Samsung HT-TZ315R 5.1 τα έχει δοκιμάσει κανεις?

pegasos

New member
29 December 2006
35
Καλησπέρα,
ενδιάφέρομαι για ένα οικονομικο 5.1 σύστημα ηχείων για dvd & mp3. Δεν έχω υψηλές απαιτήσεις σε ποιότητα & εντάσεις έχω βρει αυτό

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=1132547

και αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=1140752

ακούω τις απόψεις σας και για άλλα συστήματα.

Ευχαριστώ

Η δική μου άποψη πάντα είναι αποφέυγουμε τέτοιου είδους προσφορές γιατί συνήθως άλλα μας τάζουνε και άλλα υλοποιούν με αποτέλεσμα εμείς να βγαίνουμε μαλάκες και αυτοί οι έξυπνοι.
Ξέρω οτι δεν σου απάντησα επαρκώς αλλά σκέψου πάλι τι άλλο μπορείς να αγοράσεις.

Απάντηση: Re: Samsung HT-TZ315R 5.1 τα έχει δοκιμάσει κανεις?

Η δική μου άποψη πάντα είναι αποφέυγουμε τέτοιου είδους προσφορές γιατί συνήθως άλλα μας τάζουνε και άλλα υλοποιούν με αποτέλεσμα εμείς να βγαίνουμε μαλάκες και αυτοί οι έξυπνοι.
Ξέρω οτι δεν σου απάντησα επαρκώς αλλά σκέψου πάλι τι άλλο μπορείς να αγοράσεις.

Σεβαστή η άποψή σου, αλά θα αποκτούσε ακόμη μεγαλύτερο βάρος εαν μας έλεγες κι'όλλας απο που πηγάζει.
Σε ευχαριστώ πολύ.

To σύστημα είναι πάρα πολύ καλό. Εξαιρετική ποιότητα ήχου με θύρα hdmi και optical in και usb. Πολύ όμορφο και το design του. Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν τα μπάσα του.Πολύ "κινηματογραφικά" μπορώ να τα περιγράψω. Έχω συνδεσει παίδες πάνω του το Νοva και το Χbox 360 και ειδικά στο δεύτερο έχω εντυπωσιακά αποτελέσματα στον ήχο.Πολύ εύχρηστο και το εσωτερικό του menu. Γενικά για μία τέτοια all in one συσκευή -στα 1000 watt παρακαλώ- και με τιμή 280 ευρώ είναι σίγουρα value for money.:a0210:

Και εγώ είμαι κάτοχος των 315R , και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος
Κανένας τριγμός από τις κολώνες των ηχείων , καλά μπάσα που δεν πνίγουν τον ήχο , και πραγματικά κρυστάλλινος ήχος
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα για τις χρήσεις που θέλεις

Επίσης τα βρήκα καλύτερα από τις αντίστοιχες λύσεις της Sony στην τιμή τους , καθώς είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τις δύο λύσεις στον χώρο μου

Audio πως παίζει?

Ενδιαφέρον φαίνεται σαν συστημα!

Σε σχέση με τα παρακάτω 2 στυστήματα αξίζει την όλη διαφορά?

SONY DAV-DZ260

Samsung HT-TZ212R

Γειά σας παιδιά.Ενδιαφέρομαι και εγώ γι'αυτό το set της samsung και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια.

Έχω ένα λάπτοπ turbox με έξοδο spdif 5.1.Θά έχω πρόβλημα να το συνδέσω στην optical in στο samsung?Και με τι καλώδιο θα το συνδέσω?

Re: Απάντηση: Samsung HT-TZ315R 5.1 τα έχει δοκιμάσει κανεις?

Γειά σας παιδιά.Ενδιαφέρομαι και εγώ γι'αυτό το set της samsung και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια.

Έχω ένα λάπτοπ turbox με έξοδο spdif 5.1.Θά έχω πρόβλημα να το συνδέσω στην optical in στο samsung?Και με τι καλώδιο θα το συνδέσω?

Γειά σου!
Ειναι πολυ απλό ενα καλώδιο οπτικής ίνας και εισαι ΟΚ!
Εγω το πηρα το συστημα!
Σε γενικες γραμμες και για το κοστος του θα σε καλύψει σε πολυ μεγαλο βαθμο! Ακους και μουσικη (γιατι συνηθως στα Home Cinema δεν ακους λογω οτι ειναι πιο κινηματογραφικος και ξυλινος ο ηχος) συνδεεις και PS3 και εισαι jet με 300 ευρω ΜΑΧ!

Γειά σου και σε εσένα φίλε μου!Το συνδέεις με spdif?Είναι έτοιμο το καλώδιο η με ανταπτοράκι?
Και κάτι άλλο, πήρες και το εξάρτημα για τα πίσω ασύρματα?

Γειά σου και σε εσένα φίλε μου!Το συνδέεις με spdif?Είναι έτοιμο το καλώδιο η με ανταπτοράκι?
Και κάτι άλλο, πήρες και το εξάρτημα για τα πίσω ασύρματα?

Oχι εκανα συνδεση απο το PS3 -optical- προς τον ενισχυτη του για ηχο.

Το εξαρτημα δεν το πηρα, το σκεφτομαι γιατι ανεβαζει αρκετα το κοστος +100 ευρω! Οποτε ας βλεπω λιγο καλωδιο (και στο προηγουμενο εβλεπα) αν και χειμωνα καλυπτεται κατα 95% λογω χαλιου!

Επειδή για το ps3 δε γνωρίζω πολλά πράγματα φαντάζομαι ότι βγάζει 5.1, έτσι δεν είναι?Στα παιχνιδια π.χ στο PES 2009 βγάζει 5.1?

Επειδή για το ps3 δε γνωρίζω πολλά πράγματα φαντάζομαι ότι βγάζει 5.1, έτσι δεν είναι?Στα παιχνιδια π.χ στο PES 2009 βγάζει 5.1?

To PES δεν ξερω τι βγαζει, αλλα υποστηριζει και 5.1 και παραπανω ακομα λογω Blue Ray. Οποτε σιγουρα θα σε καλυπτει και εσενα!

Πως ακριβώς μπορεί κάποιος να ακούσει 5.1 ήχο στο PES ρε παιδιά; Αφού όλα μπροστά σου εξελίσσονται. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί το surround στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

γνωριζει κανεις αν παιζει κανονικα ελληνικους srt subtitles??

To τσεκαρα με το prison και usb stick....
Τους βγαζει περιεργα....Δεν εχει το encoding οπως πχ στο VLC Player....
Και με τις ρυθμισεις που ειδα μαλλον ετσι ειναι....