Samsung HT-D5500/EN καλο?

ntinaras

Established Member
31 December 2010
121
Εφόσον χρειάζεται ένα απλό συστηματάκι, δεν νομίζω να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.....

Πως θα αναπαράγει τις ματρόσκες; Μέσω media player?

Όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω είναι ένα απλό αλλά τίμιο συστηματάκι. Εγώ έχω το ΗΤ-D5200 που είναι το ατίστοιχό του σε 2.1. Ο λόγος που πήγα εκεί είναι επειδή την δεδομένη στιγμή δεν μπορούσα οικονομικά να πάω σε ανεξάρτητο ενισχυτη, πηγή και ηχεία (έστω και 2 μπροστινά μόνο), πήγα σε κάτι που έχει από όλα και παράλληλα θα αναβαθμίσει τον ήχο της τηλεόρασης.

Τα προταιρήματα είναι ότι έχεις ένα σύστημα με blue ray, 3d (αν το χρειάζεσαι), με ραδιόφωνο, με ipod dock, με ethernet και το βασικότερο με 2 HDMI in. Εγώ έχω κοτσάρει επάνω δορυφορικό δέκτη και media player, το ipod στο dock και είμαι μια χαρά.

Τώρα από πλευράς απόδοσης, για τις ταινίες είναι πολύ καλό αλλά πάντα σε σύγκριση με ανάλογα συστήματα. Για τον ήχο είναι προς το μέτριο αλλά για απλά αυτιά ΟΚ. Αν ο σκοπός είναι να αναβαθμίσεις τον ήχο της TV με λίγα λεφτά και να έχεις ένα σύστημα που έχει τα πάντα είναι καλή επιλογή.

Εφόσον χρειάζεται ένα απλό συστηματάκι, δεν νομίζω να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.....

Πως θα αναπαράγει τις ματρόσκες; Μέσω media player?

αφου λεει οτι υποστηριζει αναπαραγωγη mkv απο usb

Nα σιγουρευτείς ότι μπορεί να διαβάσει mkv από δίσκο με σύστημα αρχείων NTFS.....

Το HT-D5200 αναπαράγει τα πάντα είτε από media player (xtreamer pro το δικό μου) είτε από flash drive με NTFS δομή, είτε από δίσκο. Το μόνο που δεν έχω ελέγξει είναι αν παίρνει δίσκο από την usb μεγαλύτερο των 160 GB που το αναφέρει στο manual.

Πάντως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ότι έκανα και εγώ. Παραμάσχαλα media player, flash drive και καλώδια και στο μαγαζί που το πουλαει. Εγώ το έκανα στον Κωτσόβολο και ας με κοιτούσαν και λίγο παράξενα :coool:

Nα σιγουρευτείς ότι μπορεί να διαβάσει mkv από δίσκο με σύστημα αρχείων NTFS.....

αν δε μπορει να διαβασει απο ntfs τοτε δε θα διαβαζε καν mkv.:rifle:
θα ηταν μεγιστη απατη....

Φίλε μου, διαβάζει NTFS. Οι περισσότερες ταινίες που παίζω από το media player είναι ματρόσκες από 4,37 GB έως και 20 GB. Πάνω στο Xtreamer Pro έχω δύο δίσκους συνολικού χώρου 3,5ΤΒ και είναι γεμάτος mkv μεγέθους όπως προανέφερα.

Το μόνο πράγμα που δεν κατάφερα ακόμα να κάνω είναι να το δυνδέσω με το Internet, αλλά δεν το έχω πολυπροσπαθήσει - το μηχάνημα είναι 2 εβδομάδων και το λειτουργώ μόνο ΣΚ που επιστρέφω σπίτι.

Μα έτσι ήταν μέχρι πέρυσι. Ελεγαν όλα για αναπαραγωγή mkv, και τα περισσότερα εννοούσαν απο σκληρό δίσκο με τύπο αρχείων FAT16/32. Από πέρυσι και ειδικά φέτος, πολλά player υποστηρίζουν δίσκους NTFS.

Μα έτσι ήταν μέχρι πέρυσι. Ελεγαν όλα για αναπαραγωγή mkv, και τα περισσότερα εννοούσαν απο σκληρό δίσκο με τύπο αρχείων FAT16/32. Από πέρυσι και ειδικά φέτος, πολλά player υποστηρίζουν δίσκους NTFS.

μα ειναι χαζο να το κανει αυτο.
αφου ολα τα Mkv ειναι πανω απο 4GB οποτε ειναι αδυνατον να τα αποθηκευσεις σε FAT32