samsung η καλυτερη τηλεοραση!!!αλλα μετα τι?

george.x

New member
11 October 2009
35
λοιπον να πω και εγω την δικια μου ιστορια,εχω η μαλλον ειχα μια le37b653,πριν 2 μηνες μου βγαζει προβλημα στο τροφοδοτικο την παω στο service και παρολο που το κοστος ηταν μεγαλο γυρω στα 180 ευρω ειπα να τη φτιαξω γιατι δεν με επαιρνε για καινουργια.Μετα απο 2 μηνες η τηλεοραση ξαναχαλαει,αυτη την φορα πανελ,κοστος πανω απο 500 με 600 ευρω.Πηρα τηλεφωνο στην samsung hellas,τους λεω την περιπτωση μου,να δουμε αν μπορουν να κανουμε τιποτα,αφου τους ειχα δωσει 180 ευρω για κατι που τωρα ειναι αχρηστο.Η απαντηση τους ηταν οτι αν η τηλεοραση δεν μπορουσε να επισκευαστει τοτε κατι θα μπορουσαν να κανουνε τωρα οχι,ευχαριστουμε.Με αυτη την λογικη ολα μπορουν να επισκευαστουν κραταμε το πλαστικο κουτι αλλαζουμε τα παντα μεσα και χρεωνουμαι παραπανω χρηματα απο οσο αξιζει η τηλεοραση,χαιρω πολυ!!!Η αληθεια ειναι οτι μετα απο αυτο εχουν χασει σιγουρα εναν πελατη.
Αν σας αρεσει η πολιτικη της εταιρειας μπορειται να συνεχισεται να περνεται samsung,απλα πρωτα θα σας παρει τα φραγκα και μετα θα σφυριζει αμεριμνα.
μια προταση στο σαιτ ειναι να δημιουργηθουνε στατιστικα για το ποσοστο βλαβων τις καθε εταιρειας,τελικα ειναι η samsung τοσο καλες??

Σε κάθε περίπτωση όταν το κόστος επισκευής πλησιάζει το μισό του κόστους αντικατάστασης δεν συμφέρει η επισκευή της.

Εταιρεία που να επισκευάζει δωρεάν τηλεοράσεις εκτός εγγύησης δεν υπάρχει.

Την τηλεοραζη την εχω 3 χρονια και κατι,οταν πληρωνεις ηδη αρκετα λεφτα για κατι το οποιο παλι καταληγει χαλασμενο η εταιρεια εχει τον τροπο αν θελει χωρις να ζημειωθει να αφησει ευχαριστημενο το πελατη,η σαμσουνγκ τι καταλαβε??πηρε 180 ευρω απο εμενα και θα ειναι τα τελευταια της,ακομα και το παιδι στο service απορησε με την συμπεριφορα της εταιρειας

Την τηλεοραζη την εχω 3 χρονια και κατι,οταν πληρωνεις ηδη αρκετα λεφτα για κατι το οποιο παλι καταληγει χαλασμενο η εταιρεια εχει τον τροπο αν θελει χωρις να ζημειωθει να αφησει ευχαριστημενο το πελατη,η σαμσουνγκ τι καταλαβε??πηρε 180 ευρω απο εμενα και θα ειναι τα τελευταια της,ακομα και το παιδι στο service απορησε με την συμπεριφορα της εταιρειας

H 2000 η 700 ευρω χαλασεις αν εισαι εκτος εγγυησης κανουν την παπια,εδω κανουν την παπια οταν εισαι εντος εγγυησης..Και δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι τηλεορασεις χαλανε αφου ληξει η εγγυηση.Σε καθε περιπτωση δεν αξιζει να δινεις πολλα χρηματα για τηλεοραση πλεον,απ οσους ξερω φιλους και γνωστους πανω απο 3 χρονια δεn τους εχει κρατησει καμια(γιατι αραγε?) με εξαιρεση μια lcd sharp ενος φιλου που την εχει απο το 2005 και συνεχιζει....

οποτε για εμενα η αγορα τισ επομενης τηλεορασης θα εχει σαν κρητηριο ποια ειναι πιο αξιοπιστη και οχι ποια εχει τα καλυτερα χαρακτηριστηκα,δηλαδη τι πρεπει να δινω 1 χιλιαρικο καθε 3 χρονια,και αυτοι που αγοραζουν τις ακριβοτερες θα του βγαινει κανα 50ρικο το μηνα αν το διαιρεσεις με 36 μηνες,το θεμα ειναι οτι η σαμσουνγκ χρεωνει πανακριβα τα ανταλακτικα(για τις αλλες δεν ξερω).Αυτο που με πειραξε εξαρχης δεν ηταν οτι χαλασε η τηλεοραση αλλα οτι με αφησαν να πληρωσω το ανταλακτικο που δεν χρησιμοποιησα,τωρα με χαλανε ολα και χτυπαω το κεφαλι μου για οτι συσκευη σαμσουνγκ εχω παρει και δεν ειναι και λιγες

Απάντηση: Re: samsung η καλυτερη τηλεοραση!!!αλλα μετα τι?

οποτε για εμενα η αγορα τισ επομενης τηλεορασης θα εχει σαν κρητηριο ποια ειναι πιο αξιοπιστη και οχι ποια εχει τα καλυτερα χαρακτηριστηκα,

επειδη δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια τηλεόραση, προτείνω να κάνεις μια επέκταση εγγύησης σε μελλοντική.

Είναι ένα έξτρα κόστος βέβαια που μπορεί να βγάλει ή να μην βγάλει τα λεφτά του.