH1c είναι ανώτερα, αλλά και πιο απαιτητικά από θέμα ενίσχυσης.

Συμφωνώ με τον Χρήστο και προσαυξάνω για τα sony...προσοχή όμως οτι τα mh1 που είναι σε ανάλογο ποσό χρημάτων,
ΔΕΝ μπορούν να λειτουργήσουν ως handsfree σε νέας γενιά κινητά (δλδ του 2011 και έπειτα) σε περίπτωση που κάποιος
χρήστης θέλει να τα αξιοποιήσει και με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να κινηθεί στα mh1c, αλλά δεν
γνωρίζω απο πού μπορεί να τα προμηθευτεί πλέον κάποιος και σε τί τιμή?

Ανακεφαλαιώνοντας όμως να αναφέρω, οτι ως κάτοχος των sony, απλά η απόδοση τους δικαιολογεί επάξια
τη τόση μεγάλη διάσταση του εν λόγω νήματος γι' αυτά. (για την τιμή βέβαια ούτε λόγος...μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το
εκλάβω, με την θετική διάσταση του πράγματος βέβαια)

Ευχαριστω παιδια. Aν υπαρχει και καποιος αλλος που εχει και τα δυο HS330 και MH1C να μας πει και αυτος μια γνωμη?

Δηλαδή περιμένεις κάποιον να σου τα παινέψει πιο πολύ, διότι έχεις πάρει απόφαση να τα πάρεις?:flipout:

Έχω το S4 (και κατά συνέπεια και αυτά τα ακουστικά), και όπως σου είπα είναι συμπαθητικά... από κει και πέρα έχω όμως και δύο ζεύγη MH1 ανακαλωδιωμένα (εκτός άλλων πολλών και διαφόρων ακουστικών), και λέμε ότι είναι αλλού.

Το μέτρο συγκρίσεως μου, δεν είναι με άλλες φτηνοψείρες, αλλά με συστήματα reference ακουστικών που έχω στην κατοχή μου, οπότε δεν τίθεται θέμα υποκειμενικής περιγραφής τόσο από μένα, όσο και από τον dimmanoukas, ο οποίος πολύ σωστά επεσήμανε επίσης και το γεγονός ότι δεν λειτουργούν ως handsfree σε νέα κινητά.

Δεν ασχολούμαι με ενσύρματα handsfree οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή η λειτουργία, σου απάντησα καθαρά και μόνο πως ακούγονται σε κομμάτια μουσικής (τα έχω τεστάρει με κάθε είδους ποιοτικών ηχογραφήσεων από 16/44 μέχρι 24/192...).

Αν σε ενδιαφέρει πρωτίστως η χρήση ενσύρματου handsfree ίσως είναι πολύ καλή επιλογή, αφού είναι σαφώς ανώτερη η ποιότητα τους από τα τυπικά ακουστικά/handsfree αυτής της τιμής.

Την καλή τους ποιότητα (συγκριτικά) την τόνισα και στο νήμα του S4, αλλά δεν είδα εκεί κανένα ενθουσιασμό, πράγμα που ακόμα μια φορά συμβάλει στα παραπάνω λεγόμενα.

Eυχαριστω και παλι για τις απαντησεις.Το θεμα μου ειναι οτι θελω να παρω ακουστικα in ear και βλεπω οτι τα MH1 / MH1c ειναι πολυ καλα βαση
τα λεγομενα σας.Επειδη το budget ειναι περιορισμενο 100 με 150 ευρω σε συγκριση με αλλα ακουστικα πχ YAMAHA EPH-100,Vsonic GR07 MKII,Astrotec AX7,BRAINWAVZ B2,SHURE SE-215,rock-it sound 50 σε ποια κλιμακα θα το βαζατε.Ξερω οτι η τιμη δεν ειναι συγκρισιμη για αυτο ας την εξερεσουμε.
Μονο καθαρα στο θεμα του ηχου τι θα μου προτεινατε?.φυσικα αν η διαφορες ειναι μικρες με τα MH1/MH1C θα με ενδιεφερε το φθηνοτερO.
οσο αναφορα το προηγουμενο
post υπεθεσα οτι το samsung σαν dual armature θα επαιζε καλυτερα αλλα μαλλον εκανα λαθος.ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.
Επισης να αναφερω οτι θα παιξουν με εναν fiio E18.

Last edited:
Αν μιλάμε μόνο για ήχο και όχι για την ευκολία του Handsfree, τότε κατά τη γνώμη μου τα Shure SE-215 είναι μόνο ένα μικρό κλικ καλύτερα από τα MH1 / MH1c. Αλλά πολύ πιο δύσχρηστα. Και βεβαίως ακριβότερα.