Samsung KS7000 vs KS8000

StratosF

New member
11 February 2015
12
Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά σε θέμα εικόνας μεταξύ των δυο μοντέλων;
Αυτό που είδα εγώ είναι καλύτερο φινίρισμα και design για την 8000. Για τη διαφορά στον ήχο (καλύτερο ήχο η 8000) που έχω ακούσει, δε με πολυενδιαφέρει αφού ακούω από Home Cinema.

Thx!

Εικόνα ίδια νομίζω, κάτι supreme χαρακτηριστικα της 8 δεν κάνουν διαφορά.

Διπλό tuner, design, 400 ευρω

Έχει διαφορά και η εικόνα, αλλά το rtings που τις είχε κάνει review και τις δύο, έγραψε πως δεν αξίζουν τα επιπλέον χρήματα για την 8000

Από όσα έχω διαβάσει στα review δεν πρέπει να έχουν διαφορά στην εικόνα. Στις προδιαγραφές ως προς αυτό το σημείο είναι πανομοιότυπες.

Καλησπέρα,

τελικά αγόρασα την 7000 και για την ώρα είμαι απόλυτα καλυμμένος, αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα πολύ μαζί της.
Ήθελα να να μου πει κάποιος που την έχει, αν παρέλαβε μόνο το smart control, ή και το κανονικό, γιατί εγώ παρέλαβα μόνο το πρώτο.

Ευχαριστώ!

Το τι πρέπει να παραλάβεις το γράφει μέσα στο φυλλάδιο που έχει η τηλεόραση.
Αν το έχει στο φυλλάδιο αλλά δεν το είχε η συσκευασία, πάς στο κατάστημα.

Αν δεν το έχει στο φυλλάδιο, τότε είσαι οκ

Καλησπέρα,

τελικά αγόρασα την 7000 και για την ώρα είμαι απόλυτα καλυμμένος, αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα πολύ μαζί της.
Ήθελα να να μου πει κάποιος που την έχει, αν παρέλαβε μόνο το smart control, ή και το κανονικό, γιατί εγώ παρέλαβα μόνο το πρώτο.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα
Μόνο το smart control υπάρχει. Στην αρχή είναι λίγο ξενέρωμα αλλά μετά από λίγο το συνηθίζεις μια χαρά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως γνωρίζει κανένας κάτι για optimum ρυθμίσεις της συγκεκριμένης τηλεόρασης;

Είσαι σιγουρος; Γιατί εδω αναφέρει την 8000 και σε Ευρώπη σε ΗΠΑ και την 7000 μόνο στην Ευρώπη.

Η μόνη διαφορά είναι ο ήχος 60 W vs 40 W. Στην Αμερική δεν έχει ούτε διπλό tuner η 8000.