Samsung LCD 40'' + Digital World HDT 150 pvr usb 150

Status
Not open for further replies.
28 June 2006
2,941
LE40A656, 10/2008. Λειτουργεί άψογα. Αν χρειάζεται, υπάρχει και ενισχυτής κεραίας -εσωτερικός- με 10 ευρώ επιπλέον, κάνει κάπου 25 καινούριος. Πήρα μια από τις σύγχρονες, έχει σαφώς μεγαλύτερη ευαισθησία το tuner της από τα κινεζοκούτια τους αποκωδικοποιητές και δεν χρειάζεται ενισχυτή.

Κώστα έρχεται η κεραία μέσα στο σπίτι, συνδέεται στον ενισχυτή και από κει φεύγει για τον αποκωδικοποιητή.
Είναι εξωτερικά ίδιος με αυτόν, αλλά με 2 μόνο εξόδους όχι 4, που έχει ο της εικόνας:
https://www.google.gr/search?q=ενισ...nisxytis-keraias-gbs-4-eksodon-14153;1200;821

Η τηλεόραση είναι σε άριστη κατάσταση και οπτικά και λειτουργικά. Την παρόπλισα χτες, πήρα μια smart για να γλιτώσω από τους αποκωδικοποιητές (επιγειο και παλιό δορυφορικό για τα ελεύθερα) και το μινι pc που είχα συνδέσει για internet.
Αν έχεις κάποιον κάπου κοντά μου, στείλτον να τη δει.

καλημέρα. ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν προχωρήσει με τον προηγούμενο φίλο. είμαι στην θεσσαλονίκη κ Βόλο. Δεν ξέρω αν βολεύει να περάσω να την δω

τελικα ηη αγγελια ισχυει? Γιατι ειχα στειλει pm οτικαι μενα μ ενδιαφερει.

Παράλειψή μου,με συγχωρείς. Πωλήθηκε, σήμερα ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Η αγγελία μπορεί να κλείσει.
Ευχαριστώ τον Κώστα για τη συναλλαγή και όλους σας για το ενδιαφέρον.

Status
Not open for further replies.