λοιπον να πω και εγω την δικια μου ιστορια,εχω η μαλλον ειχα μια le37b653,πριν 2 μηνες μου βγαζει προβλημα στο τροφοδοτικο την παω στο service και παρολο που το κοστος ηταν μεγαλο γυρω στα 180 ευρω ειπα να τη φτιαξω γιατι δεν με επαιρνε για καινουργια.Μετα απο 2 μηνες η τηλεοραση ξαναχαλαει,αυτη την φορα πανελ,κοστος πανω απο 500 με 600 ευρω.Πηρα τηλεφωνο στην samsung hellas,τους λεω την περιπτωση μου,να δουμε αν μπορουν να κανουμε τιποτα,αφου τους ειχα δωσει 180 ευρω για κατι που τωρα ειναι αχρηστο.Η απαντηση τους ηταν οτι αν η τηλεοραση δεν μπορουσε να επισκευαστει τοτε κατι θα μπορουσαν να κανουνε τωρα οχι,ευχαριστουμε.Με αυτη την λογικη ολα μπορουν να επισκευαστουν κραταμε το πλαστικο κουτι αλλαζουμε τα παντα μεσα και χρεωνουμαι παραπανω χρηματα απο οσο αξιζει η τηλεοραση,χαιρω πολυ!!!Η αληθεια ειναι οτι μετα απο αυτο εχουν χασει σιγουρα εναν πελατη.
Αν σας αρεσει η πολιτικη της εταιρειας μπορειται να συνεχισεται να περνεται samsung,απλα πρωτα θα σας παρει τα φραγκα και μετα θα σφυριζει αμεριμνα.
μια προταση στο σαιτ ειναι να δημιουργηθουνε στατιστικα για το ποσοστο βλαβων τις καθε εταιρειας,τελικα ειναι η samsung τοσο καλες??
Αν σας αρεσει η πολιτικη της εταιρειας μπορειται να συνεχισεται να περνεται samsung,απλα πρωτα θα σας παρει τα φραγκα και μετα θα σφυριζει αμεριμνα.
μια προταση στο σαιτ ειναι να δημιουργηθουνε στατιστικα για το ποσοστο βλαβων τις καθε εταιρειας,τελικα ειναι η samsung τοσο καλες??