Samsung LE 32M86/87 ή Sony KDL 32D3000 ?

Φίλιππος Φ.

Supreme Member
12 February 2007
3,910
Αθήνα
Ποιά απο τις 2 να πάρω ?

Χρήση αποκλειστικά για υπνοδωμάτιο μεν, αλλά να μην κάνουμε και τρελλούς συμβιβασμούς στην ποιότητα ...

Έχω ήδη την Samsung LE 40M86BD στο σαλόνι και είμαι πολύ ευχαριστημένος (αν και ακαλιμπράριστος ακόμα ...)

Φίλιππος

Το συγκεκριμενο διλημα δεν υφιστατε ...........παρα μονο τιμολογιακα.
Εχει μονοδρομηθει προ πολλου προς την D3000 , οσα καλιμπρεισον και να κανεις στην μικροτερη αδερφουλα της 40 Μ86.:music-smiley-005:

Το συγκεκριμενο διλημα δεν υφιστατε ...........παρα μονο τιμολογιακα.
Εχει μονοδρομηθει προ πολλου προς την D3000 , οσα καλιμπρεισον και να κανεις στην μικροτερη αδερφουλα της 40 Μ86.:music-smiley-005:

Και το τιμολογιακό δεν είναι λίγο... Ασε που είναι και η γυναίκα μου που έχει συμπάθεια στη Sammy... Πάντως και γω προς τα κει συγκλίνω (Sony) αλλά καλόν είναι να ακούμε και μια 2η γνώμη ...

Φιλος μου ειχε παει σε καταστημα Samsung exclussive (στην Κηφησιας) και ειχαν εκει μια 32Μ86. Ζητησε να του την ανοιξουν για να δει τηλεοπτικο σημα και πραγματι ο ευγενεστατος υπαλληλος προσπαθησε να την ρυθμισει για να πιανει τα τηλεοπτικα καναλια (ηταν συνδεδεμενη με εξωτερικη κεραια). Αφου δεν επιανε τιποτα απολυτως ο υπαλληλος του ειπε ο μαλλον καηκε ο δεκτης και οτι ειναι η τριτη ιδιο μοντελο που θα στειλουν για σερβις!!!

Τα συμπερασματα δικα σου.

Sony KDL 32D3000. Εχει λίγο περισσοτερο χρώμα. Παντως αν την γυρίσεις απο πισω γράφει 50ΗΖ

Φιλος μου ειχε παει σε καταστημα Samsung exclussive (στην Κηφησιας) και ειχαν εκει μια 32Μ86. Ζητησε να του την ανοιξουν για να δει τηλεοπτικο σημα και πραγματι ο ευγενεστατος υπαλληλος προσπαθησε να την ρυθμισει για να πιανει τα τηλεοπτικα καναλια (ηταν συνδεδεμενη με εξωτερικη κεραια). Αφου δεν επιανε τιποτα απολυτως ο υπαλληλος του ειπε ο μαλλον καηκε ο δεκτης και οτι ειναι η τριτη ιδιο μοντελο που θα στειλουν για σερβις!!!

Τα συμπερασματα δικα σου.

Γιάννη μου, εγώ συμπεραίνω οτι παίζουν ελλατωματικές παρτίδες σε Samsung ... Αρα, τα μάτια μου 400 αν καταλήξώ εκεί ... Απο την άλλη, για τη Sony δεν έχει ακουστεί τίποτε ....

Sony KDL 32D3000. Εχει λίγο περισσοτερο χρώμα. Παντως αν την γυρίσεις απο πισω γράφει 50ΗΖ

Τα 50 Hz που γράφει, αφορούν τη συχνότητα του ρεύματος που την ταίζεις ! Στις ΗΠΑ γράφουν 60 Hz ...

Το να γουσταρεις η οχι τη Samy θεμιτο , σε θεματα συγκρισης ομως δεν κανουμε εκπτωσεις .
Η D3000 ηταν η πρωτη LCD που ανοιξε το δρομο για 32 crtαδικες ιντσες θεασης .
Να μας ελεγες για την 9632 να ελεγα ενταξει , εχει και κρυφο φωτισμο , καλα παιζει και αμα εχεις και προβλημα ακοης , εισαι σιγουρα ευχαριστημενος .
Οχι ομως για την Μ ................ δεν γινετε δεκτο το αιτημα σου , πας στην κατηγορια περι ορεξεως κ.λ.π.:guitarist:

Το να γουσταρεις η οχι τη Samy θεμιτο , σε θεματα συγκρισης ομως δεν κανουμε εκπτωσεις .
Η D3000 ηταν η πρωτη LCD που ανοιξε το δρομο για 32 crtαδικες ιντσες θεασης .
Να μας ελεγες για την 9632 να ελεγα ενταξει , εχει και κρυφο φωτισμο , καλα παιζει και αμα εχεις και προβλημα ακοης , εισαι σιγουρα ευχαριστημενος .
Οχι ομως για την Μ ................ δεν γινετε δεκτο το αιτημα σου , πας στην κατηγορια περι ορεξεως κ.λ.π.:guitarist:

Το μετέφερα στη γυναίκα μου αυτούσιο όπως το έγραψες.....

....και με πολυ δυσκολία απέφυγα το βάζο που μου πέταξε ! Τελικά πάντως την έπεισα ......(αλλά θα μου στοιχίσει, και το ξέρω...)

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: