SAMSUNG LE 32 B 530 P7 WXXH

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
καλησπερα σας εχω την παραπανω τηλεωραση και μου παρουσιαζει το εξης δεν ακουει απο το χειριστηριο της εντολες
ουτε απο το πλαι της τηλεωρασης...την ανοιγω on-off παει σε ενα καναλι και απο εκει και περα καμια εντολη
τη μπορει να ειναι ειναι αγορασμενη 19/12/2009 μαλον δεν εχει εγγγυση

arial

Established Member
17 February 2011
214
Δυο πράγματα μπορεί να φταίνε, το τηλεχειριστήριο σου ή ο δέκτης της τηλεόρασης. Πιο πιθανό είναι το τηλεχειρηστήριο. Κατ'αρχάς πρέπει να το τσεκάρεις σε κάποια άλλη τηλεόραση Samsung αν λειτουργεί. Αν αλλάζει τα κανάλια, ένταση φωνής σε άλλη τηλεόραση τότε το πρόβλημα το έχει η τηλεόραση σου. Σε κάθε περίπτωση είσαι εκτός εγγύησης.

rene22

New member
18 February 2013
1
τι έγινε τελικά με την tv??? αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα με το ιδιο μοντελο..

architektoniki

New member
2 December 2013
2
και εγω αντιμετωπίζω το ´διο πρόβλημα.... παίρνει πρωτοβουλίες... Πήρα τηλ την samsung και μου ειπε πως έχει μαυρα μεσάνυχτα. Πως κινηθήκατε εσείς;

amorgos

New member
18 October 2013
4
παλικαρια το προβλημα ειναι απλο και λυνετε ευκολα. Αν δειτε προηγουμενο ποστ μου. Απλα ανοιγεις την τηλεοραση και αποσυνδεεις (εχει φισα) την πλακετα των πλαινων κουμπιων. Το εχω κανει κι ας ειμαι ασχετος.