Ενδιαφέρομαι να αγοράσω TV για το καινούριο σπίτι στο οποίο μπήκα μόλις σήμερα! Πριν αρχίσω να διαβάζω το forum πίστευα ότι μία TV 40" θα με κάλυπτε αλλά φευ! Μετά από πολύ διάβασμα εδώ μέσα διαπίστωσα κατ' αρχήν ότι για το χώρο μου, με απόσταση θέασης που ποικίλει μεταξύ 1,5-3m, απαιτείται TV 48-50". Επίσης είχα καταλήξει στην samsung j6200 μετά και από τις κριτικές που διάβασα σε διάφορα site, τις εντυπώσεις πολλών εδώ μέσα, αλλά και τη δελεαστική τιμή της που την κάνει vfm. Ωστόσο την Παρασκευή πέρασα από MM και συνάντησα πωλητή ο οποίος ομολογουμένως ήταν αρκετά διαβασμένος! Τι ήθελα και πήγα????? Μου έδειξε τη Samsung j6200 και μετά μου πρότεινε τη Sony W75xC. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα διαφορά στο τηλεοπτικό (χονδρόπετσος γαρ) αλλά εκείνο που με εντυπωσίασε με μια πρώτη ματιά στην W75xC είναι το ρημάδι το Android και οι εφαρμογές που το συνοδεύουν (Kodi, Pop Corn Time). Και το ερώτημα είναι το εξής: Τα αξίζει τα 100 επιπλέον η Sony ή ανάλογες εφαρμογές υποστηρίζει και το Tizen της Samsung? Να σημειώσω ότι η χρήση της TV θα είναι κυρίως τηλεοπτικό, ταινίες/σειρές από PC και ελάχιστα αθλητικά. Βέβαια αν δε χρειάζεται να συνδέω το PC και μπορώ τις παρακολουθώ online από την TV ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!