samsung και προβλημα σε συχνοτητα digea

dimosx

AVClub Enthusiast
29 September 2008
955
παιδια ενα παραξενο προβλημα εχω αν ξερει καποιοσ κατι απο την περασμενη εβδομαδα εχω χασει μιa συχνοτητα της digea την 47 δηλαδη την εχω χασει τελειως ενω την επιανα κανονικα ελενξα κεραια ενισχυτη ξαναεκανα ανιχνευση εβαλα στην πριζα της κεραιας εσωτερικη κεραια τα ιδια ξεφωρτησα πυκνωτες τηλεορασης φωναξα ηλεκτρονικο φιλο ξαναειδαμε την κεραια και τον ενισχυτη
το σημα το λαμβανω απο αιγινα πηρα και την digea λενε οτι δεν εχουν προβλημα
τιποτα σαν να μην υπαρχει η συχνοτητα εχει ακουσει κανενας τετοιο προβλημα?
η τηλεοραση ειναι το μοντελλο ueb7000
ευχαριστω

παιδια ενα παραξενο προβλημα εχω αν ξερει καποιοσ κατι απο την περασμενη εβδομαδα εχω χασει μιa συχνοτητα της digea την 47 δηλαδη την εχω χασει τελειως ενω την επιανα κανονικα ελενξα κεραια ενισχυτη ξαναεκανα ανιχνευση εβαλα στην πριζα της κεραιας εσωτερικη κεραια τα ιδια ξεφωρτησα πυκνωτες τηλεορασης φωναξα ηλεκτρονικο φιλο ξαναειδαμε την κεραια και τον ενισχυτη
το σημα το λαμβανω απο αιγινα πηρα και την digea λενε οτι δεν εχουν προβλημα
τιποτα σαν να μην υπαρχει η συχνοτητα εχει ακουσει κανενας τετοιο προβλημα?
η τηλεοραση ειναι το μοντελλο ueb7000
ευχαριστω
Για την συχνότητα 47 δεν ξέρω. Εγώ έχω χάσει εδώ και μερικές βδομάδες την συχνότητα 65. Αυτή υπάρχει μόνο από Αίγινα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για καμιά αλλαγή από την digea. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην κεραία και την εγκατάσταση απο την οποία λαμβάνω το σήμα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι η κεραία του γείτονα!!!!! Συγκεκριμένα στην γειτονική μου πολυκατοικία υπάρχει κεντρική κεραία. Άλλαξαν την παλιά κεραία τους που έσπσσε, τύπου χελιδόνας, και έβαλαν καινούρια τύπου τρίαινας. Ούτε προσανατολισμό δεν της άλλαξαν. Όμως από την μέρα εκείνη εγώ έχασα την συχνότητα 65 που έπιανα απο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε χωρίς πρόβλημα. Αν προσθέσω και το γεγονός οτι έχω μια εσωτερική κεραία με ενισχυτή που πιάνω όλα τα κανάλια, αλλά για κάθε συχνότητα πρέπει να γυρίσω αλλού την κεραία, και οτι για να πιάσω την Αίγινα πρέπει να την στρέψω κάπου ανάμεσα από Υμηττό και Πάρνηθα, δηλαδή εντελώς αντίθετα από την Αίγινα, ένα συμπέρασμα βγάζω. Πως οτι πιάνω, και κυρίως την Αίγινα που είνα πιο αδύνατο το σήμα, έρχεται στην περιοχή μου μέσω αντανάκλασης. Αντανάκλαση στην κεραία του γείτονα, ή στο κοντινότερο βουνό. Δηλαδή τρέχα γύρευε. Με ανεπαρκές σήμα, παρεμβολές από αναλογικά κανάλια, και αντανακλάσεις, πρέπει να περιμένουμε την πλήρη κάλυψη από Υμηττό και Πάρνηθα. Άν και όταν γίνει.